Fotoaparati tvrtke Canon

Upoznajte asortiman fotoaparata tvrtke Canon i pomaknite granice svoje kreativnosti.
Canon Camera

Fotoaparati tvrtke Canon

Pronađite fotoaparat koji vam savršeno odgovara

Od modernih i prijenosnih instant fotoaparata i kompaktnih fotoaparata koji pružaju fleksibilnost laganog, fiksnog objektiva do DSLR modela i fotoaparata bez zrcala s najmodernijim značajkama, Canon nudi asortiman fotoaparata koji svima omogućuje kreativnost.

Naši najnoviji proizvodi
 • Interchangeable Lens Cameras

  KREATIVNA FLEKSIBILNOST

  Fotoaparati s izmjenjivim objektivom

  Na fotoaparate sa zamjenjivim objektivom, poput fotoaparata EOS DSLR i fotoaparata bez zrcala, moguće je postaviti niz različitih objektiva – od brzih i svijetlih ultra širokih objektiva s mnoštvom detalja do telefoto objektiva velikog dometa koji približavaju svijet – te oblikuju odličnu platformu za kreativnost.

 • PowerShot G5 X Mark II

  LAGANI I PRENOSIVI

  Kompaktni digitalni fotoaparati

  Odlični za svakodnevicu. Lagani i prenosivi digitalni fotoaparati s fiksnim objektivom u rasponu od jednostavnih mogućnosti usmjeravanja i snimanja do kreativnih kompaktnih uređaja za stručnjake. Idealni za sve koji žele sveobuhvatan fotoaparat spreman za snimanje.

 • PRIJENOSNI PISAČI

  Instant fotoaparati i džepni pisači

  Birajte između 2 u 1 modela s fotoaparatom i praktičnim zrcalom za samoportret ili elegantnih prijenosnih pisača s pametnim povezivanjem s pametnim uređajima – svi vam daju moć ispisivanja na dlanu.

Novi proizvodi

Dizajnirani da upotpune vašu strast prema fotografiji, naši novi fotoaparati imaju sve najnovije inovacije za obradu slike, zahvaljujući stalnom ulaganju u istraživanje i razvoj, vodećem u industriji.

Trebate pomoć u pronalaženju fotoaparata?

Upotrijebite naš alat za odabir fotoaparata i pronađite najbolji fotoaparat za sebe.

Pronađite nadahnuće

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Istražite putovanje tvrtke Canon u pripovijedanju priča

U tvrtki Canon već više od 80 godina pomažemo ljudima da ispričaju svoje priče. Malo je ljudi koji su vidjeli više inovacija i razvoja od Mikea Burnhilla, našeg stručnjaka za proizvode koji ima više od 11 godina iskustva. Susreli smo se s Mikeom kako bismo razgovarali o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti tvrtke Canon.

Canon Camera

Moglo bi vas zanimati i...

Prijavite se za naš bilten

Primajte najnovije vijesti i informacije o proizvodu.