EOS 80D

Uz impresivnu brzinu, intuitivne kontrole i inovativne tehnologije, ovaj svestrani Wi-Fi DSLR idealan je za istraživanje novih područja fotografije i postizanje nevjerojatnih rezultata kakve vaša kreativnost i zaslužuje.

Prednosti

 • Odzivan fotoaparat koji ide ukorak s akcijom
 • Nevjerojatna kvaliteta fotografija i videozapisa u širokom rasponu uvjeta
 • Sve što vam je potrebno za razvoj fotografije
 • Savršeno za kreativnu videografiju
 • Lako uspostavljajte vezu te snimajte i dijelite fotografije i videozapise

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EOS 80D

Oslobodite svoj kreativni potencijal


Brze, intuitivne kontrole i inovativne tehnologije pomažu vam da lako napredujete u svakom području fotografije i videozapisa. Snimite akciju koja se dogodi u djeliću sekunde uz kontinuirano snimanje brzinom od 7 fps i odzivnih 45 križnih točaka sustava automatskog izoštravanja koji pruža visoku preciznost u nizu uvjeta osvjetljenja i s raznim objektivima.

Zapanjujuća kvaliteta


Snimite živopisne i detaljne slike koje dočaravaju ugođaj u svakoj situaciji zahvaljujući CMOS senzoru APS-C formata s 24,2 MP i RGB+IR senzoru za mjerenje sa 7560 piksela koji vam pruža precizne ekspozicije. Veliki raspon ISO osjetljivosti od ISO 100 - 16 000 i prepoznavanje treperenja pružaju odlične rezultate pri slabom osvjetljenju i dosljednu ekspoziciju pod umjetnim osvjetljenjem koje treperi.
Preuzmite kontrolu i razvijte svoju fotografiju
Inteligentno tražilo s pokrivenošću kadra od 100 % omogućuje vam da sve vidite tijekom kadriranja i trenutačno prikazuje postavke snimanja. Istražite kreativne kutove snimanja i uživajte u intuitivnoj kontroli uz veliki dodirni LCD zaslon od 7,7 cm s promjenjivim kutom koji možete koristiti i za kadriranje i snimanje akcije uz način rada s prikazom uživo prilikom snimanja brzinom od 5 fps s kontinuiranim automatskim izoštravanjem.

Usavršite svoje videozapise


Snimajte Full HD 60p videozapise s mogućnošću kreiranja uglađenih akcijskih sekvenci ili efekata usporenog kretanja u MP4 formatu uz izbor brzine izmjene sličica. Dual Pixel CMOS AF pruža snažan sustav automatskog izoštravanja za praćenje subjekata u pokretu, dok Timelapse Movie, HDR i kreativni filtri omogućuju kreiranje posebnih efekata na fotoaparatu.

Lako dijeljenje, udaljeno snimanje


NFC* i Wi-Fi* olakšavaju povezivanje i kontrolu fotoaparata te udaljeno snimanje videozapisa i fotografija koristeći aplikaciju Camera Connect na kompatibilnim pametnim telefonima i tabletima. Umjesto toga, možete koristiti softver EOS Utility na Mac ili PC računalu kako biste snimali s udaljenosti. Možete koristiti i Wi-Fi i NFC za prijenos na Canon Connect Station ili ispisivanje fotografija na kompatibilnim pisačima.

* Kada se koristi s kompatibilnim uređajima

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EOS 80D, njegovim značajkama i mogućnostima.

Oslobodite svoj kreativni potencijal

Snažan, svestran i brz fotoaparat koji vam omogućuje da istražujete svoju kreativnost. EOS 80D predstavlja odličan izbor za sport, portrete, pejzaže, uličnu fotografiju, putovanja i snimanje pri slabom osvjetljenju, kao i za ozbiljno snimanje videozapisa, zahvaljujući inovativnim tehnologijama koje vam pomažu da postignete nevjerojatne rezultate u svakoj situaciji.

