EOS-1D X Mark III

Dobro je upravo postalo bolje – najavljujemo EOS‑1D X Mark III

Canon Inc. predstavlja sljedeću razinu profesionalne DSLR kvalitete i radnih značajki

Ljepota savršenstva. Predstavljamo EOS-1D X Mark III

Tvrtka Canon Inc. najavila je razvoj modela EOS-1D X Mark III, nasljednika istaknutog profesionalnog DSLR modela EOS-1D X Mark II kojeg cijene fotografi sportskih događaja i divljih životinja diljem svijeta.

Registrirajte zanimanje za EOS-1D X Mark III

Budite među prvima koji će dobivati najnovije vijesti o modelu EOS-1D X Mark III, ponude tvrtke Canon, savjete i vodiče, najnovije vijesti te pozivnice za lokalne događaje.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Novo doba za brzinu i točnost automatskog izoštravanja

EOS-1D X Mark III se odlikuje potpuno novim senzorom za automatsko izoštravanje s 28 puta većom razlučivošću od prethodnika, a primjena naprednih algoritama za automatsko izoštravanje s dubinskom tehnologijom učenja osigurava neusporedivo izoštreno praćenje u svakoj situaciji. U prikazu uživo i videozapisu ostvaruje se dodatna prednost tehnologije Dual Pixel CMOS AF duž približno 90 x 100 posto senzora s 525 područja automatskog izoštravanja. S automatskim izoštravanjem kroz širi raspon EV izoštravanje zaista nikada nije bilo točnije i svestranije.

A new era in autofocus speed and accuracy

Iznimne fotografije i videozapisi

S novim CMOS senzorom tvrtke Canon i moćnom novom tehnologijom obrade DIGIC kvaliteta slike se čak i pri visokoj osjetljivosti ISO prenosi na još višu razinu, kao i 4K videozapisi pri 60p s mogućnostima snimanja videozapisa RAW ili10-bitnih videozapisa sa Canon Log, koji se interno snimaju na kartice CFexpress. Novo svijetlo tražilo osigurava povezivanje s objektom u stvarnom vremenu, bez kašnjenja.

Outstanding stills and video

Brze komunikacije fotoaparata

Brza isporuka snimljenog sadržaja ključni je korak za profesionalca. Stoga je EOS-1D X Mark III opremljen s vezama Wi-Fi, Bluetooth Low Energy i GPS za besprijekornu komunikaciju. Novi EOS-1D X Mark III konstruiran je za najbrži rad ikada te se odlikuje ugrađenim priključkom za ethernet i opcionalnim WFT-E9 s dva puta većim brzinama prijenosa od modela EOS-1D X Mark II, a prerađeno korisničko sučelje omogućuje jednostavniji i intuitivniji rad.

High speed camera communications

Uvijek spreman na rad, bez obzira na situaciju

EOS-1D X Mark III je radikalno unaprijeđen za vrhunske radne značajke, stoga uz munjevitu brzinu snimanja od 16 fps s optičkim tražilom također omogućuje 20 fps s mehaničkim ili elektroničkim zatvaračem u načinu prikaza uživo s punom automatskom ekspozicijom i automatskim izoštravanjem. Fotoaparat je konstruiran kako bi bio izvrstan na svim poljima, s baterijom LP-E19 s drastično duljim trajanjem, novim svjetlećim gumbima i potpuno novim odabirom točke automatskog izoštravanja gumbom AF-ON, uz višenamjenski kontroler. Sve to smješteno je u kućište otporno na vremenske uvjete od magnezijske legure.

Always ready to perform, whatever the situation

Registrirajte zanimanje za EOS-1D X Mark III

Budite među prvima koji će dobivati najnovije vijesti o modelu EOS-1D X Mark III, ponude tvrtke Canon, savjete i vodiče, najnovije vijesti te pozivnice za lokalne događaje.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Moglo bi vas zanimati i...

Canon Professional Services

Članovi dobivaju pristup CPS podršci, lokalno i na velikim događanjima; prioritetnu uslugu popravka; i,– ovisno o razini članstva – besplatnu posudbu rezervne opreme.

Pridružite se

Saznajte više

Canon Professional Services