imagePRESS V1000

Vrijeme je za svježu perspektivu u proizvodnom ispisu s lansiranjem novog digitalnog tiskarskog stroja za ispisivanje u boji, za pojedinačne listove, imagePRESS V1000.

Najnovije iz tvrtke Canon

Otkrijte nove načine ne koje možete unaprijediti svoje poslovanje, istražujući sve napredniji svijet grafičke obrade i razmjene informacija.

 • Arhiva poslovnih proizvoda

  Pretražite arhivu poslovnih pisača tvrtke Canon. Pronađite bilo koje informacije ili podršku za uredske pisače, pisače za velike formate, skenere i mnoge druge modele pisača koji se više ne proizvode.

 • Pisači za male tvrtke

  Tražite najbolji pisač za svoju tvrtku? Ostvarite svoje ciljeve za produktivnost tintnim i laserskim pisačima koji savršeno odgovaraju svakom radnom prostoru – uključujući kućne urede.

 • imagePROGRAF TC-20 tvrtke Canon

  Izrađujte isplative, profesionalne ispise 24-inčnim stolnim pisačem imagePROGRAF TC-20 tvrtke Canon koji je jednostavan za upotrebu u malim uredima, prodavaonicama, obrazovnim ustanovama ili čak kućnim uredima.

 • Serija imagePRESS C270

  Proširite mogućnosti ispisivanja višenamjenskim A3 uređajima u boji koji kombiniraju optimalnu uredsku funkcionalnost i rezultate profesionalne kvalitete.

 • Podrška za poslovne korisnike

  Za održavanje i servisiranje Canonovih uređaja postoji mreža ovlaštenih partnera širom zemlje

 • KAMPANJA

  Otkrijte najprikladniji pisač za svoju tvrtku

  Iskoristite mogućnost besplatnog najma odabranog pisača i uvjerite se kako s učinkovitim digitalnim pisačem za veće naklade možete unaprijediti svoj posao.

 • Microsoft Universal Print

  Rješenje utemeljeno na računalnom oblaku koje omogućuje jednostavno i sigurno ispisivanje.

 • Uvidi

  Zahvaljujući našim stručnim uvidima, analizama slučajeva i još mnogo toga, možete oblikovati pametnije radne prostore. Digitalno transformirajte radni prostor.

 • ČLANAK

  Digitalna transformacija temelj je rada na daljinu

  Rad na daljinu mnogima je postao nužan i zahtijeva ubrzanje digitalne transformacije.

  16 Jul 2020

 • imageRUNNER Advance DX

  Podržite zaposlenike i ubrzajte digitalnu transformaciju.
  Saznajte više
  Canon imageRUNNER ADVANCE DX
  Muškarac i žena smiješe se gledajući u tablet.

  PROGRAM ZA PARTNERE TVRTKE CANON

  Postanite partner tvrtke Canon

  Program za partnere tvrtke Canon jasno je strukturirano putovanje koje promiče postignuća i vještine. Kroz međusobnu suradnju i poticanje rasta, cilj nam je ostvariti vrijednost za naše partnere.

  Tražite podršku za proizvod?

  Preuzmite upravljačke programe, softver, priručnike, aplikacije, programske datoteke, pristupite najčešćim pitanjima i samoposlužnom portalu tvrtke Canon.

  work professionals reviewing documents

  Saznajte više o cijelom asortimanu naših poslovnih proizvoda i rješenja