RJEŠENJA ZA SNIMANJE

Paket za razvoj softvera (SDK)

Pridružite se programu tvrtke Canon za razvojne inženjere kako biste usavršili i prilagodili tijekove poslovnog procesa za snimanje s pomoću naše najmodernije tehnologije koja će vam pomoći da poboljšate svoju tvrtku.

Paket za razvoj softvera (SDK)

Prednosti koje pruža SDK tvrtke Canon

Tvrtka Canon mnogo je uložila u to da klijentima ponudi najisplativiji i najfleksibilniji put do vrlo kvalitetne fotografije. Prednosti koje pruža EOS Digital Software Development Kit (EDSDK) klijentima omogućuju daljinsko upravljanje fotoaparatima tvrtke Canon s računala sa sustavom Windows ili Mac i upotrebu iste šifre na svim kompatibilnim fotoaparatima tvrtke Canon. Kako bi se iskoristila podrška za više platformi kod odabranih modela za brzi razvoj, novi Camera Control API (CCAPI) obuhvaća više platformi te omogućuje bežičnu upotrebu u svim okruženjima, kao što su Windows, Mac, Android, iOS ili Linux.

 • alt text

  PREDNOSTI

  Udaljeno snimanje

  Pronađite, povežite i aktivirajte fotoaparat.

 • alt text

  PREDNOSTI

  Nadzor s prikazom uživo

  Provjerite ekspoziciju i kompoziciju objekta

 • alt text

  PREDNOSTI

  Prijenos fotografija

  Preuzimajte i brišite snimke te formatirajte kartice

 • alt text

  PREDNOSTI

  Postavke fotoaparata

  Provjerite i promijenite postavke fotoaparata, uključujući brzinu zatvarača, otvor blende i ISO

Kako funkcionira

EDSDK i CCAPI najbolje je opisati kao sučelja za programiranje aplikacija (API) koja otvaraju kontrolu nad funkcijama fotoaparata autorima softvera kako bi tvrtkama za koje rade ili koje posjeduju pružili rješenja. Mogućnost integracije kontrole fotoaparata u softverske aplikacije znači da se kontrolom fotoaparata može automatski upravljati radi generiranja slika i trenutnog prijenosa podataka. To pojednostavljenje postupaka od početka do kraja smanjuje troškove i štedi vrijeme.

Pridružite se našem portalu za razvojne inženjere

Program tvrtke Canon za razvojne inženjere omogućuje neovisnim tvrtkama i razvojnim inženjerima svih vrsta da preuzmu SDK te se povežu s proizvodima i tehnologijom tvrtke Canon kako bi dobili vrijednu podršku i savjete.

Surađujte s nama

Registrirani razvojni inženjeri mogu pristupiti informacijama o aplikacijskim programskim sučeljima i detaljnoj dokumentaciji te je preuzeti, mogu upotrebljavati posebnu softversku biblioteku i komunicirati s drugim korisnicima. Ti tehnički resursi namijenjeni su inženjerima softvera kako bi izradili prilagođene aplikacije bogate značajkama za naše proizvode.

alt text

VIŠE O TVRTKI CANON

Zašto Canon?

Tvrtka Canon već je više od 80 godina vodeća tvrtka na polju snimanja. Vodeći smo pružatelj potrošačkih, poslovnih i industrijskih rješenja za digitalnu obradu slike. Snimanje je temelj našeg poslovanja i predani smo tome da ljudima pomognemo ponovo osmisliti što je moguće kroz vrlo kvalitetnu fotografiju i videozapis.

In a studio, a man adjusts a studio light pointing at a handbag while a colleague seated at a desk views the image of the handbag in software on a monitor.

TREBATE POMOĆ?

Želite li saznati više o ovom proizvodu?

Related articles