RJEŠENJA ZA SNIMANJE

Biometrija

Snimanje lica za identifikacijske dokumente, sigurnosne propusnice i aplikacije za ljudske resurse oslanja se na točne i pouzdane informacije. Fotoaparati tvrtke Canon sa senzorima visoke razlučivosti i vrhunskim asortimanom objektiva ovaj zadatak čine jednostavnim i učinkovitim uz odgovarajuće rješenja za tijekove poslovnog procesa.
Canon Camera

Identifikacija i provjera autentičnosti

Biometrijske informacije, za razliku od lozinki, ne mogu se zaboraviti, zamijeniti niti krivotvoriti. Uspješno snimanje ljudskog lica oslanja se na kombinaciju dokazanih tehnologija za obradu slike i izvrsnog softvera koji pruža brze rezultate pritiskom gumba. Iz tog razloga, mnoge organizacije i tvrtke diljem svijeta upotrebljavaju kamere, sustave bljeskalica, pisače SELPHY i objektive tvrtke Canon kako bi prikupljali podatke o licima za odjele za ljudske resurse, sigurnosne kartice i posjetiteljske propusnice uz skenere za skeniranje ID dokumenata koji se, zajedno, integriraju u rješenja za tijek poslovnog procesa kako bi postupak bio što jednostavniji.

 • PREDNOSTI

  Snimite sve detalje

  Snimite fotografije preciznih boja, vrhunske oštrine i realističnih detalja zahvaljujući našim senzorima visoke razlučivosti te precizno ispišite objekte pisačima SELPHY.

 • PREDNOSTI

  Vrhunska rješenja za tijek poslovnog procesa

  Izvrsna integracija u postojeći tijek poslovnog procesa zahvaljujući našim SDK rješenjima koja fotoaparat prilagođavaju vašim potrebama.

 • PREDNOSTI

  Povezivanje uz jednostavnu kontrolu

  Uživajte u besprijekornom upravljanju fotoaparatom uz dosljedan SDK softver otvorenog koda putem USB veze koji pruža preciznu sinkronizaciju i daljinsko upravljanje putem pametnog telefona uz naš Camera Control API (CCAPI).

Kako biometrija može pomoći vašem poslovanju

Pogledajte mnoge načine primjene gdje naše kamere mogu snimati biometrijske slike i povećati sigurnost.

 • SEKTOR

  Sigurnosne propusnice

  Izrađujte detaljne, jasne i oštre fotografije osoblja i posjetitelja za sigurnosne oznake.

 • PREDNOSTI

  Dokumenti za osobnu identifikaciju

  Jednostavno rješenje za snimanje koje se lako uklapa u širi tijek poslovnog procesa biometrijskog snimanja uz poštivanje propisa.

 • PREDNOSTI

  Usluge za ID fotografije

  Od putovnica do vozačkih dozvola i svega između, pisači Canon i SELPHY pružaju ID rješenje za maloprodaju.

 • PREDNOSTI

  Propusnice za događaje

  Izradite propusnice za događanja uz asortiman fotoaparata i pisača tvrtke Canon te objektive koji rade u svim vremenskim uvjetima.

 • Zašto Canon?

  Tvrtka Canon već je više od 80 godina vodeća tvrtka na polju snimanja. Najveći smo davatelj potrošačkih, poslovnih i industrijskih digitalnih rješenja za snimanje, od SDK aplikacija za komercijalne, vladine i medicinske potrebe do profesionalnih kamera i objektiva s uslugom sigurnosnog kopiranja i podrške kojoj nijedna druga nije ravna.

  Slična rješenja

  Od potpuno automatiziranih „sve u jednom“ komercijalnih tijekova poslovnih procesa do medicinskog snimanja i skeniranja, Canon ima ogromno iskustvo u svim aspektima industrijske, korporacijske i komercijalne fotografije.

 • RJEŠENJA ZA SNIMANJE

  Program tvrtke Canon za razvojne inženjere

  Najnovije web-mjesto tvrtke Canon za razvojne inženjere prepuno je korisnih resursa za zajednicu razvojnih inženjera, bez obzira na to jesu li u pitanju poslovna rješenja ili digitalna obrada slika.

 • RJEŠENJA ZA SNIMANJE

  3D fotogrametrija

  3D fotogrametrija proces je mjerenja s fotografija koji omogućuje brzo i jednostavno skeniranje, uređivanje i reprodukciju fizičkih stavki.

 • RJEŠENJA ZA SNIMANJE

  Foto-kabina

  Stanica za snimanje sve-u-jednom koja nudi brz i jednostavan način snimanja portreta na raznim događajima i okupljanjima. Jednostavno pozirajte, pritisnite i uzmite ispis u roku od nekoliko sekundi.

 • RJEŠENJA ZA SNIMANJE

  Fotografija i videografija za trgovinu

  Otkrijte kako modna industrija svakodnevno generira tisuće uvjerljivih fotografija proizvoda.

 • RJEŠENJA ZA SNIMANJE

  Medicinski proizvodi tvrtke Canon

  Canon Medical Europe nudi cijeli niz rješenja za dijagnostičko medicinsko snimanje, uključujući CT, MR, rendgen, ultrazvuk i informatiku za zdravstvenu njegu.

 • Povezani proizvodi

 • DSLR fotoaparati

  EOS 2000D

  Prigrlite vrhunske fotografije s 24,1 megapiksela i Full HD videozapise. Proširite svoju kreativnost uz ovaj zabavni i jednostavni DSLR.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY CP1300

  Moderan i prijenosan, za bežično ispisivanje predivnih ispisa i fotografija za dokumente s kompatibilnih pametnih uređaja i fotoaparata.
 • Canon Camera

  TINTA I PAPIR

  Ispisujte uz vrlo kvalitetnu tintu u boji i papir formata dopisnice za vaš pisač SELPHY.
 • Objektivi za DSLR

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Ponesite EOS sa sobom na više mjesta uz iznimno prenosiv standardni objektiv sa zumiranjem.
 • Canon Camera

  POSLOVNI SKENER

  Kompaktan, cijenom pristupačan i jednostavan – CanoScan LiDE 300 idealan je skener za kuću ili ured. Lagani plošni skener koji se može pohvaliti elegantnim dizajnom, 4 EZ tipke i tehnologijom Auto Scan za jednostavno skeniranje bez napora.
 • ŽELITE SAZNATI VIŠE?

  Trebate dodatne informacije?

  Ako želite detaljnije razumjeti poslovna rješenja tvrtke Canon, odaberite poveznicu „Razgovarajte s tvrtkom Canon“, unesite informacije i kontaktirat će vas član našeg posebnog tima za B2B segment za profesionalne proizvode za obradu slike.