Dizajniran za vrhunsku DSLR kvalitetu slike

Dizajniran za pružanje vrhunske DSLR kvalitete slike, s razlučivošću od 50,6 megapiksela i niskopropusnim filtrom koji omogućava maksimalnu oštrinu senzora fotoaparata.

0%

  Ispisujte slike umjetničke kvalitete u A0 formatu i veće

  Ispisujte slike izuzetno visoke razlučivosti u velikom formatu – A0 i većem – uz nisku razinu šuma, prirodne nijanse kože i izvanrednu, preciznu reprodukciju boja zahvaljujući dva procesora DIGIC 6 odličnih radnih značajki.

  Bolja jasnoća

  Niskopropusni filtar poboljšava jasnoću i oštrinu slika visoke razlučivosti uz minimalan rizik od izobličenja, što EOS 5DS R čini dobrim izborom za snimanje na otvorenom ili u kontroliranim studijskim uvjetima.

  Budite korak ispred akcije

  Uživajte u brzoj obradi slike i odzivu fotoaparata – čak i kada senzor s 50,6 MP snima velike količine podataka – zahvaljujući dva procesora DIGIC 6. Možete uhvatiti svu akciju uz nenadmašnu mogućnost snimanja slika razlučivosti 50,6 pri 5 fps, dok USB 3.0 veza omogućava brzo udaljeno snimanje i udaljenu kontrolu fotoaparata.

  Vrhunska oštrina kada je stvarno potrebna

  Napredno praćenje objekta i prepoznavanje

  Tehnologija automatskog izoštravanja Intelligent Tracking and Recognition (iTR) kod EOS modela koristi informacije o boji i licu kako bi se objekti snimanja prepoznali i pratili dok se kreću u kadru. Brzina automatskog izoštravanja može se prilagoditi upotrebom jednostavnog alata koji prilagođava praćenje fokusa sukladno okruženju snimanja i objektu, tako da predmeti koji brzo prođu ispred objekta ne ometaju izoštravanje.

  Široko područje automatskog izoštravanja u 61 točki

  Brzo i precizno izoštravajte, čak i pri slabom osvjetljenju koristeći sustav automatskog izoštravanja u 61 točki. 41 križna točka izoštravanja, uključujući pet izuzetno osjetljivih dvostrukih križnih, pruža izuzetnu preciznost.

  Odabir točke automatskog izoštravanja

  Koristite svih 61 točku automatskog izoštravanja zajedno ili ih grupirajte u pomične zone koje pokrivaju objekte izvan središta. Možete i odabrati samo jednu točku automatskog izoštravanja kako biste precizno izoštrili određeni dio prizora.

  Osmišljen za vaš način rada

  Otpornost na vremenske uvjete

  Pouzdano nastavite snimati, bez obzira na uvjete, zahvaljujući kontrolama zaštićenima od nepovoljnih vremenskih uvjeta koje su otporne na vodu i prašinu te izdržljivoj konstrukciji od legure magnezija.

  Dva utora za memorijsku karticu

  Utori za CompactFlash i SD memorijsku karticu omogućavaju automatsku izradu sigurnosnih kopija datoteka dok ih snimate, pa ih lako možete dijeliti s klijentima i proširiti kapacitet pohrane.

  Preporučeni objektivi

  Snimajte život iz nove perspektive uz naše preporučene objektive s fiksnom žarišnom duljinom i objektive za zumiranje. Među njima su izuzetno širokokutni objektivi za nevjerojatne pejzaže i dugački telefoto objektivi koji vas približavaju sportskoj akciji i divljim životinjama uz vrhunsku kvalitetu. Mnogi obuhvaćaju široke otvore blende za snimanje pri slabom osvjetljenju i mehanizme za nagibanje i pomicanje (tilt-and-shift) koji pružaju izvanrednu kontrolu nad dubinom polja.

  Ugrađene funkcije obogaćuju vašu kreativnost

  Snimanje uz veliki dinamički raspon

  Sačuvajte detalje u svijetlim i osjenčanim područjima koristeći HDR snimanje. Idealno za snimanje pejzaža i mrtve prirode, kombinira tri slike različitih ekspozicija: standardna, nedovoljna i prevelika ekspozicija

  Natural

  Art Standard

  Art vivid

  Art bold

  Art embossed

  Višestruka ekspozicija

  Izradite zapanjujuće kompozitne snimke na fotoaparatu pomoću moda višestruke ekspozicije koji slike postavlja jednu na drugu i pruža izbor opcija za automatsku višestruku ekspoziciju.

  Full HD EOS videozapisi

  Snimajte Full HD EOS filmove uz kreativnu ručnu kontrolu slike i zvuka.

  Funkcije snimanja s mjeračem vremena

  Izradite odlične videozapise s protokom vremena uz ugrađeni mjerač intervala koji se može programirati. Kako bi se postigla fotografija s izuzetno dugom ekspozicijom, zatvarač se može blokirati u načinu rada bulb određeno vremensko razdoblje.

  Slika s preciznim detaljima

  Dajte prioritet gradacijama i detaljima snimljenima pomoću senzora visoke razlučivosti koristeći stil slike s preciznim detaljima koji pruža i prilagodljive parametre oštrine na fotoaparatu kao što su prag i razina detalja za JPEG datoteke. Tako ćete moći izraditi dojmljive slike izravno na fotoaparatu.

  Niskopropusni filtar

  Konvencionalni DSLR dizajn koristi niskopropusni filtar ispred senzora fotoaparata radi sprječavanja digitalnih smetnji, kao što su moiré i lažna boja. Takvi filtri blago omekšavaju sliku, pa je efekt niskopropusnosti poništen kod modela EOS 5DS R kako bi se osigurale najbolje moguće radne značajke. Posljedica toga je mali rizik od izobličenja koji model EOS 5DS R čini dobrim izborom prilikom snimanja na otvorenom ili u kontroliranim studijskim uvjetima, ali za druge primjene EOS 5DS mogao bi biti bolji izbor.

  Originalna EOS 5DS R slika

  Oštrina – EOS 5DS R u usporedbi s EOS 5DS

  Nagrade za proizvod

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Tehnički podaci

  CMOS senzor APS-C formata s 50,6 megapiksela

  CMOS senzor s 50,6 megapiksela

  Dva procesora DIGIC 6

  Dva procesora DIGIC 6

  Senzor za RGB+IR mjerenje sa 150 000 piksela

  Senzor za RGB+IR mjerenje sa 150 000 piksela

  Do 5 sličica u sekundi

  Do 5 sličica u sekundi

  Spec-61AF

  AF u 61 točki

  Snimanje uz obrezivanje

  Snimanje uz obrezivanje

  USB 3.0

  USB 3.0

  Sustav za kontrolu vibracija zrcala

  Sustav za kontrolu vibracija zrcala

  Snimanje s mjeračem intervala

  Snimanje s mjeračem intervala

  Prikaz potpunih tehničkih podataka

  Preuzmite upravljačke programe, softver, programske datoteke i priručnike.

  Podrška za proizvode

  Moglo bi vam se svidjeti...

  Profesionalna mreža tvrtke Canon

  Stručno i detaljno: saznajte sve što trebate znati o nevjerojatnim fotoaparatima EOS 5DS i EOS 5DS R od 50,6 megapiksela.

  EOS 7D Mark II

  Registrirajte svoj proizvod

  Recite nam nešto o sebi i prijavite se za bilten You Connect tvrtke Canon koji je pun inspiracija, vijesti i savjeta.