U potrazi za savršenim trenutkom za fotografiju

Napravljen za one koji vole brzinu. Među prvima snimite izvanredno i uhvatite trenutke koji su drugim fotografima promaknuli. Bilo da se radi o fotografijama ili videozapisima, izrazite svoju kreativnu stranu kao nikada prije.

story-02-left

Pratite i izoštrite subjekte koji se brzo kreću.

story-02-right

Izrazite svoju kreativnost

0%

  Pratite i najbržu akciju

  Snimite željeni trenutak bez obzira na to koliko je akcija brza

  Snimite niz fotografija brzinom do 10 sličica u sekundi uz puno automatsko izoštravanje i automatsku ekspoziciju. Odzivno rukovanje znači da ćete moći snimiti onaj trenutak u djeliću sekunde za kojim tragate, dok veliki međuspremnik omogućava da nastavite snimati bez narušavanja radnih značajki.

  0%
   EOS 7D Mark II

   Uhvatite trenutak

   EOS 7D Mark II koristi dva procesora slike "DIGIC 6" kako bi osigurao brz rad. Minimalno kašnjenje tijekom snimanja znači da ćete prolazni trenutak precizno snimiti u odgovarajuće vrijeme.

   Široko područje automatskog izoštravanja u 65 točaka

   Kako bi se osiguralo izuzetno precizno izoštravanje tijekom snimanja, EOS 7D Mark II ima 65 točaka izoštravanja za praćenje objekata koji se brzo kreću. Svaka je točka izoštravanja križna*, što znači da brzo i precizno može pratiti i vodoravne i okomite detalje. Kao pomoć prilikom snimanja u uvjetima izuzetno slabog osvjetljenja, 7D Mark II može izoštravati čak i pod mjesečevom svjetlošću gdje razine svjetla mogu biti niske do -3 EV.

   * Broj dostupnih AF točaka, križnih točaka i dvostrukih križnih AF točaka razlikuje se ovisno o objektivu

   EOS 7D Mark II
   EOS 7D Mark II

   Odabir točke automatskog izoštravanja

   Koristite svih 65 točaka automatskog izoštravanja zajedno ili ih grupirajte u pomične zone koje pokrivaju subjekte izvan središta. Možete i odabrati samo jednu točku automatskog izoštravanja kako biste precizno izoštrili određeni dio prizora.

   Napredno iTR izoštravanje

   Sustav izoštravanja iTR AF kod modela EOS 7D Mark II koristi informacije o boji i licu za prepoznavanje i praćenje objekata dok se kreću u kadru. Brzina automatskog izoštravanja može se prilagoditi upotrebom jednostavnog alata koji prilagođava praćenje fokusa sukladno okruženju snimanja i subjektu, tako da drugi objekti koji brzo prođu ispred subjekta ne ometaju izoštravanje.

   EOS 7D Mark II
   0%

    Ispis dovoljno kvalitetan za izložbu

    Od snimaka divljih životinja, preko snimaka motociklističkih sportova pa sve do ulične fotografije, novorazvijeni senzor s 20,2 megapiksela pruža rezultate na koje biste bili ponosni da ih vidite na zidu. Čak i pri slabom osvjetljenju EOS 7D Mark II pruža fotografije i videozapise prepune detalja.

    EOS 7D Mark II
    EOS 7D Mark II

    Senzor za mjerenje sa 150.000 piksela, s IC prepoznavanjem

    Za dosljedno, precizno mjerenje ekspozicije EOS 7D Mark II koristi senzor sa 150.000 piksela kako bi prizor podijelio u 252 područja. Svako se analizira, a odgovarajuće postavke ekspozicije postavljaju se automatski ili se predlažu fotografu. Mjeri se infracrveno svjetlo, kao i svjetlo u vidljivom dijelu spektra, radi postizanja veće preciznosti u zahtjevnim uvjetima osvjetljenja.

    Vrhunske radne značajke pri slabom osvjetljenju

    Kada razina svjetlosti opadne, nastavite snimati bez ugrožavanja kreativnosti. EOS 7D Mark II pruža vrhunsku kvalitetu slike pri vrijednostima ISO osjetljivosti do ISO 16.000 (može se proširiti do vrijednosti ekvivalentne ISO 51.200) – savršeno za diskretnu uličnu fotografiju, zamrzavanje akcije u zahtjevnim uvjetima i čak makro fotografiju iz ruke.

