RF i RF-S objektivi

RF i RF-S objektivi pružaju veću kvalitetu, brzinu i rad zahvaljujući izvanrednoj optičkoj tehnologiji i dizajnu. Dizajniran za budućnost s poboljšanim mogućnostima snimanja videozapisa te privlačnim dodacima kao što su kontrolni prsten i kompaktnije dimenzije.

Dopustite da vam pomognemo pronaći savršen objektiv tvrtke Canon

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu.

Asortiman RF i RF-S objektiva

Brzi RF i RF-S objektivi s još većim razinama optičke jasnoće standard su za sustav EOS R.

41 Proizvodi

  41 Proizvodi

  Primijenjeni filtri

  • Iznimno širokokutni objektiv

   RF 10-20mm F4L IS STM

   Raspon iznimno širokih žarišnih duljina u prijenosnom profesionalnom objektivu sa zumiranjem

  • RF objektivi

   RF 100-300mm F2.8L IS USM

   Kompaktan, lagani profesionalni telefoto objektiv sa zumiranjem f/2.8 koji pruža izvanrednu oštrinu i brzinu uz nenadmašnu prilagodljivost.

  • Telefoto objektivi sa zumiranjem

   RF 100-400mm F5.6-8 IS USM

   Svestran, kompaktan i lagan objektiv sa zumiranjem RF 100-400mm, sa sustavom stabilizacije slike u 5,5 koraka, omogućava snimanje divljih životinja i akcije bez težine.

  • RF objektivi

   RF 100-500MM F4.5-7.1 L IS USM

   RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM pruža oštrinu i svestranost s vrhunskom super-telefoto snagom i stabilizacijom slike u 5 koraka u kompaktnom kućištu.

  • Makroobjektiv

   RF 100mm F2.8L Macro IS USM

   Profesionalni RF makroobjektiv, RF 100mm F2.8L MACRO IS USM, savršen je za snimanje fotografija prirodne veličine od 1,4x i zapanjujućih portreta, uz kvalitetu serije L.

  • RF objektivi

   RF 1200mm F8L IS USM

   Super-telefoto objektiv serije RF od 1200 mm s naprednim rukovanjem i dizajnom za snimanje divljih životinja, sporta i udaljenih detalja koji oduzimaju dah.

  • Telefoto objektiv

   RF 135mm F1.8L IS USM

   Telefoto objektiv serije L od 135 mm s brzim, svijetlim otvorom blende od f/1.8 i stabilizatorom slike u 5,5 koraka za kreativno snimanje danju ili noću.

  • Iznimno širokokutni objektiv sa zumiranjem

   RF 14-35mm F4L IS USM

   Iznimno širokokutni RF objektiv tvrtke Canon bilježi detalje preciznošću serije L, od 14 – 35 mm, a ujedno omogućuje lako snimanje iz ruke uz stabilizaciju slike u 5,5 koraka.

  • Izuzetno širokokutni objektiv za zumiranje

   RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM

   Kompaktan i lagan objektiv za zumiranje RF 15-30mm, savršen za putovanja, uključujući gradske panorame, pejzaže, arhitekturu i vlogove u pokretu.

  • Objektivi za EOS R

   RF 15-35mm F2.8L IS USM

   Iznimno širokokutan i oštar zahvaljujući optičkoj kvaliteti serije L i stabilizaciji slike u 5 koraka za dinamične kutove čak i u skučenim prostorima

  • Širokokutni objektiv

   RF 16mm F2.8 STM

   Kompaktan i cijenom pristupačan iznimno širokokutni objektiv od 16 mm sa senzorom punog kadra za seriju EOS R, dizajniran je za vlogere i kreativne snimatelje sadržaja.

  • RF objektivi

   RF 200-800mm F6.3-9 IS USM

   Snažni supertelefoto objektiv sa zumiranjem sa žarišnom duljinom od 200 – 800 mm, idealan za fotografije sportskih događaja, divljih životinja i akcije.

  12 / 41 rezultati

  Vodič za kompatibilnost objektiva

  Saznajte više o različitim vrstama objektiva fotoaparata tvrtke Canon i načinu na koji ćete utvrditi odgovaraju li vašem fotoaparatu.

  Sustav fotoaparata EOS R

  Zahvaljujući našoj naprednoj tehnologiji automatskog izoštravanja i nevjerojatnom asortimanu RF objektiva, nagrađivani sustav EOS R pruža iznimno intuitivan pristup fotografijama i videozapisima te besprijekorno radi s vama kako biste se mogli usredotočiti na objekt i vještinu.

  EOS R BK FSL
  Oslobodite snagu sustava EOS R za svoju tvrtku

  Oslobodite snagu sustava EOS R za svoju tvrtku

  Saznajte kako vam naš sustav fotoaparata bez zrcala može pomoći u povećanju poslovnog potencijala kroz besprijekornu integraciju u više djelatnosti.

  Povećajte domet

  Ekstenderi tvrtke Canon (poznati i kao telekonverteri) povećavaju efektivnu žarišnu duljinu objektiva. Odaberite odgovarajući ekstender za objektiv i saznajte više o tome zašto i kako rabiti telekonvertere.

  Kompatibilnost:
  RF 600mm F11 IS STM, RF 800mm F11 IS STM, RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

  RF ekstenderi
  Canon Club

  Pridružite se zajednici Canon Club

  Nastavite slijediti svoju strast i ne propustite priliku za dodatnu podršku, inspiraciju, prednosti i još mnogo toga.