A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Savjeti i tehnike

Na najbolji način iskoristite mogućnosti za urbanu fotografiju uz naše najbolje savjete

Snimite zapanjujuće gradske panorame i detaljne urbane scene. Nastavite čitati za sve savjete, tehnike i nadahnuće koji su vam potrebni.

Pročitajte više

An aerial view of a city at night, many buildings illuminated below a dark blue sky streaked with pink.

Naši savjeti i tehnike

Biste li voljeli naučiti osnovne vještine fotografiranja, isprobati nove kreativne tehnike ili poboljšati svoje rezultate? U tom slučaju, prepustite se našim stručnim savjetima i vodičima koji će vam dati pouzdanje i vještine potrebne za napredovanje, još danas.

Tražite nešto specifično? Precizirajte pretraživanje
Filtriraj po

Reach for new heights with the Canon IVY REC

Umjetnica koja se bavi papirnatim rukotvorinama, Aimee Graham, otkriva kako kombinirati ispisivanje i slikanje radi kreiranja predivnih umjetničkih djela s leptirima za vaš dom.

Pročitajte više

See the difference with a specialist action lens

Popularan način za postizanje akcijskih snimki visoke kvalitete je ispunjavanje okvira akcijom, tako da subjekt bude detaljno prikazan u prvom planu. To je moguće postići specijaliziranim objektivima koji vam omogućavaju približavanje bez da se fizički približite subjektu. Pogledajte naše savjete za snimanje najboljih snimaka s pomoću najboljeg objektiva.

Pročitajte više

corgi running

Fotografiranje akcije svodi se na snimanje trenutaka koji se događaju u djeliću sekunde. Morate držati korak s igrom, pratiti prijatelje u snowboardingu ili biti spremni snimiti gradske surfere dok surfaju na valovima. No nećete se morati tako brzo kretati ako ste pripremljeni.

Pročitajte više

dirt bikes perform jumps

Snimanje odličnih akcijskih snimaka, primjerice gradskih riječnih surfera, snowboardera ili trkača, znači da morate razmišljati unaprijed. Prije svega, morate razmisliti što želite snimiti, koliko se brzo objekt kreće te gdje ćete postaviti opremu i s kojeg ćete mjesta snimati.

Pročitajte više

dancer poses next to bath tub

Filmski redatelj i producent Sébastien Devaud strastveno obožava fotografiju. Sastali smo se s njim kako bismo dobili savjete o najboljem iskorištavanju zimskog svjetla na fotografijama i u videozapisima.

Pročitajte više

Zanima vas određeni tehnika fotografije?

Aplikacija Canon Photo Companion

Uz prilagođene sadržaje, izazove i inspiraciju koji će vas voditi na fotografskom putovanju, naša aplikacija Photo Companion savršen je partner svakom pripovjedaču vizualnih priča.

Preuzmi aplikaciju

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Pregledajte naše priče

Pronađite razgovore i inspirativne priče strastvenih ljudi

PRIKAZ PRIČA

Fotograf Richard Walch gleda obalu, snimajući fotografiju fotoaparatom tvrtke Canon.

Prijavite se za naš bilten

Primajte najnovije vijesti i informacije o proizvodu

REGISTRIRAJTE SE ODMAH