Lenses for EOS R

Objektivi za EOS R

Istražite asortiman objektiva za sustav EOS R nove generacije dizajniran za optičku izvrsnost.

Istražite svaku mogućnost

Fotografi i snimatelji filmova mogu istraživati obilje novih kreativnih mogućnosti snimanja s EOS R tvrtke Canon. Inovativni objektivi RF i RF-S osiguravaju iznimno brzo izoštravanje i izvanrednu optičku kvalitetu. Adapteri EOS R osiguravaju jednostavan pristup postojećim EF i EF-S objektivima bez gubitka performansi.

Filtar za objektiv EOS R

Za upotrebu EF i EF-S objektiva sa sustavom EOS R potreban je adapter za montiranje EOS R koji osigurava punu kompatibilnost bez gubitka radnih značajki.

Tražite određeni RF objektiv? Precizirajte pretraživanje
Filtriraj po

canon-camera

Super-telefoto objektiv serije RF od 1200 mm s naprednim rukovanjem i dizajnom za snimanje divljih životinja, sporta i udaljenih detalja koji oduzimaju dah.

Saznajte više

canon-camera

Najširi RF objektiv tvrtke Canon s preciznošću u seriji L, od 14–35 mm, koji zahvaljujući stabilizaciji slike u 5,5 koraka jednostavno leži u ruci.

Saznajte više

canon-camera

Kompaktan i cijenom pristupačan iznimno širokokutni objektiv od 16 mm sa senzorom punog kadra za seriju EOS R, dizajniran je za vlogere i kreativne snimatelje sadržaja.

Saznajte više

canon-camera

Snažan, prijenosan i vrhunske kvalitete slike, ovaj super-telefoto objektiv s RF sustavom montaže idealan je za fotografe koji snimaju divlje životinje i akciju te sportske fotografe.

Saznajte više

canon-camera

Kompaktan, tih i lagan RF objektiv s fiksnom žarišnom duljinom od 50 mm, sa širokim otvorom blende od f/1.8, savršen je za ostvarivanje vaših kreativnih vizija.

Saznajte više

canon-camera

Osnovni kompaktan i lagan telefoto objektiv sa zumiranjem serije L, RF 70-200mm F4L IS USM savršen je za putovanja, sport / divlje životinje i portrete.

Saznajte više

canon-camera

Širokokutni do telefoto objektiv za zumiranje APS-C serije EOS R savršen je za fotografiranje putovanja, divljih životinja, sportova i stil života.

Saznajte više

canon-camera

Standardni objektiv sa zumiranjem APS-C formata za fotoaparate serije EOS R savršen je za svakodnevne situacije kao što su fotografiranje obitelji, životnog stila, portreta i praznika.

Saznajte više

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Osigurajte profesionalni dojam svojoj fotografiji fotoaparatom bez zrcala sa senzorom punog kadra uz objektiv za zumiranje od 24 – 70 mm koji se može pohvaliti brzim otvorom blende i stabilizacijom slike u 5 koraka.

Saznajte više

Kompatibilnost za montažu RF objektiva na EOS R

Sustav EOS R naslijedio je sve prednosti sustava EOS, kao i vlastiti asortiman objektiva, a pruža potpunu kompatibilnost s postojećom EF i EF-S optikom s adapterom te asortimanom bljeskalica Speedlite i dodatnom opremom.

Pogledajte članak

EOS R RF Mount Compatibility

Moglo bi vas zanimati i...