Fotopapir tvrtke Canon

Pronađite najbolji papir tvrtke Canon za tintni pisač, bez obzira izrađujete li studijske ispise profesionalne kvalitete za prikaz u svojem izložbenom prostoru ili kreativne projekte kojima ćete zabaviti svoju djecu.
Ptičja perspektiva pisača i fotoaparata na stolu, okruženih fotografijama različitih formata raširenima po stolu.

Pronađite fotopapir tvrtke Canon koji vam odgovara

Naš asortiman papira kompatibilan je s našim pisačima PIXMA, PIXMA PRO, pisačima MAXIFY i serijom imagePROGRAF PRO.* Imamo vrlo kvalitetne sjajne, polusjajne, matirane i „lustre” fotopapire u formatima A2, A3+, A3, A4 i razglednice.*

Umjetničke reprodukcije

Dizajnirani u skladu s potrebama profesionalaca i entuzijasta, ovi vrhunski papiri svaki put daju rezultate galerijske razine.
Nekoliko slika velikog formata na tamnom zidu.

Ispišite svoju umjetnost

Budući da je dostupan papir sa sjajnom, "lustre" i matiranom završnom obradom, lako je odabrati papir koji odgovara vašim kreativnim ambicijama.

 • UMJETNIČKE REPRODUKCIJE

  Premium Fine Art Rough

  Vrhunski papir grube strukture za reprodukciju umjetničkih djela s izraženom dubinom slike i dodanim dojmom trodimenzionalnosti.

 • LAGAN

  Pro Luster LU-101

  Postignite živopisne boje i zapanjujući monokromatski ispis fotografija uz fotopapir Pro Luster, lagani profesionalni fotopapir za izgled fotografija poput onih iz fotografskog laboratorija koji možete postići kod kuće.

 • OTPORAN NA BLIJEĐENJE

  Pro Platinum PT-101

  Profesionalni fotopapir studijske završne obrade koji pruža izvanrednu kvalitetu i otpornost na izbljeđivanje. Zahvaljujući reprodukciji širokog raspona boja ovaj sjajni, teški papir proširuje kreativne mogućnosti fotografa.

 • UMJETNIČKE REPRODUKCIJE

  Pro Premium Matte

  Idealan za crno-bijele fotografije i fotografije u boji te umjetničke reprodukcije, ovaj glatki papir toplih bijelih tonova savršen je za predivno izražajne ispise bez refleksijskog odbljeska.

 • UMJETNIČKE REPRODUKCIJE

  Premium Fine Art Smooth

  Profesionalni papir visoke kvalitete za umjetničke reprodukcije koji daje slike s vrhunskom gustoćom crne boje, preciznim nijansama u tamnijim područjima i širokim rasponom boja.

 • Kvaliteta poput one u galeriji

  Otkrijte papir za umjetničke reprodukcije drugih proizvođača izravno podržane u profilima pisača za točne i vjerne rezultate.

  Upotreba ICC profila na zaslonu računala.

  ICC profili

  Instalirajte dodatne ICC profile kako biste proširili raspon fotopapira koje podržava vaš profesionalni fotopisač tvrtke Canon i osigurali stručnu završnu obradu konačnih slika.

  Izrada fotografija kod kuće

  Otkrijte sav potencijal svog pisača i iskusite brz ispis fotografija profesionalne kvalitete u vlastitom domu.
  Ispisivanje šarene slike na pisaču tvrtke Canon, sa slikama raširenima po stolu ispred njega.

  Ispišite svoje uspomene

  Odaberite sjajan, polusjajan ili matirani papir kako biste fotografije s odmora ili obiteljske fotografije prikazali u živopisnim bojama.

 • MEKA ZAVRŠNA OBRADA

  Plus Semi-gloss SG-201

  Papir sa satenskom završnom obradom odlikuje se teksturom pravog fotografskog papira. Kao papir visoke kvalitete, omogućava briljantne fotografije s manje sjaja radi mekše završne obrade.

 • KVALITETNE USPOMENE

  Everyday Use Glossy

  Idealan za svakodnevno ispisivanje u kvaliteti fotografskog laboratorija, ovaj je papir savršen za kućno ispisivanje fotografija s godišnjeg odmora sa sjajnom završnom obradom.

