EOS 850D

DSLR fotoaparati

Canon EOS 850D

Otkrijte svoju kreativnost i preuzmite kontrolu s ovim svestranim fotoaparatom DSLR za snimanje filmova i fotografiranje.

Tehnički podaci

 • 24,1 megapiksela

  Senzor APS-C formata

 • DIGIC 8

  Procesor slike

 • 4K videozapisi

  25 fps

 • 5 osi

  Digitalna stabilizacija videozapisa

 • 45

  križnih AF točaka

 • WIFI

  i Bluetooth® *

Snimite svoj život s više kreativne kontrole

Otkrijte svoju kreativnost s fotoaparatima koji nadahnjuju. Od bogatih, detaljnih slika od 24,1 MP do nevjerojatnih 4K videozapisa, EOS 850D vam pruža kontrolu.

Budite kreativni i preuzmite kontrolu

Gledajte kroz objektiv putem optičkog tražila i podešavajte postavke stražnjim i gornjim kontrolnim kotačićem. Uparite pametni uređaj za daljinsko upravljanje i uređivanje snimki u fotoaparatu.

Canon Camera

Gornji kotačić

Intuitivno podešavanje postavke kreativnih način rada poput brzine okidača i otvora blende.

Canon Camera

Stražnji kotačić

Još više kreativne kontrole s kompenzacijom ekspozicije ili potpunim ručnim podešavanjem.

Canon Camera
Canon Camera

Slike i videozapisi profesionalne kvalitete

Snimajte fotografije i 4K videozapise sa senzorom od 24,1 MP, primjenjujući sustav Dual Pixel CMOS AF i razrađenim senzorom sa 45 križnih točaka sustava automatskog izoštravanja i iTR AF za precizno fokusiranje i praćenje.

Canon Camera

4K videozapisi

25 fps

Canon Camera

24,1 megapiksela

Senzor APS-C formata

Uvijek uhvatite trenutak

Pratite objekte sa snimanjem od 7 fps , automatskim fokusiranjem oka u načinu rada Live View, naprednim automatskim fokusiranjem s detekcijom lica iTR te dodirnim zaslonom s promjenjivim kutom pomoću kojega možete snimati iz svakog kuta i nikada nećete propustiti akciju.

Canon Camera

Povežite se i dijelite bilo gdje

Povežite EOS 850D s pametnim uređajem i tehnologijom Bluetooth®* i Wi-Fi, uređujte s DPP Express** za cjeloviti radni proces za RAW u pokretu ili napravite sigurnosne kopije slika na računalu s automatskom sinkronizacijom slika.

Malen i lagan

Ovaj lagani i kompaktni fotoaparat izrađen je kako biste ga svugdje mogli ponijeti sa sobom, a pomoću zaslona s promjenjivim kutom možete snimati visoko i nisko, pouzdano i prilagodljivo.

Canon nastoji postići neto nultu emisiju CO2 iz svojih poslovnih aktivnosti do 2050.

To ćemo postići tako da postignemo prosječno poboljšanje od 3 % godišnje u indeksu smanjenja emisija CO2 tijekom životnog ciklusa po proizvodu. Ako bi se održalo, to bi značilo smanjenje od približno 50 % do 2030. godine u odnosu na razine iz 2008. Potvrđujemo da je to u skladu s razinom smanjenja koju zahtijeva Pariški sporazum.

Nastavit ćemo provoditi preglede ciljeva iz dugoročne perspektive u svrhu provjere našeg doprinosa ostvarenju društva s niskim udjelom ugljika.

Photographer looking down view finder

Aplikacija Canon Photo Companion

Najbolji partner svakom pripovjedaču vizualnih priča, naša aplikacija Photo Companion pruža vam pristup prilagođenim, stručnim savjetima i sadržaju kada vam je to najpotrebnije – kako biste doista oživjeli priče.

Canon Camera

Doživite sustav EOS

Uživajte u pristupu sustavu EOS i postavite svaki objektiv EF ili EF-S, dodajte bljeskalicu Speedlite za kreativnu rasvjetu ili priključite vanjski mikrofon putem priključnice od 3,5 mm.

Sadržaj pakiranja

Sve što trebate za snimanje i stvaranje moćnih 4K videozapisa i fotografija bilo gdje i bilo kada.

 • Fotoaparat EOS 850D – kućište

 • Štitnik za oči EF-2

 • Poklopac za fotoaparat R-F-3

 • Široka traka EW – 400D – N

 • Punjač baterije LC – E17E

 • Baterija LP – E17

 • Kabel za napajanje

 • Komplet korisničkih priručnika

Kompatibilna dodatna oprema

Slični članci

Povezani proizvodi

Moglo bi vas zanimati

 1. Svi se podaci temelje na Canonovim standardnim metodama testiranja, osim ako je naznačeno drukčije. Podložno promjenama bez upozorenja.
 2. *Opremljen Bluetooth® niskoenergetskom tehnologijom. Bluetooth® riječ i logotipovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Bluetooth SIG, Inc., a tvrtka Canon Europe Ltd. ima licencu za njihovu upotrebu. Drugi zaštitni znakovi i nazivi vlasništvo su odgovarajućih vlasnika.
 3. ** DPP Express dostupna je samo za uređaje iPad (DPP Express za iPad pretplatnička je usluga koja se naplaćuje)