KAMKORDERI LEGRIA

4K kamkorderi

Bilo da želite snimiti dragocjene uspomene ili unaprijediti kreativnost, pronaći ćete kamkorder tvrtke Canon savršen za svoje potrebe.
Canon Camera

4K kamkorderi LEGRIA tvrtke Canon

Asortiman LEGRIA HF G opremljen je naprednim tehnologijama i opsežnim kreativnim kontrolama u jednostavnim kamkorderima pogodnima za snimanje iz ruke, idealnima za vlogere, youtubere te one koji snimaju dokumentarne i neovisne filmove.

Cijeli asortiman kamkordera LEGRIA tvrtke Canon

Snimajte sjajne videozapise kojima ćete izražavati svoju strast za pričanje priča uz napredni asortiman LEGRIA HF G.

  • Kamkorderi

    LEGRIA HF G70

    1/2.3-inčna CMOS 4K kamera s optičkim zumiranjem od 20x, naprednim automatskim hibridnim fokusiranjem i stabilizacijom u 5 osi te USB-C izlazom za prijenos uživo 1.

    1Audio izlaz putem USB priključka nije podržan

Napredna tehnologija

Snimajte nevjerojatno uglađene i žive videozapise, čak i pri zahtjevnom osvjetljenju, zahvaljujući značajkama kao što je 1-inčni senzor 4K CMOS ili HD CMOS PRO, ugrađeni ND filtar, stabilizacija slike u 5 osi s optičkim stabilizatorom slike i širokim dinamičkim rasponom.

Canon Camera
Canon Camera

Ugodno kreativno snimanje

Uživajte u lakom snimanju iz ruke uz sklopku za zumiranje profesionalnog stila, nagibno tražilo i intuitivni dodirni zaslon. S pomoću prilagodljivih funkcijskih tipki i kotačića preuzmite kontrolu i ubrzajte rad te priključite mikrofon i slušalice za vrlo kvalitetan zvuk.

Izravno dijeljenje na internetu

Filmove možete izravno prenositi na internet, bez potrebe za računalom, nakon što izvršite jednostavan postupak postavljanja. Samo povežite kamkorder s kućnom Wi-Fi mrežom* i zatim videozapise podijelite na web-mjestu YouTube, Facebook ili Twitter te slanjem e-poštom.

Canon Camera
Canon Camera

Wi-Fi daljinsko upravljanje

Uživajte u daljinskom upravljanju postavkama Wi-Fi kamkordera LEGRIA s prikazom uživo putem pametnog telefona ili tableta. Idealno za snimanje na mjestima gdje kameri nije lako pristupiti.

SPREMNI SMO POMOĆI

Pomoć i podrška

Ovdje smo kako bismo pomogli odgovoriti na vaša pitanja, riješiti probleme i usmjeriti vas u pravom smjeru ako vam treba popravak.
Podrška
  1. Audio izlaz putem USB priključka nije podržan

    * Značajke za izravno dijeljenje na internetu i slanje putem poslužitelja zahtijevaju računa za image.canon. image.canon možda nije podržan u nekim državama ili regijama. Više informacija potražite na web-stranici www.canon-europe.com/cig