EF Lenses

EF objektivi

Pružaju spoj odlične kvalitete slike, prilagodljivosti i brzine.

Svestrano snimanje slika

EF objektivi tvrtke Canon pokrivaju širok raspon kreativnih mogućnosti, od kompaktnih objektiva fiksne žarišne duljine sa širokim otvorom blende i objektiva za zumiranje za prilagodljivo kadriranje do posebnih objektiva kao što su riblje oko, makro i "tilt-shift" objektivi.

Filtar za EF objektiv

Tražite nešto specifično? Precizirajte pretraživanje
Filtriraj po

EF 100mm f/2 USM

Zahvaljujući širokom otvoru blende od f/2 ovaj srednji telefoto USM objektiv idealan je za snimanje portreta i sportskih manifestacija u zatvorenom prostoru.

Saznajte više

EF 200mm f/2L IS USM L series Lense

Profesionalni telefoto objektiv serije L s otvorom blende f/2 i stabilizacijom slike za slabu rasvjetu i sportske manifestacije u zatvorenom prostoru.

Saznajte više

EF 50mm f/1.8 STM

Pristupačni objektiv s tehnologijom STM i brzim otvorom blende f/1,8, namijenjen za općenito fotografiranje, slabo osvjetljenje i portrete.

Saznajte više

TS-E 17mm f/4L L series Lense

Profesionalni izuzetno širokokutni objektiv serije L s otvorom blende f/4 namijenjen specijalistima za snimanje arhitektonskih krajolika i interijera.

Saznajte više

Trebate pomoć u pronalaženju objektiva?Fotoaparatom EOS snimite ono što obožavate. Upotrijebite jedan od naših alata za odabir objektiva kako biste pronašli objektiv koji vam najbolje odgovara.

Moglo bi vas zanimati i...