RF i RF-S objektivi

Canon Camera

Objektivi za novo doba

RF i RF-S objektivi pružaju veću kvalitetu, brzinu i rad zahvaljujući izvanrednoj optičkoj tehnologiji i dizajnu. Dizajniran za budućnost s poboljšanim mogućnostima snimanja videozapisa te privlačnim dodacima kao što su kontrolni prsten i kompaktnije dimenzije.
Vodič za kompatibilnost objektiva

Canon RF 50mm F1.8 STM

Kompaktan, tih i lagan RF objektiv s fiksnom žarišnom duljinom od 50 mm, sa širokim otvorom blende od f/1.8, savršen je za ostvarivanje vaših kreativnih vizija.

ISTRAŽITE ODMAH
rf 50mm f1.8 stm

Izgradite svoj sustav i upotrijebite svoje objektive

Adapteri sustava EOS R jedinstveni su i nude dodatnu kreativnu kontrolu, omogućujući fotografima i snimateljima upotrebu njihovih postojećih EF i EF-S objektiva uz potpunu kompatibilnost i bez narušavanja radnih značajki.
Saznajte više

Otkrijte sustav EOS R

Nakon više od tri desetljeća kontinuirane EOS inovacije, sustav EOS R temelji se na revolucionarnom sustavu za montiranje objektiva koji pruža veće kreativne mogućnosti i još više intuitivnih načina snimanja svakog trenutka.

U rukama profesionalaca

EOS R je trenutačno postao omiljeni fotoaparat raznih profesionalnih fotografa i snimatelja videozapisa. Otkrijte kako su ga testirali te ostvarili slike i videozapise koje nikad nisu smatrali mogućima.

Moglo bi vas zanimati i...

Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.