DSLR fotoaparati

Canon EOS-1D X Mark II

Senzor punog kadra s 20,2 megapiksela. AF sustav s 61 točkom. Do 14 fps. ISO do 409.600.

Prednosti

 • Snimite objekte u iznimnoj kvaliteti slike

 • Izuzetno precizno automatsko izoštravanje osigurava snimanje izoštrenih slika

 • Izuzetno brz i pouzdan rad za snimanje svakog trenutka

 • Oživite svoje priče uz napredno snimanje 4K videozapisa

 • Brz prikaz i upravljanje slikama

Detaljne značajke

 • Osim CMOS senzora tvrtke Canon s 20,2 megapiksela, velikog dinamičkog raspona i ISO osjetljivosti te opcija fotoaparata kao što je korekcija objektiva i napredna RAW obrada, tu je i značajka stila slike s preciznim detaljima i naprednim postavkama ravnoteže bijele boje, što EOS-1D X Mark II čini fotoaparatom sposobnim za snimanje kvalitetnih slika od trenutka pritiska okidača. Naprednim inteligentnim izoštravanjem sustava AF s algoritmom AI Servo AF III+ i poboljšanim sustavom EOS Intelligent Tracking and Recognition (EOS iTR) osigurava se brzo i precizno fokusiranje. Dostupno je do 61 osvijetljenih točaka za automatsko izoštravanje, čak i pri f/8, čime se povećava preciznost fokusiranja prilikom upotrebe telekonvertera i dugih objektiva. Pomičući granice snimanja velikom brzinom, EOS-1D X Mark II može snimati brzinom do 14 fps s punim AF/AE praćenjem ili do 16 fps u načinu rada s prikazom uživo, zahvaljujući brzini procesora DIGIC 6+ i novom sustavu pogona zrcala. Uz karticu CFast 2.0™ sljedeće generacije, fotoaparat može pružiti kontinuirani niz od do XXX nekomprimiranih 14-bitnih slika RAW formata. Robusno kućište od magnezija i dizajn za zaštitom od vremenskih uvjeta osiguravaju upotrebu i u najzahtjevnijim okruženjima. Snaga 4K razlučivosti oživjet će vaše priče. Snimajte interno na karticu CFast 2.0™ u 4K (4096 x 2160) razlučivosti do 60p ili Full HD razlučivosti do 120p za kreativnost usporenog kretanja. Lako i precizno izoštravajte uz dodirni LCD i Dual Pixel CMOS AF koji omogućuju nevjerojatno AF praćenje u videozapisima i načinu rada s prikazom uživo te radi sa svim EF objektivima tvrtke Canon. Ugrađeni GPS, SuperSpeed USB 3.0 i gigabitna Ethernet veza ili WFT-E8 Wi-Fi adapter osiguravaju iznimnu fleksibilnost radnog procesa, bez obzira na to gdje se u svijetu nalazili. Podrška za IPTC omogućava ugrađivanje opisa u slikovne EXIF podatke za dodavanje preciznih i pouzdanih podataka.

Objektivi

EOS-1D X Mark II otvara svijet fotoaparata EOS na potpuno novi način. Pronađite objektiv koji odgovara vašem i stilu i odaberite dodatke osmišljene za najbolje rezultate.

 • Objektivi za DSLR

  EF 24mm f/1.4L II USM

  Profesionalni širokokutni objektiv s optikom serije L i brzim otvorom blende od f/1,4, idealan za slabo osvjetljenje.
 • Objektivi za DSLR

  EF 35mm f/1.4L II USM

  Profesionalni širokokutni objektiv s prirodnom prespektivom, otvorom blende f/1,4 i odličnim mogućnostima snimanja pri slabom osvjetljenju.
 • Objektivi za DSLR

  EF 16-35mm f/2.8L II USM

  Profesionalni izuzetno širokokutni objektiv za zumiranje serije L s otvorom blende f/2.8, idealan za slabo osvjetljenje i reportažnu fotografiju.
 • Objektivi za DSLR

  EF 24-70mm f/2.8L II USM

  Profesionalni objektiv za zumiranje za svakodnevnu uporabu serije L koji konstantnim otvorom blende f/2.8 osigurava visoku kvalitetu slike.
 • Objektivi za DSLR

  EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

  Profesionalni telefoto objektiv srednje veličine za zumiranje serije L sa snažnim stabilizatorom slike i otvorom blende f/2.8.
 • Objektivi za DSLR

  EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

  Profesionalni objektiv za zumiranje sporta i divljih životinja serije L sa stabilizatorom slike i premazom ASC za vrhunsku oštrinu.