SAVJETI ZA ISPISIVANJE

Povratak u školu: 5 načina za organiziranje uz ispisivanje

Od ljepljivih naljepnica do prilagođenih knjižnih oznaka, otkrijte kako sjajno započeti novu akademsku godinu uz malu pomoć Canonovih pisača jednostavnih za upotrebu.
Fotografija odozgo sa šarenim bilježnicama, kalendarima, naljepnicama i Canon papirom za pisač.

Svake godine ista priča. Čini se da će ljetni odmor potrajati zauvijek i ostaviti vam dovoljno prilika da prođete kroz sve one dosadne organizacijske poslove za koje se tijekom užurbanijih mjeseci čini kao da ih nikada nećete uspjeti maknuti s popisa obaveza – pločice s imenima na uniformama, kalendar rasporeda, spremnici za dragocjene likovne radove.

Ali onda na red dođu sportski kampovi, praznici u inozemstvu i izleti na more; prije nego što se okrenete oko sebe, vrijeme je za povratak u školu. Ova godina može biti drugačija, otkrila je mama Elisha uoči polaska svoje kćeri Indije u školu. Canonov raspon pisača i proizvoda od papira koji je jednostavan za upotrebu nudi mnoštvo rješenja, od naljepnica do magneta za ispis, koji će vam pomoći da se organizirate prije prvog školskog zvona – a u to možete uključiti i cijelu obitelj.

Torba s inicijalima IB postavljena je na stol pored fotografije djevojčice, kalendara i pakiranja magnetskog fotopapira tvrtke Canon.

Ako pripreme za školsku godinu pretvorite u zabavnu aktivnost koju radite zajedno, djeca će se možda još više veseliti povratku.

Što vam je potrebno:

 • Pisač tvrtke Canon prilagođen za kreativne primjene i papir. Mi smo upotrijebili pisač iz serije Canon PIXMA TS7450 i kompaktni Canon SELPHY CP1500, jer oba modela nude bežično kreativno ispisivanje profesionalne kvalitete koje omogućava ispisivanje na razne formate.
 • Aplikacija Creative Print. Aplikacija Canon SELPHY Photo Layout za asortiman SELPHY ima dostupne brojne opcije izgleda i personalizacije. Vlasnicima uređaja PIXMA aplikacija Easy-PhotoPrint Editor donosi bogat asortiman gotovih predložaka, a aplikacija Canon Creative Park sadrži stotine kreativnih dizajna.
 • Kreativan papir za pisače. Za model SELPHY CP1500 možete birati između brojnih formata, s ljepljivom poleđinom ili bez nje. Korisnicima uređaja PIXMA papiri tvrtke Canon za preslikavanje glačalom (za svijetle ili tamne tkanine), magnetski fotopapir tvrtke Canon i matirani fotopapir pružaju brojne kreativne mogućnosti.

1. Personalizirajte opremu preslikačima

Žena izrezuje slovo B iz lista papira. U pozadini na drvenom stolu vide se pisač tvrtke Canon i vaza sa suncokretima.

Ispisujte dizajne s računala ili izravno s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Canon Creative Park. Posjetite App Store ili Google Play kako biste preuzeli aplikaciju, tada vam trebaju samo Canon ID i podržani pisač tvrtke Canon.

Žena djevojčici u zelenoj školskoj haljini pomaže staviti ruksak na leđa u njihovoj obiteljskoj kuhinji. Na ruksaku su inicijali IB.

Preslikače možete rabiti na nizu različitih materijala kako bi djeca mogla odabrati vlastite ilustracije za majice i torbe.

Budimo iskreni, jedna školska torba, majica ili pernica međusobno si nalikuju, pa biste im mogli dodati prilagođeni motiv kako bi vaše dijete lakše prepoznalo svoju opremu na kraju dana.

Creative Park, Canonov besplatni projektni centar, nudi niz zabavnih predložaka koje možete preuzeti i ispisati s pomoću pisača Canon PIXMA na A4 papire za preslikavanje na tkaninu*, a dostupne su varijante za svijetlu, ali i tamnu tkaninu. I djeca se mogu uključiti, birajući dizajn za koji smatraju da odražava njihovu osobnost – možda kombinirajući svoje inicijale s omiljenom životinjom, npr. kitom ili papigom. India se odlučila za dizajn košarkaške lopte i svoje inicijale kako bi personalizirala svoju torbu.

Nakon ispisa, pažljivo izrežite dizajne škarama, a zatim slijedite jednostavan vodič koji dolazi s preslikačima kako biste ih prenijeli na tkaninu.

