Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Najnoviji proizvodi

Otkrijte nove proizvode tvrtke Canon dizajnirane da vam pomognu u kreiranju nezaboravnih priča

Instant fotoaparati

Džepni instant fotoaparati omogućuju vam snimanje, ispisivanje i lijepljenje na bilo kojem mjestu. Idealni za ljubitelje selfija, ovi prijenosni pisači s fotoaparatom imaju zrcalo za savršeno poziranje i daju uredne ispise bez tinte koji će vam omogućiti trenutno dijeljenje bez truda.

Fotoaparati bez zrcala

Priče sutrašnjice ispričajte danas kroz fotografije i videozapise vrhunske kvalitete. Naši novi fotoaparati bez zrcala jednostavni su za nošenje, a obuhvaćaju najbolje od kompaktnih i DSLR fotoaparata tvrtke Canon u kompaktnom kućištu s izmjenjivim objektivima.

Objektivi

Svojim novim objektivima osigurali smo najbolju izradu i najmoderniju optičku tehnologiju kako bi mogli pružati fotografije i videozapise vrhunske kvalitete. Svom jedinstvenom i opsežnom asortimanu uvijek dodajemo i nove modele, tako da možete pronaći savršeni objektiv za sebe.

Fotoaparati i bljeskalice

Dizajnirani da upotpune vašu strast prema fotografiji, naši novi fotoaparati imaju sve najnovije inovacije za obradu slike, zahvaljujući stalnom ulaganju u istraživanje i razvoj, vodećem u industriji. Uz to, naše najnovije bljeskalice Speedlite omogućuju vam da stvari vidite u drukčijem svjetlu.

*250D (crna/srebrna) je na svijetu najlaganiji među svim DSLR fotoaparatima s APS-C senzorom i pomičnim LCD zaslonom. Uključujući bateriju i memorijsku karticu sukladno CIPA smjernicama. Od 9. travnja 2019. (istraživanje tvrtke Canon).

Dodatna oprema

Sustavi Cinema EOS

Profesionalni kamkorderi

Višenamjenske kamere

Potrošački kamkorderi

Pisači

Bilo da želite predivne fotografije u boji ili pouzdano i vrlo kvalitetno ispisivanje i skeniranje dokumenata kod kuće, naši novi pisači i višenamjenski uređaji koji štede prostor opremljeni su najmodernijim značajkama za vrhunsku kvalitetu i pametno povezivanje.

Dalekozori

Najnoviji modeli u Canonovom asortimanu dalekozora sa stabilizacijom slike napravljeni su za vrhunski doživljaj gledanja pa pružaju izuzetno stabilno gledanje iz ruke za istraživanje prirode i divljine, kao i širok raspon promatračkih događaja.

Profesionalni zasloni

Drugi proizvodi

Zahvaljujući našoj stalnoj tehnološkoj inovaciji novi proizvodi tvrtke Canon uvijek se dodaju portfelju proizvoda – od najnovijih dalekozora sa stabilizacijom slike do samostojećih skenera za fotografije i dokumente, laserskih pokazivača i kalkulatora.