A person printing on a Canon PIXMA printer from a tablet using the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.

SAVJETI ZA ISPISIVANJE

Oslobodite novi kreativni potencijal aplikacijom Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon

Zahvaljujući tehnologiji vrlo je lako kroz godine snimiti tisuće digitalnih slika, a nikada ih ne iskoristiti. No što ako biste u svim tim slikama mogli uživati u "stvarnom" svijetu? Aplikacijom Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon svoje omiljene fotografije na iznimno kreativan i personaliziran način jednostavno možete pretvoriti u moderne ispise ili jedinstvene poklone – uz to što olakšava ispisivanje, također je zabavna!

Aplikacija je kompatibilna s brojnim pisačima tvrtke Canon, uključujući i one iz asortimana PIXMA. Moguće ju je upotrebljavati na nizu uređaja, uključujući pametne telefone i tablete (iOS i Android), a dostupna je i verzija za stolna računala za korisnike PC i Mac računala. Za brzo povezivanje pisača s aplikacijom kliknite ikonu pisača u gornjem kutu početne stranice te na popisu "Dostupni pisači" odaberite svoj pisač tvrtke Canon.

A flat lay image of a hand holding a smartphone, an envelope, calendar, note paper and printed pictures.
Izradite prilagođene ispise, kartice i postere za školu ili kao poklone za članove obitelji. U aplikaciji također možete uređivati svoje fotografije prije prijenosa na društvene mreže.

Odabir slika

A person uses the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.
Možete odabrati slike s niza vlastitih platformi za pohranu, uključujući društvene medije, ili snimljene na pametnom telefonu.

Za odabir slika s kojima želite raditi aplikacija Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon ima brojne mogućnosti. Možete odabrati slike i dokumente izravno s uređaja (pritisnite "Pretraži") ili iz niza popularnih vanjskih usluga u oblaku i društvenih mreža, uključujući image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram i OneDrive. Ako imate više slika na različitim platformama, ovim praktičnim postavljanjem uštedjet ćete mnogo vremena.

Ako ste započeli raditi na predlošku na koji se kasnije želite vratiti, jednostavno pritisnite "Spremi" i spremit će se na kartici "Moje stavke" na početnom zaslonu. Za brz i jednostavan pristup omiljene predloške možete dodati i na izbornik "Favoriti" klikom na simbol zvjezdice. Alat za filtriranje predložaka (dostupan uz svaku postavku glavnog izbornika) značajka je koja, dopuštajući odabir predložaka prema različitim kategorijama, uključujući format papira i broj slika, omogućuje i znatnu uštedu vremena.

Prilagodba slika

A flat lay image of a PIXMA printer, printing out holiday pictures, surrounded by other printed pictures.
Aplikacija Canon Easy-PhotoPrint Editor omogućuje prilagodbu slika i izradu personaliziranih kartica za blagdane i proslave.

Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon intuitivna je i jednostavna aplikacija koja će odgovarati svakome tko uživa u kreativnom procesu, bez obzira na godine. Za ispisivanje i prilagodbu fotografija dostupne su brojne opcije, sve dostupne putem početnog zaslona.

Za brzo i lako ispisivanje pojedinih slika odaberite "Fotografije". Na taj način možete odabrati opciju obrezivanja slike ili dodavanja elegantnog efekta filtra. Ako slike želite dodatno uređivati, preporučujemo vam da odaberete opciju "Raspored fotografije" koja omogućuje dodavanje posebnih efekata poput promjene boje pozadine, dodavanje teksta, dodavanje okvira za fotografiju te upotrebu kreativnog alata "Pečati" (ove opcije dostupne su i u brojnim drugim dizajnima predložaka). Alat "Pečati" obuhvaća različite grafičke ikone poput strelica, oblačića za govor, životinja, brojeva i simbola, pa svim svojim fotomontažama možete dodati jedinstvene i umjetničke dizajne.

Stvaranje kolaža

Aplikacija Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon dizajnirana je za cijelu obitelj – a opcija Spomenar omogućuje prikupljanje sjećanja na poseban događaj u jedinstveni spomenar u kojem možete uživati sami ili ga možete darovati.

Odaberite ispisive dizajne papira za omatanje koje možete prilagoditi ukrasnim pečatima, tekstom i slikama za personaliziranu završnu obradu. Izradite i naljepnice od omiljenih slika – a paket ljepljivog fotopapira tvrtke Canon jamčit će izvanredne rezultate. Ako upotrebljavate dizajnerski predložak za više naljepnica, za različite slike poništite okvir "Dodaj istu sliku u sve okvire". I naljepnice možete uređivati okvirima, pečatima, tekstom i pozadinskim bojama za ostvarenje jedinstvene završne obrade.

Za kućnu i poslovnu uporabu

A fridge with pictures, posters, notes and magnets stuck to it.
Možete izraditi i ispisati postere iz omiljenih fotografija – a za događaje ili tvrtke dostupan je velik izbor dizajna.

Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon nije samo za obiteljske snimke i zabavne fotografske projekte, aplikaciju također možete upotrebljavati za kućnu i poslovnu uporabu. Na primjer, dostupni su predlošci za postere, uključujući prodajne i sigurnosne dizajne, koje je moguće prilagoditi vašoj tvrtki. Također su dostupne opcije ispisivanja fotografija za identifikacijske iskaznice, dizajniranje vlastitih posjetnica ili izrada kalendara s predlošcima za jedan, šest ili dvanaest mjeseci.

Tehnologija pametnog telefona i inventivne aplikacije poput Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon ispisivanje slika mogu učiniti zabavnim i kreativnim procesom. Ovo je odličan alat za poslovnu i osobnu uporabu. S pisačima PIXMA tvrtke Canon ovom metodom ispisivanja uštedjet ćete vrijeme, a posebne digitalne trenutke pretvorit ćete u dragocjene predmete u kojima možete uživati i dijeliti ih s drugima.

Napisala Claire Gillo

Slični članci
A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

ISPISIVANJE

Prijeđite na bežičnu tehnologiju u kućnom uredu i ispisujte s bilo koje lokacije

Bežični pisač ne uvjetuje da ste uz stol kada radite ili učite doma. Postavljanje je jednostavno – pogledajte kako.

A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

SAVJETI ZA ISPISIVANJE

Učite kroz ispis

Koje su aplikacije korisne učenicima? Doznajte kako pisači PIXMA tvrtke Canon mogu poticati učenje i pomoći s domaćim zadaćama.

A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear, different print applications, smartphone, cloth bag, t-shirt and party glasses.

KREATIVNO ISPISIVANJE

Oslobodite kreativnost ispisom

Doznajte kako papirom, aplikacijama i pisačem tvrtke Canon možete preobraziti svoj dom i personalizirati baš sve, od telefona do hladnjaka.

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

Slični članci

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na Svi savjeti i tehnike