EOS DSLR fotoaparati

Naš EOS asortiman pruža vrhunsku kvalitetu slike, bez obzira na vašu razinu vještine.
Bomen aan een beekje in het bos

Otkrijte detalje

DSLR fotoaparati tvrtke Canon pružaju širok dinamički raspon za očuvanje detalja u svijetlim dijelovima i sjenama, slike s malom razinom šuma izravno s fotoaparata i malu dubinu polja za nevjerojatne portrete. Napravljeni su za pružanje profesionalnih rezultata sa svakom snimkom koju snimite.
Naši najnoviji proizvodi

Dopustite da vam pomognemo pronaći savršen fotoaparat tvrtke Canon

Naš alat za pronalaženje fotoaparata provest će vas kroz naš asortiman fotoaparata i pomoći vam da pronađete onaj koji vam savršeno odgovara.

Novi DSLR fotoaparati

Uživajte u novim razinama kvalitete slike. Naši novi DSLR fotoaparati odlikuju se najnovijom optičkom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim značajkama tvrtke Canon kako biste svaki trenutak mogli snimiti nevjerojatno detaljno.

EOS 90D

EOS 90 D potpuno je opremljen DSLR fotoaparat koji vam omogućuje prići bliže, snimati brže i snimiti vrhunske slike od 32,5 megapiksela.

EOS 90D

Asortiman DSLR fotoaparata i filtara

Softver Canon EOS Webcam Utility

Instalirajte naš softver EOS Webcam Utility i upotrebljavate fotoaparat tvrtke Canon kao web-kameru visoke kvalitete.

Pronađite nadahnuće

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Moćno i brzo fotografiranje divljih životinja fotoaparatom Canon EOS 90D

Budući da može uhvatiti nevjerojatne trenutke u životu divljih životinja koje prođu za tren oka, fotograf Markus Varesvuo obožava brzi fotoaparat Canon EOS 90D. Pogledajte nevjerojatne rezultate njegovog snimanja.

Pročitajte više
EOS 90D

Moglo bi vas zanimati i...

BILTEN

Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.