0%
  Whats in the box

  Odzivan fotoaparat koji ide ukorak s akcijom

   

  EOS 80D

  Istražite nova područja fotografije

  Instinktivno reagirajte na trenutak i s lakoćom uhvatite sportsku akciju s ubrzanim pokretima ili divlje životinje zahvaljujući AF sustavu odličnih radnih značajki, maksimalnoj brzini kontinuiranog snimanja od 7 fps i prilagodljivim kontrolama.

  EOS 80D

  Sustav za automatsko izoštravanje s 45 križnih točaka

  Snimajte sportsku akciju koja se odvija u djeliću sekunde uz izuzetno oštre snimke čak i pod reflektorima zahvaljujući izuzetno odzivnom i preciznom sustavu automatskog fokusiranja koji funkcionira u zahtjevnim uvjetima osvjetljenja do -3 EV.  Sustav za automatsko izoštravanje s 45 križnih točaka pruža vam slobodu odabira AF točke ili područja sukladno kompoziciji te veću preciznost i kontrolu nad širim područjem fokusiranja kako biste postigli zapanjujuće rezultate bez obzira na to gdje se u kadru subjekt nalazi.

  Kontinuirano snimanje brzinom od 7 fps

  Osigurajte priliku za snimanje prolaznog trenutka zahvaljujući maksimalnoj brzini kontinuiranog snimanja od 7 fps pri punoj razlučivosti. Idealno za spontane snimke sportskih događaja i divljih životinja.

  0%
   EOS 80D

   27 točaka automatskog izoštravanja kompatibilnih s f/8

   Nastavite snimati oštre snimke koristeći sustav automatskog izoštravanja kada koristite kombinacije različitih objektiva i ekstendere zahvaljujući 27 AF točaka koje podržavaju izoštravanje pri f/8.

   Prilagodljive kontrole

   Uživajte u kontroli i prilagodljivosti EOS kućišta srednje cjenovne klase zahvaljujući prilagodljivim kontrolama, LCD zaslonu na gornjoj strani i prikazu uživo koji vam omogućuju lak pregled postavki i brzo prilagođavanje fotoaparata vašim potrebama.

   EOS 80D

   Nevjerojatna kvaliteta fotografija i videozapisa u širokom rasponu uvjeta

   Osigurajte kvalitetu koju vaša kreativnost zaslužuje. EOS 80D pruža zapanjujuće slike, u raznim uvjetima osvjetljenja, prepune detalja, boja i ugođaja – spremne za uređivanje i prikaz – zahvaljujući CMOS senzoru APS-C formata s 24,2 megapiksela i procesoru DIGIC 6.

   EOS 80D

   RGB+IR senzor za mjerenje sa 7560 piksela

   Uživajte u preciznoj i dosljednoj ekspoziciji u raznim situacijama zahvaljujući RGB+IR senzoru za mjerenje sa 7560 piksela koji prepoznaje i infracrveno i vidljivo svjetlo.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Prirodne snimke pri slabom osvjetljenju

   Snimajte prirodne fotografije koje dočaravaju ugođaj pri slabom osvjetljenju uz veliki raspon ISO osjetljivosti od ISO 100 – 16 000 (H:25 600) koji smanjuje potrebu za upotrebom bljeskalice i pruža prilagodljivost za veće brzine zatvarača.

   Prepoznavanje treperenja

   Značajka prepoznavanja treperenja osigurava dosljednu ekspoziciju i boju prilikom snimanja kontinuiranih nizova fotografija pod treperavim umjetnim svjetlom.

   0%

    Sve što vam je potrebno za zadržavanje kontrole i razvoj fotografije

    Inteligentno tražilo

    Inteligentno tražilo s približnom pokrivenošću kadra od 100 % omogućit će vam da vidite sve do kraja kadra uz postavke snimanja koje se trenutačno prikazuju. Snimajte diskretnije uz način rada tihog kontinuiranog snimanja brzinom od 3 fps.

    EOS 80D
    EOS 80D

    LCD zaslon podesivog kuta s načinom rada prikaza uživo

    Istražite kreativne kutove snimanja i uživajte u intuitivnoj kontroli koristeći dodirni zaslon Clear View LCD II od 7,7 cm s podesivim kutom. Sastavljajte kompoziciju i snimajte akciju iz druge točke gledišta zahvaljujući kontinuiranom snimanju s prikazom uživo koristeći Dual Pixel CMOS AF pri 5 fps.

