POMOĆ I PODRŠKA

Gdje kupiti poslovna rješenja

Bilo da tražite proizvode tvrtke Canon za kuću ili tvrtku, došli ste na pravo mjesto.

Pronađite akreditiranog poslovnog partnera tvrtke Canon

Poslovno rješenje

Država

Grad/mjesto

Poslovna rješenja

 • Partneri za ispis velikih formata

  Nude uređaje za ispis velikih formata te savjetuju o Canon uslugama i podršci. Portfelj proizvoda i usluga koji pojedini partneri nude ovisi o partnerovom stručnom znanju i specijaliziranosti.

 • Partneri specijalizirani za ispis velikih formata

  Specijalizirani ponuđači sveobuhvatnih rješenja na području grafičkog dizajna i fotografije. Pružaju cjelovita rješenja uključujući servis, potrošni materijal i medije, a također imaju pristup cjelokupnom portfelju uređaja za ispis velikih formata pri Canonu.

 • Partneri za profesionalni ispis i tisak

  Partneri koji nude uređaje za ispis manjih naklada te savjetuju o uslugama i podršci za profesionalni ispis unutar Vaše tvrtke.

 • Specijalizirani partneri za profesionalni ispis i tisak

  Partneri specijalizirani za rješenja u profesionalnom ispisu i tisku. Njihovo znanje i stručnost kupcima ulijevaju povjerenje da će uvijek moći savjetovati i pružiti pravo rješenje za sve njihove ispisne potrebe. Brzina i fleksibilnost usluga ključna su obilježja ovih stručnjaka. Zahvaljujući ulaganju u prodaju, usluge i podršku idealno su pozicionirani da pomognu maksimizirati poslovanje i produktivnost svojih klijenata.

 • Partneri za skeniranje

  Pružaju učinkovitu isporuku i korisničku podršku za Canon skenere dokumenata imageFORMULA kako bi odgovorili na potrebe kupaca kojima je potrebno jednostavno rješenje za skeniranje kod kuće, na putu ili u uredu.

 • Partneri za rješenja skeniranja

  Stručnjaci za savjetovanje kupaca kojima je potrebno rješenje za skeniranje radi rješavanja poslovnih izazova. Odlikuju se stručnim znanjem i vještinama kako bi mogli pružiti najprikladnije rješenje iz asortimana Canonovih skenera dokumenata imageFORMULA.

 • Partneri za sveobuhvatno upravljanje dokumentima

  Stručnjaci u pružanju sveobuhvatnog upravljanja dokumentima i vodećih rješenja za upravljanje podacima i informacijama koja pomažu u poboljšanju poslovnih procesa organizacija. Od jednostavnih do složenih i prilagođenih rješenja koja obuhvaćaju digitalne prostore za poštu i automatizirane poslovne procese, do optimizacije i poboljšanja korisničkog iskustva i podrške korisnicima u njihovoj digitalnoj transformaciji.

 • Partneri za usluge upravljanja radnim okruženjem

  Stručnjaci za upravljanje flotama pisača u organizacijama putem sveobuhvatnih rješenja, usluga i podrške iz Canon portfelja, što uključuje skeniranje, arhiviranje, sigurno pohranjivanje, pristup i traženje dokumenata s raznih uređaja za ispis. Od stolnih pisača i pisača za kućnu upotrebu do višefunkcijskih pisača za urede i za ispisivanje manjih naklada.

 • Partneri za radna okruženja

  Pružaju uređaje i rješenja za sve potrebe kupaca u uredskim okruženjima, stolne pisače, skenere i višefunkcijske uređaje.