Više o upotrebi papira tvrtke Canon za prijenos preslikača potražite u našem članku o prilagodbi svoje garderobe ispisivanjem na tekstil.

2. Dodajte naljepnice na boce i kutije za ručak

Bijeli Canon pisač ispisuje mali list papira s istom fotografijom mlade djevojke koja se ponavlja osam puta.

Pisačem Canon SELPHY CP1500 možete ispisivati naljepnice po vlastitoj mjeri na kvadratnim (KC-18IS, 54 x 54 mm), pravokutnim (KC-18IF, 54 x 86 mm) ili mini (KC-18IL, 22 x 17,3 mm) papirima s naljepnicama.

Dvije ruke koje pažljivo lijepe naljepnicu s djevojčicom na zelenu bocu za vodu.

Jednostavno odlijepite poleđinu i zalijepite na kutiju za ručak ili bocu za vodu svog djeteta.

Mnoge škole sada od djece traže da svaki dan donesu vlastitu bocu vode. Ipak, s jednorozima, dinosaurima i određenim likovima iz crtića koji su popularni među osnovnoškolcima lako se zabuniti, kao što će Elisha i India upravo otkriti.

Putem kompaktnog pisača Canon SELPHY CP1500 možete izraditi vlastite prilagođene naljepnice za boce, kutije za ručak i kutije za naočale s pomoću listova naljepnica Canon SELPHY. Aplikacija Canon SELPHY Photo Layout ima opciju za izgled naljepnica, tako da možete odabrati fotografiju s fotoaparata i prilagoditi je s pomoću teksta, pečata i boja. Tu je i opcija za male naljepnice koja vam omogućuje ispis osam manjih fotografija – identičnih ili različitih – na jednom listu.

Metalna kutija za ručak? Nema problema – jednostavno upotrijebite pisač Canon PIXMA i ispišite svoje naljepnice na magnetski fotopapir tvrtke Canon. Naljepnice će se zalijepiti za površinu, a moći ćete ih skinuti kada dođe vrijeme za pranje kutije za ručak.

3. Nemojte se izgubiti u rasporedima

Fotografija odozgo s osobom koja upisuje datume za rujan u ručno izrađeni kalendar.

Pretvorite svoje omiljene obiteljske fotografije u personalizirane kalendare, tako da nikad ne propustite obaveze poslije škole ili dogovorenu igru. Možete čak izraditi male magnete pomoću magnetskog fotopapira tvrtke Canon, za pričvršćivanje rasporeda i kalendara na hladnjak.

Bijeli pisač tvrtke Canon koji ispisuje fotografiju djevojčice u školskoj uniformi. Fotografija sadrži i mali QR kôd.

Canon SELPHY CP1500 može ispisivati i QR kodove, tako da svojim ispisima možete dodati poveznice na klubove i organizacije, za jednostavan pristup pojedinostima o adresama i rasporedima.

Likovni u ponedjeljak, igranje u utorak, priroda u srijedu. Dovoljno je teško pratiti sve što razna djeca i tinejdžeri u vašoj kući trebaju zapamtiti za različite predmete tijekom tjedna – i to prije nego što stignete do obaveza poslije škole i izvannastavnih aktivnosti, od plivanja do pjevanja, flaute i škole u šumi.

Ispisivanjem njihovih rasporeda i postavljanjem na ploču ili na hladnjak, vi i djeca možete brzo vidjeti što trebaju ponijeti svakog dana. Nema više trčanja na recepciju kako biste ostavili par zaboravljenih kopački.

Kalendare možete ispisivati i iz aplikacije Easy-PhotoPrint Editor u kojoj možete dodati rođendanske zabave, dogovore za igru ​​ili druge nadolazeće obiteljske događaje i zabilježiti tko odvozi ili preuzima djecu iz škole na određeni dan.

4. Organizirajte mape i prikažite radove

Djevojčica u zelenoj školskoj haljini skida naljepnicu s lista papira za naljepnice. U pozadini se vide dvije šarene vježbenice.

Ispišite naljepnice na karticu ili papir i umetnite ih na prednju stranu plastičnih portfelja za likovne radove ili mapa knjiga za čitanje. Za vježbenice možete izraditi i ispisati naljepnice imena vašeg djeteta, razreda ili školskog predmeta.

Crni pisač tvrtke Canon ispisuje šarenu dječju sliku. Pored pisača može se vidjeti originalno likovno djelo.

Možete ispisati prekrasne, dugotrajne slike bogate detaljima kako biste odali počast likovnim djelima svoje djece. Ako vaš pisač ima skener, njihove radove možete skenirati i ispisivati.