    Ugrađeni predajnik za Speedlite

    Istražite mogućnosti kreativnog osvjetljenja postavljanjem bljeskalica Speedlite tvrtke Canon zasebno od fotoaparata koje onda možete kontrolirati putem odašiljača za Speedlite ugrađenog u EOS 80D.

    EOS 80D
    EOS 80D

    EOS sustav

    Istražite nove kreativne mogućnosti uz opsežan EOS sustav EF objektiva i dodatne opreme.

    EOS 80D

    EOS 80D

    Zvuk profesionalne kvalitete
    Uživajte u potpunoj kontroli razina zvuka putem izbornika fotoaparata i snimajte zvuk profesionalne kvalitete uz ulaze za slušalice i mikrofon.

    Izbor datotečnih formata
    Snimajte u datotečnim formatima MP4 i MOV uz razne brzine u sličicama i kodeke koji pružaju lakoću uređivanja i pohranjivanja.

    EOS 80D

    Moćna kombinacija za videozapise

    Ako želite vrhunsko rješenje za snimanje videozapisa, kombinirajte EOS 80D s prilagodljivim objektivom EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM odličnih radnih značajki koji ima Nano USM, za uglađeno, tiho izoštravanje prilikom snimanja videozapisa i izuzetno brzo automatsko izoštravanje za fotografije. Kombinirajte to s opcionalnim adapterom za motorizirano zumiranje PZ-E1 za preciznu kontrolu zumiranja prilikom snimanja videozapisa.

    Trenutačno NFC povezivanje

    EOS 80D

    Trenutačno NFC povezivanje

    Trenutačno povežite fotoaparat s kompatibilnim Android uređajima* samo jednim dodirom zahvaljujući tehnologiji NFC. Jednostavno uspostavite vezu pomoću Wi-Fi ključa s drugih uređaja. * Kada se koristi s kompatibilnim Android uređajima

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    Samo prislonite EOS 80D uz Connect Station i NFC vezom jednostavno pohranite fotografije i videozapise te ih dijelite s drugima na HD televizoru / društvenim mrežama ili iz albuma na mreži.

    Softver EOS Utility

    EOS 80D

    Softver EOS Utility

    Uspostavite vezu s fotoaparatom s bilo kojeg mjesta putem PC ili Mac računala te uživajte u jednostavnom prijenosu slika i daljinskom upravljanju uz priloženi softver EOS Utility.

    Aplikacija Canon Photo Companion

    Aplikacija Canon Photo Companion

    Najbolji partner svakom pripovjedaču vizualnih priča, naša aplikacija Photo Companion pruža vam pristup prilagođenim, stručnim savjetima i sadržaju kada vam je to najpotrebnije – kako biste doista oživjeli priče.

    Otkrijte više

    Preuzmite aplikaciju Canon Photo Companion na servisu iTunes
    Preuzmite aplikaciju Canon Photo Companion za Android

    Tehnički podaci

    f1_8-2_8

    Izradite fotografije odlične kvalitete prepune detalja.

    CMOS tipa 1,0 – ikona

    Snažna DIGIC obrada za brz rad i preciznu reprodukciju boja.

    DIGIC 7

    Uhvatite svu akciju uz maksimalnu brzinu snimanja od 7 fps

    Full HD 60p

    Izoštrite i pratite objekte gdje god se nalazili u kadru

    vari-angle_KF

    Snimajte iz visokih i niskih kutova.

    EOS_movie_KF

    Snimajte videozapise pri rezoluciji do 1080p i brzini od 60 fps.

    Dual Pixel AF

    Uživajte u uglađenom kontinuiranom izoštravanju prilikom snimanja videozapisa i fotografija u načinu rada prikaza uživo.

    Wi-Fi NFC

    Lako povezivanje i dijeljenje

    inteligent viewfinder

    Informacije o snimanju i izoštravanju prikazuju se preko objekta dok ga snimate

    Nagrade

    EISA Awards 2016

    Preporučeno za vas