 • KREATIVNOST I MODELI OD PAPIRA

  Mat fotopapir MP-101

  Mat fotopapir omogućava izradu vrlo kvalitetnih fotografija, grafika i teksta s mat završnom obradom. Također je pogodan za kreativnije primjene kao što su čestitke, promotivni materijali i umjetnička djela izrađena od papira.

 • DIGITALNE FOTOGRAFIJE I PONOVNI ISPISI

  Plus Glossy II PP-201

  Savršen fotopapir za rezultate vrhunske kvalitete i sjajne završne obrade. Pruža savršenu završnu obradu za digitalne fotografije i sve ponovne ispise.

 • Kreativni projekti

  Kreativni papir tvrtke Canon vašu kreativnost vodi novim smjerovima.
  Ispisivanje slike obitelji na pisaču tvrtke Canon. Druge slike i ispisi rašireni su po stolu, na zaslonu telefona prikazuje se ispisana slika, i ruke od šarenih slova izrađuju natpis s riječi „happy“.

  Ispišite svoju zabavu

  Izbor se proteže od fotomagneta, preslikavanja na majice i poslovnog papira za prezentacije do matiranog papira idealnog za čestitke, kalendare i nevjerojatne trodimenzionalne papirnate modele.

 • POHRANA FOTOGRAFIJA

  Photo Cube

  Kutija za uspomene savršena za pohranjivanje vaših omiljenih kvadratnih fotografija.

 • MAGNETSKI FOTOPAPIR

  Magnetski fotopapir

  Svom kućnom uredskom tintnom pisaču dodajte Canonov magnetski foto-papir MG-101 i napravite vlastite kreativne, interaktivne prezentacije fotografija.

 • KREATIVNOST I MODELI OD PAPIRA

  Mat fotopapir MP-101

  Mat fotopapir omogućava izradu vrlo kvalitetnih fotografija, grafika i teksta s mat završnom obradom. Također je pogodan za kreativnije primjene kao što su čestitke, promotivni materijali i umjetnička djela izrađena od papira.

 • KREATIVNOST I MODELI OD PAPIRA

  Matirani papir za obostrano ispisivanje MP-101D tvrtke Canon

  Ostvarite svoje ideje ovim svestranim medijem. Matirani papir idealan je za hobiste i osobe koje vole izrađivati modele. Savršen je izbor za čestitke koje ste sami dizajnirali, nove umetke za spomenare ili kreativne projekte koje nudi Creative Park.

 • PREZENTACIJE VISOKE KVALITETE

  Papir za ispis visoke razlučivosti

  Ovaj papir s premazom dizajniran je za briljantne boje i oštre, živopisne slike. Idealan za ispis vrlo kvalitetnih dokumenata, proračunskih tablica i prezentacija koje sadrže fotografije i grafiku.

 • Polica s pakiranjima papira različitih formata i za različite spremnike s tintom.

  Spremnici s tintom za pisače PIXMA

  Izradite dojmljive, dugovječne ispise fotografija s pisačem PIXMA s originalnim tintama tvrtke Canon.

  Slični članci

 • ISPISIVANJE

  Za ispisivanje: koji papir upotrebljavaju profesionalci?

  Ako se pripremate za izložbu ili izrađujete knjigu iz ograničenog izdanja, kvaliteta ispisa je važna. Fotograf pejzaža Antonio Gaudencio objašnjava nam svoje izbore.

 • SAVJETI ZA ISPISIVANJE

  Česta pitanja o pisaču, tinti i papiru

  Stručnjak tvrtke Canon Suhaib Hussain odgovara na uobičajena pitanja o tehnologiji pisača, tinti i papiru.

 • KREATIVNO ISPISIVANJE

  Ispišite popise, planove i ciljeve

  Postanite kreativni s pisačem PIXMA tvrtke Canon te ostanite organizirani i usredotočeni na trenutak tijekom cijele godine.

 • ARTICLE

  How to pick the right paper for your fine art prints

  Want exhibition-level fine art prints but not sure which paper to choose? A Canon Ambassador and two experts share their advice.