Canon EOS R5

Canon EOS R5

Profesionalan bez zrcala ponovno definiran

Vaš. Poslužite se

Canon Inc. objavljuje razvoj fotoaparata EOS R5. Profesionalni vrhunski fotoaparat bez zrcala sa senzorom punog kadra koji fotografima i snimateljima donosi pregršt revolucionarnih novih značajki.

Novo razdoblje kvalitete slike

Novi standardi fotografija visoke razlučivosti u kombinaciji s fenomenalnom kvalitetom 8K videozapisa. EOS R5 podiže kvalitetu slike na posve novu razinu za fotografije i videozapise uz munjeviti elektronički zatvarač od 20 fps, odnosno mehanički od 12 fps. EOS R5 je sposoban, profinjen i dizajniran za vrhunske stvari.

A new era in image quality

Budite snimatelj

Ostvarite svoje potencijale kroz vrhunske 8K videozapise i uživajte u uzbudljivim novim mogućnostima kreativnog snimanja. Zahvaljujući performansama za interno snimanje RAW 8K videozapisa s punom širinom senzora za broj kadrova do 29,97 fps i 4K videozapisa za broj kadrova do 119,88 fps* u 4:2:2 10-bitnoj opciji Canon Log ili 4:2:2 10-bitnoj opciji HDR PQ, model EOS R5 omogućuje širenje snimateljskog žanra uz dinamične nove načine za pričanje priče.

*Eksterno snimanje dostupno je samo za 4K videozapise za broj kadrova do 59,94 fps

Be the filmmaker

Više od nominalne vrijednosti

Sada je sve u fokusu. Uz AF s naprednim praćenjem životinjskih subjekata model EOS R5 može prepoznati pse, mačke i ptice tako što otkriva tijelo, lice ili oko subjekta.

More than face value

Novi standardi stabilnosti

Po prvi put na bilo kojem fotoaparatu tvrtke Canon nudimo stabilizaciju slike u 5 osi sa senzorom pokreta ugrađenu u kućište koja skladno surađuje sa stabilizacijom slike Canon RF objektiva kako biste kombinacijom optičke stabilizacije slike i stabilizacije slike ugrađene u kućište dobili vrhunske, iznimno izoštrene fotografije i videozapise bez podrhtavanja.

New standards in stability

Veza s informatičkim oblakom. Još više

Snimajte i prenosite fotografije i videozapise u pokretu zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi vezi koja omogućava povezivanje s novom Canonovom uslugom image.canon. EOS R5 je kompatibilan s funkcijom za automatski prijenos fotografija te omogućava snimanje i uređivanje sadržaja u pokretu ili njihovo automatsko preuzimanje na kućno računalo.

Cloud connected. And then some

Svestranost i prilagodljivost

Za radne karakteristike pogledajte ispod haube. Moćna kombinacija utora za CFexpress i SD UHS-II kartice omogućuje vam dulje snimanje, a time i više snimki. EOS R5 je dio nevjerojatne linije EOS R te donosi vrhunski sustav za montiranje RF koji nudi vrhunsku kvalitetu i prilagodljivost, a kompatibilan je i s nevjerojatnim asortimanom EF objektiva tvrtke Canon zahvaljujući RF-EF adapterima koji omogućavaju jednostavnu integraciju.

Versatile and adaptable

Moglo bi vas zanimati i...

Canon Professional Services

Članovi dobivaju pristup CPS podršci, lokalno i na velikim događanjima; prioritetnu uslugu popravka; i,– ovisno o razini članstva – besplatnu posudbu rezervne opreme.

Pridružite se

Saznajte više

Canon Professional Services