    EOS 7D Mark II

    Prepoznavanje treperenja

    Treperavo svjetlo, poput onoga koje stvaraju fluorescentne žarulje, može uzrokovati neravnomjerno osvjetljenje i boju tijekom snimanja. EOS 7D Mark II može prepoznati takve uvjete i uskladiti vrijeme snimanja svake snimke s najvišom svjetlinom treperavog svjetlosnog izvora radi postizanja ujednačenih rezultata.

    0%

     Fotoaparat baš za vas

     Kako ćete koristiti svoj EOS 7D Mark II? Postavite kontrole snimanja, sustav izoštravanja i mnoštvo drugih prilagodljivih kontrola upravo onako kako želite. Čak se i tražilo fotoaparata s pokrivenošću od 100 % može prilagoditi zahvaljujući elektroničkom prikazu u stvarnom vremenu.

     Prilagodljive kontrole

     EOS 7D Mark II

     Kako volite snimati

     Mnoge kontrole modela EOS 7D Mark II mogu se prilagoditi, što vam omogućava da fotoaparat podesite sukladno potrebama. Prilagodbe koje napravite možete spremiti u obliku prethodno postavljenih postavki kako biste ih ubuduće lako aktivirali.

     Pametno tražilo II

     EOS 7D Mark II

     Pametno tražilo II

     Uživajte u prirodnom prikazu tražila modela EOS 7D Mark II, uz pokrivenost tražila od približno 100 % i povećanje od 1x. Na LCD zaslonu prikazuju se informacije o izoštravanju i snimanju, a dvoosna elektronička libela osigurava ravne obzore.

     6 prethodnih postavki automatskog izoštravanja

     Automatski izoštravajte prema želji

     Sustav automatskog izoštravanja modela EOS 7D Mark II može se precizno prilagoditi sukladno onome što snimate i načinu na koji snimate. A kada brzo radite, samo odaberite jednu od šest prethodno postavljenih kombinacija automatskog izoštravanja kako biste prilagodili rad fotoaparata.

     EOS 7D Mark II

     Svestrani EOS dizajn

     Od ulice do studija, EOS 7D Mark II odlično radi u svakoj fotografskoj situaciji. Njegova brzina i preciznost čine ga idealnim za sport i akciju, dok ga mogućnosti snimanja pri slabom osvjetljenju i ugrađeni GPS čine odličnim izborom za putopisne fotografe. Ostaje samo jedno pitanje – kako ćete koristiti svoj?

     EOS 7D Mark II

     Otpornost na vremenske uvjete

     Kada se vremenski uvjeti pogoršaju, nastavite pouzdano snimati. Kontrole otporne na vremenske uvjete štite EOS 7D Mark II od vode i prašine, a konstrukcija od legure magnezija osigurava izdržljivost.

     Ugrađeni GPS

     EOS 7D Mark II može označavati fotografije i videozapise zemljopisnim oznakama s informacijama o točnom položaju. Zabilježite zemljopisnu duljinu i širinu, nadmorsku visinu i smjer kompasa, kao i koordinirano univerzalno vrijeme.

     EOS 7D Mark II

     Način rada s velikim dinamičkim rasponom (HDR)

     Prilikom snimanja u uvjetima visokog kontrasta, HDR snimanje pomaže u očuvanju detalja u tamnim i svijetlim dijelovima. U brzom nizu EOS 7D Mark II snima tri slike pri različitim ekspozicijama i spaja ih zajedno kako bi se dobili prirodni rezultati izravno s fotoaparata.

     EOS 7D Mark II EOS 7D Mark II

     HDR

     multi-exposure

     Višestruka ekspozicija

     Izradite kompozitne slike na fotoaparatu koristeći način rada višestruke ekspozicije kako biste slike postavili jednu na drugu.

     dual-memory

     Dva utora za memorijsku karticu

     EOS 7D Mark II ima dva utora za memorijsku karticu, čime se omogućavaju automatsko rezervno kopiranje datoteka dok snimate i prošireni kapacitet spremanja.

