eos-m50-kit-lifestyle-001

Softver Canon EOS Webcam Utility

S našim vrhunskim kompletima za videozapise i softverom Canon EOS Webcam Utility imate sve za neograničene videosastanke, pozive i konferencije. Doznajte više o softveru za web-kameru tvrtke Canon.

Ostanite povezani

Videopozivi i prijenos uživo upravo su postali bolji. Pretvaranjem vašeg fotoaparata tvrtke Canon u web-kameru dobivate profesionalnu kvalitetu slike tijekom videokonferencija. Nazočite sastancima s kolegama, javite se prijateljima i obitelji i ne gubite kontakt tijekom putovanja. Za početak preuzmite softver EOS Webcam Utility.

Započnimo

Ispunite obrazac za preuzimanje softvera Canon EOS Webcam Utility za sustave Windows i Mac.

Preuzimanje za Windows

Preuzimanje za Mac

Savjeti tvrtke Canon: kako upotrebljavati softver EOS Webcam Utility

  • Ako je softver EOS Webcam Utility Beta već instaliran na vaše računalo, prije pokušaja instaliranja softvera EOS Webcam Utility na računalo deinstalirajte verziju Beta.
  • Kamera na računalu istovremeno može raditi samo u jednoj aplikaciji. Ako aplikacija za videokonferencije ili prijenose strujanjem koju pokušavate upotrijebiti ne može primiti videosadržaj s vaše kamere, zatvorite sve druge aplikacije na računalu koje bi mogle biti povezane s kamerom.
  • Kada softver EOS Webcam Utility upotrebljavate s aplikacijom Messenger u pregledniku Firefox, EOS Webcam Utility neće biti popisan kao funkcija na vašem uređaju. Preporučujemo upotrebu verziju aplikacije Messenger za radnu površinu ili upotrebu drugog preglednika.
  • Ne možemo zajamčiti kompatibilnost softvera EOS Webcam Utility sa svim aplikacijama za videokonferencije i/ili prijenose strujanjem. Ako naiđete na probleme, preporučujemo upotrebu alternativne aplikacije i/ili preglednika za videokonferencije i/ili prijenose strujanjem.

Kompatibilni proizvodi

Upoznajte naš vrhunskih fotoaparata EOS i PowerShot. Svi su modeli kompatibilni softverom Canon EOS Webcam Utility.


Prijenos sa tvrtkom Canon

Doznajte više o nadogradnji web-kamere za prijenose uživo i videokonferencije u našem vodiču s koracima.

Saznajte više

Trebate pomoć?

Softver EOS Webcam Utility primjenjiv je s našim brojnim fotoaparatima EOS i PowerShot, no kako bismo vam olakšali izbor, napravili smo vodič za kupnju pomoću kojega možete odabrati fotoaparat tvrtke Canon koji vam odgovara.

Vodič za kupnju

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
ISTAKNUTI PROIZVOD

Canon PowerShot G7 X Mark III

Savršen za vlogere, prijenos sadržaja uživo, videokonferencije i blogere. Povezani fotoaparat koji snima vrhunske videozapise i fotografije koji će se svidjeti vašim pratiteljima.

Prikaz pojedinosti

G7X MK III Vlogging

Privlačni videozapisi koji će se svidjeti vašoj publici

Dočarajte pejzaže u 4K jasnoći. Snimajte sportska događanja s do 120 sličica u sekundi, za usporenu reprodukciju. Spojite vanjski mikrofon za kristalno jasne zvučne snimke za svoje putne vlogove. Prenosite svoje igranje uživo u nevjerojatnoj kvaliteti i nadogradite web-kameru za poslovne videokonferencijske pozive. Mogućnosti koje pruža PowerShot G7 X Mark III su beskonačne.

Cijeli članak možete pročitati ovdje

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Moglo bi vas zanimati i...

Otkrijte asortiman fotoaparata i softvera tvrtke Canon; kojima ostajete povezani iz bilo kojeg kutka svijeta.

Windows, Microsoft i Teams registrirani su zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi tvrtke Microsoft Corporation u Sjedinjenim Američkim Državama i/ili drugim državama
Google Chrome™ zaštitni je znak tvrtke Google Inc.
Messenger je zaštitni znak u vlasništvu tvrtke Facebook
Firefox je zaštitni znak u vlasništvu tvrtke Mozilla Foundation