Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Zabilježite posebne trenutke na dojmljiv način pomoću vrhunskog modela tvrtke Canon prijelaznog tipa, PowerShot SX70 HS, koji podsjeća na DSLR i opremljen je najnovijim tehnologijama.

Prijelazni fotoaparat koji izgleda kao DSLR i pruža višenamjensku funkcionalnost

Vrhunski fotoaparat "sve u jednom" sa zumiranjem od 65x koji izgleda kao DSLR, a odlikuju ga najsuvremenije značajke. Proširite mogućnosti snimanja uz podršku za slike u RAW formatu, 4K videozapise, Bluetooth® i Wi-Fi, kao i daljinski prikaz uživo.

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Specification Intro

Odličan fotoaparat za...

Izgleda kao DSLR, s tehnologijom fiksnog objektiva

Model "sve u jednom" koji izgleda kao DSLR, s masom i fleksibilnošću fotoaparata s fiksnim objektivom. Snimajte sve od udaljenih pojedinosti do makro snimki, bez mijenjanja objektiva.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Izoštrite udaljene objekte

Od širokokutnog do ekstremnog krupnog plana – snimite detalje nevidljive golim okom, bez zamjene objektiva, bilo da ste udaljeni metrima ili miljama.

Pogledajte videozapis

Formati 4K i RAW

Prijeđite na postprodukciju uz RAW fotografije ili snimajte čiste JPEG datoteke izravno na fotoaparatu. Snimajte nevjerojatne videozapise u 4K UHD razlučivosti, uz visokokvalitetni ulaz za mikrofon.

dad and son jumping into the ocean

Brzo i precizno automatsko izoštravanje

Pouzdani mehanizam za automatsko izoštravanje modela PowerShot SX70 HS olakšava odvajanje pozadine od prednjeg plana. Opcija kontinuiranog automatskog izoštravanja omogućava snimanje pojedinosti prolaznih trenutaka.

Uspomene koje će trajati cijeli život, sačuvane uz savršene detalje

Kompaktni "sve u jednom" koji pametno pruža optimalno kadriranje fotografija, bez obzira na prolaznost trenutka.

Brojne mogućnosti povezivanja

Izrađujte sigurnosne kopije fotografija automatski pomoću funkcije za automatski prijenos fotografija*. Daljinski prikaz uživo omogućava snimanje, prikaz pogleda fotoaparata i pristup postavkama s mobilnih uređaja.

Specification Intro

Canon nastoji postići neto nultu emisiju CO2 iz svojih poslovnih aktivnosti do 2050.

To ćemo postići tako da postignemo prosječno poboljšanje od 3 % godišnje u indeksu smanjenja emisija CO2 tijekom životnog ciklusa po proizvodu. Ako bi se održalo, to bi značilo smanjenje od približno 50 % do 2030. godine u odnosu na razine iz 2008. Potvrđujemo da je to u skladu s razinom smanjenja koju zahtijeva Pariški sporazum.

Nastavit ćemo provoditi preglede ciljeva iz dugoročne perspektive u svrhu provjere našeg doprinosa ostvarenju društva s niskim udjelom ugljika.

Otkrijte više

Tehnički podaci

Icon 01

Optičko zumiranje od 65x

Icon 02

20,3 megapiksela

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

4K film

Icon 01

10 fps

Icon 02

LCD s promjenjivim kutom od 7,5 cm

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Sadržaj pakiranja

Digitalni fotoaparat PowerShot SX70 HS

Poklopac objektiva

Traka za nošenje oko vrata NS-DC11

Baterija LP-E12

Punjač baterije LC-E12E

AC kabel

Komplet korisničkih priručnika

Kompatibilna dodatna oprema

Povezani proizvodi

* Opremljen Bluetooth® niskoenergetskom tehnologijom. Riječ i logotipi Bluetooth® registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Bluetooth SIG, Inc., a tvrtka Canon Inc. ima licencu za njihovu upotrebu. Drugi zaštitni znakovi i nazivi vlasništvo su odgovarajućih vlasnika.