mirrorless range
alt text goes here

FOTOAPARATI
BEZ ZRCALA

Priče su svuda oko vas i zato budite spremni zabilježiti ih uz naše kompaktne fotoaparate bez zrcala koji uvijek mogu biti uz vas.

Iznimna kvaliteta,
male dimenzije

Sjajne priče u svakom se trenutku odvijaju posvuda oko nas.
Potreban vam je samo fotoaparat koji će zabilježiti odvijanje života i odlične priče.

Canon EOS M50

EOS M50

Klasični model elegantnog dizajna koji će vas nadahnuti da izrađujete pamtljive priče zahvaljujući senzoru DSLR veličine, 4K videozapisima i jednostavnim mogućnostima povezivanja.

Istražite odmah

London river panorama at night.
Snimljeno pomoću EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Što je fotoaparat bez zrcala?

Za razliku od DSLR modela, koji koriste zrcalo za reflektiranje svjetla u tražilo, fotoaparati bez zrcala – ponekad zvani kompaktni fotoaparati – nemaju zrcalo niti optičko tražilo, što ih čini manjima od DSLR modela.

Umjesto da gledate kroz objektiv prilikom kompozicije putem tražila, fotoaparati bez zrcala omogućuju vam da prethodno pregledate snimku na zaslonu sa stražnje strane fotoaparata. Unatoč razlikama u dizajnu, fotoaparati bez zrcala, kao i DSLR-i, i dalje vam omogućuju kreativnost s objektivima.

eos m10 lifestyle alina

Zapanjujuća kvaliteta

Naši fotoaparati bez zrcala donose ono najbolje od kompaktnih i DSLR fotoaparata tvrtke Canon, omogućavajući snimanje fotografija i videozapisa izuzetne kvalitete, prepunih detalja, boja i atmosferskog dojma – čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

stunning quality

Bez zrcala i DSLR

Fotoaparati bez zrcala nude mnogo istih prednosti kao i DSLR fotoaparati, kao što su mogućnost izmjene objektiva, a imaju i dodatnu prednost mnogo manjih dimenzija.

Međutim, prednost DSLR fotoaparata je u dugogodišnjem razvoju, pri čemu se usavršavao doživljaj i udobnost upotrebe tradicionalnog tražila. Zahvaljujući naprednim sustavima automatskog izoštravanja, ovi fotoaparati imaju mogućnost snimanja i najzahtjevnijih objekata.

Odaberite odgovarajući fotoaparat

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Mogu li koristiti druge objektive?

Fotoaparati bez zrcala omogućavaju jednostavnu zamjenu objektiva i promjenu perspektive. Osim ekskluzivnog asortimana svestranih, kompaktnih EF-M objektiva, možete koristiti i Canonov adapter za montažu EF-EOS M koji omogućava pristup ogromnom izboru od preko 80 EF-S i EF objektiva za DSLR fotoaparate, uključujući i specijalizirane objektive kao što su makro i "riblje oko".

Pročitajte više

Što je to EF-M objektiv?

EF-M objektivi prenosivi su i lagani objektivi dizajnirani ekskluzivno za EOS M fotoaparate. Raspon tih objektiva kreće se od širokokutnih i telefoto objektiva za zumiranje do malih plosnatih objektiva pomoću kojih možete istražiti svoju kreativnost.

Pročitajte više

eos m3 ambient system

Upoznajte DSLR

Predivna kvaliteta slike i napredne radne značajke. DSLR fotoaparati omogućuju vam istraživanje kreativnog potencijala.

Prikaz cijelog asortimana

Upoznajte DSLR