O tvrtki Canon

O nama

Canon Europa je podružnica Canon Inc. iz Japana, vodećeg svjetskog inovatora i pružatelja rješenja izrade slika.


Više od 50 godina naši klijentima u Europi isporučujemo pionirske tehnologije izrade slika.

Naši klijenti uživaju u pogodnostima potrošačkih i proizvoda za profesionalnu izradu slika uključujući vodeću fotografsku opremu za izoštravanja, pisače, skenere i dalekozore kao i naš napredni asortiman digitalnih i  SLR fotoaparata. Nadalje, naša jedinica poslovnih rješenja nudi širok portfelj rješenja za ispis i dokumente namijenjen malim i srednjim tvrtkama, velikim korporacijama i vladama.

Naša poslovna jedinica industrijskih proizvoda neprekidno širi naše ciljeve, nudeći proizvode koji zadovoljavaju različita tržišta kao što su medicinske, optičke, radio-televizijske i IT multinacionalne kompanije.

Canon Europa ostvaruje oko jedne trećine ukupne Canonove prodaje na svjetskoj razini i na području Europe, Srednjeg istoka i Afrike (EMEA) zapošljava oko 18,000 ljudi.

Naš brend
Mi u Canonu vjerujemo u snagu slike: snagu brze i jednostavne komunikacije za stvaranje najveće profinjenosti koje izazivaju najsnažnije emocije i pojednostavljuju najsloženije zadatke.

Prenosimo našu strast za slikom usklađujući brend Canon s širokim rasponom visokoprofilnih aktivnosti, od oglašivačkih kampanja kao što je nedavna korporativna  ‘We Speak Image’ kampanja do ključnih kulturalnih i sportskih sponzorstava, i Europskih događanja i izložbi.

Naša brendovska platforma ‘You Can’ zauzima bit brenda Canon i osmišljena je kako bi inspirirala naše kupce da istraže svoju kreativnost i osnaže se našom tehnologijom. Vi to možete – uz Canon

Službenim sponzorstvima u sportu kao što je bio UEFA EURO 2008™ i aktivnostima zaštite okoliša kao što je naša podrška WWF-u, Canon izražava strast za snagom slike i posvećenost našoj japanskoj korporativnoj filozofiji Kyosei koja u prijevodu znači ‘živjeti  i raditi zajedno za zajedničko dobro’. Otkrijte više o Kyosei.

Otkrijte informacije o svjetskoj Canon grupaciji

Otkrijte ključne činjenice i brojke o Canon Europa

Otkrijte čitav naš asortiman proizvoda

spacer
					image