Djeca često dolaze kući s hrpama svojih likovnih radova. Možda ćete ih poželjeti spremiti u kutije na potkrovlju – naljepnice s imenom vašeg mališana ili njegovim posebno slatkim portretom, njegovom dobi ili godištem dobro će vam doći da ih posložite kako biste ih opet mogli pronaći kada djeca malo porastu i poželite se podsjetiti prošlosti kroz uspomene.

Prije nego što sve odložite na sigurno, mogli biste fotografirati svoje omiljene likovne radove i ispisati ih s pomoću fotopapira iz asortimana tvrtke Canon, kao što je Elisha učinila, pretvorivši ih u dugotrajne kvalitetne ispise. (Ako vaš pisač ima skener, njihove radove možete skenirati i ispisivati.) Zatim ih možete montirati u okvire i objesiti u dječje sobe ili ih pripremiti kao poklon za baku i djeda.

Neke od njih možete ispisati i na magnetski fotopapir tvrtke Canon i postaviti ih na hladnjak, tako da se ne morate brinuti kako će se original uprljati, pohabati ili razvući. Budući da je svaki list papira dimenzija svega 10 x 15 cm, moći ćete izložiti popriličan broj radova odjednom.

5. Ispisivanje knjižnih oznaka

Fotografija odozgo sa šarenim bilježnicama, listovima s naljepnicama i pisačem Canon koji ispisuje sliku djevojčice u školskoj uniformi.

Pisače Canon SELPHY možete rabiti s bilo kojim pametnim uređajem dok ste u pokretu, tako da možete brzo i jednostavno izrađivati naljepnice gdje god se nalazili, ako imate slobodnog vremena i zatim ih naknadno dodati svojim artiklima.

Mališani aplikaciju SELPHY Photo Layout mogu upotrijebiti za dizajniranje i ispisivanje vlastitih knjižnih oznaka kako ne bi zaboravili gdje su stali u školskoj knjizi koju trenutačno čitaju.

Odaberite opciju za izgled knjižne oznake i papir veličine razglednice (100 x 148 mm), a zatim odaberite želite li da odabrana slika – koja može biti bilo što, od omiljenih životinja do mini ispisa s praznika – bude poravnata s gornjim ili donjim dijelom knjižne oznake.

Korisnici pisača PIXMA mogu pronaći unaprijed dizajnirane knjižne oznake koje sadrže različite vrste životinja na web-mjestu Creative Park. Postoje čak i slatke opcije u obliku kuće.

Pisači SELPHY i PIXMA omogućavaju jednostavno ispisivanje i izrezivanje.

Opcija za izgled knjižne oznake u aplikaciji SELPHY Photo Layout iznimno je korisna i za ispisivanje fotografija za dokumente, npr. kartice za autobus ili knjižnicu.

Uz pomoć pisača i papira tvrtke Canon, ti zadaci ne moraju biti gnjavaža. Odaberite projekt i pretvorite ga u zabavnu i maštovitu aktivnost u koju se može uključiti cijela obitelj tijekom kišnog poslijepodneva.


* Kompatibilnost papira za preslikavanje na svijetlu tkaninu LF-101: PRO-100/PRO-100S, serija TS (osim serija TS31xx/serija TS20x), serije TR (osim serija TR45xx), serije MG77xx/serije MG75xx/serije MG68xx/serije MG67xx/serije MG57xx/serije MG56xx/serije MG36xx, serije iX68xx

* Kompatibilnost papira za preslikavanje na tamnu tkaninu DF-101: PRO-100/PRO-100S, serije TS (osim serija TS31xx/serija TS20x), serije TR (osim serija TR45xx), serije G (osim serija GM40xx/serija GM20xx), serije MG77xx/serije MG75xx/serije MG67xx, serije iP87xx /serije iX68xxNapisala Rachel Segal Hamilton

Slični proizvodi

 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY CP1500

  Ovaj kompaktni fotopisač jednostavan za upotrebu omogućuje izradu vrlo izdržljivih ispisa bogatih boja u roku od nekoliko sekundi.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY SQUARE QX10

  Čuvajte svoje dragocjene uspomene u obliku prelijepo izrađenih ispisa koje bežično možete izraditi bilo gdje.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  PIXMA TS7450 Series

  Elegantan „sve u jednom“ uređaj za tehnološki potkovane s brojnim mogućnostima za kreativno ispisivanje i tehnologijom ADF za pojednostavljivanje postupka kopiranja i skeniranja više različitih listova.
 • Tintni pisači

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Unesite kreativnost i interaktivnost u fotografske ispise uz magnetski foto-papir MG-101 tvrtke Canon.
 • Slični članci