     EOS 7D Mark II

     Sada uz Wi-Fi za daljinsku kontrolu fotoaparata i dijeljenje slika

     Priloženi Wi-Fi adapter W-E1 umetnite u utor za SD karticu na fotoaparatu kako biste mogli bežičnim putem snimati i kontrolirati fotoaparat, kao i uživati u pregledu uživo na zaslonu pametnog telefona, tableta ili računala. Prebacite slikovne datoteke na pametni uređaj dok ste na lokaciji, za jednostavan prijenos na društvene medije i servise za dijeljenje datoteka.

     Napredne značajke izrade videozapisa

     Prenesite svoje filmske projekte na novu razinu uz standardne značajke. Uživajte u snimanju Full HD usporenih sekvenci pri 60 fps i preuzmite kontrolu nad zvukom uz priključnice za mikrofon i slušalice.

     EOS 7D Mark II

     Izoštravanje odličnih radnih značajki za videozapise i Live View

     Kako bi se osiguralo brzo i uglađeno automatsko izoštravanje s praćenjem tijekom snimanja videozapisa ili upotrebe prikaza uživo, EOS 7D Mark II ima tehnologiju Dual Pixel CMOS AF. Svaki piksel ima dvije foto-diode koje se pojedinačno mogu očitati tijekom automatskog izoštravanja ili zajedno za snimanje slike. Brzina i osjetljivost praćenja fokusa tijekom snimanja videozapisa može se prilagoditi kako bi se omogućili spori prijelazi približavanja izoštravanja.

     EOS 7D Mark II

     Ostanite povezani

     HDMI veza može se koristiti za prijenos Full HD snimki na vanjske snimače, što modelu EOS 7D Mark II omogućava da se lako uklopi u profesionalne radne procese uređivanja videozapisa. Priključnice za slušalice i mikrofon omogućavaju snimanje vrlo kvalitetnih digitalnih glazbenih podloga, a tihe kontrole omogućavaju promjenu postavki fotoaparata bez stvaranja buke koja odvlači pažnju.

     Aplikacija Canon Photo Companion

     Aplikacija Canon Photo Companion

     Najbolji partner svakom pripovjedaču vizualnih priča, naša aplikacija Photo Companion pruža vam pristup prilagođenim, stručnim savjetima i sadržaju kada vam je to najpotrebnije – kako biste doista oživjeli priče.

     Otkrijte više

     Preuzmite aplikaciju Canon Photo Companion na servisu iTunes
     Preuzmite aplikaciju Canon Photo Companion za Android

     Nagrade za proizvod

     Tehnički podaci

     Saznajte više o modelu EOS 7D Mark II, njegovim značajkama i mogućnostima.

     Do 10 sličica u sekundi

     Snimajte kontinuirani niz slika pri do 10 sličica u sekundi.

     Dva procesora Digic 6

     Snimajte velikom brzinom i uživajte u vrhunskoj reprodukciji boja.

     Senzor za RGB+IC mjerenje sa 150.000 piksela

     Svaka scena se raščlanjuje i analizira kako bi se postiglo dosljedno precizno mjerenje ekspozicije.

     Maks. 65 križnih točaka automatskog izoštravanja

     Izoštrite subjekte gdje god da su uz 65 križnih točaka automatskog izoštravanja raspoređenih po cijelom kadru.

     Full HD videozapisi modelom EOS

     Snimajte videozapise pri rezoluciji do 1080p i brzini od 60 fps. Priključnice za mikrofon i slušalice pružaju potpunu kontrolu zvuka.

     CF + SD, dva utora za kartice

     Dva utora za memorijske kartice omogućavaju automatsko rezervno kopiranje kako snimate ili veći kapacitet pohrane.

     CMOS s 20,2 megapiksela

     Izradite fotografije odlične kvalitete prepune detalja.

     Dual Pixel AF CMOS

     Uživajte u uglađenom kontinuiranom izoštravanju prilikom snimanja videozapisa i fotografija u načinu rada prikaza uživo.

     GPS

     Dodajte zemljopisnu oznaku trenutne lokacije svakoj fotografiji i videozapisu – odlično za putopisne fotografe.

     Sadržaj pakiranja

     Preuzmite upravljačke programe, softver, programske datoteke i priručnike.

     Podrška za proizvode

     Preporučeno za vas