Mini Print app
alt text goes here

Canon

Aplikacija Mini Print

Dajte osobni dojam fotografijama snimljenima modelima Canon Zoemini i Canon Zoemini S2.

Preuzmi za iOS

Preuzmi za Android

Udahnite život svojim fotografijama

Zahvaljujući ekskluzivnom pristupu privlačnim i kreativnim opcijama i izravnim poveznicama za sve vaše snimke na društvenim mrežama, aplikacija Mini Print savršen je partner za jedinstvene i personalizirane ispise koji se mogu dijeliti izrađene modelima Canon Zoemini i Canon Zoemini S2.

Snimajte i izrađujte

Nasmiješite se, snimite i zabilježite savršeni trenutak uz aplikaciju Mini Print ili pretražite datoteke s fotografijama i Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox ili iCloud račune kako biste snimke preobrazili u privlačne uspomene. Svaka fotografija veličine 2 x 3" s ljepljivom pozadinom ispisana je uz tehnologiju ZINK™ koja omogućuje fotografije otporne na mrlje, trganje i vodu, spremne za trenutno dijeljenje.

Capture and create

Savršeno

Osigurajte fotografijama dozu osobnosti uz privlačne opcije promjene stila u aplikaciji Mini Print. Isprobajte okvir, postavite filtar ili dodajte vlastite crteže i tekst te postignite dojam originalnosti. Kako biste kreirali selfie snimku koja odudara od mase, isprobajte efekte fotoaparata uživo i proširenu stvarnost kako biste dobili ispis s dodatnim iznenađenjem koji možete dijeliti.

Picture-perfect

Kreativne kolekcije

Pokažite svoje kreativne vještine i kombinirajte omiljene snimke u kolaž zahvaljujući pametnom alatu za kolaže u aplikaciji ili upotrijebite značajku popločavanja kako biste izradili upečatljiv ljepljivi poster od četiri ili devet manjih fotografija.

Creative collections

Postavite

Postignite još kreativniju kontrolu uz aplikaciju Mini Print za Canon Zoemini S2. Kako biste postigli selfie snimku sa savršenom pozom ili zabavnu grupnu snimku, upotrijebite postavku samookidača u aplikaciji i daljinski okidač. Postavite odgodu samookidača do 3 s i upotrebljavajte daljinski zatvarač kako biste sebi i prijateljima dali dovoljno vremena za poziranje.

Tailor-made

Kompatibilnost aplikacije Mini Print

Ova je aplikacija potpuno kompatibilna s modelima Canon Zoemini i Canon Zoemini S2, a dostupna je za iOS i Android uređaje.

Mobilni uređaj mora biti povezan s uređajem Canon Zoemini ili Canon Zoemini S2 putem Bluetooth® veze i aplikacije Canon Mini Print, koja se besplatno može preuzeti na web-mjestima App Store i Google Play. Kompatibilno s mobilnim uređajima sa sustavom iOS 9.0 ili novijim i Android uređajima sa sustavom Android 4.4 ili novijim.

Snimite, ispišite i gotovi ste

Pretvorite uspomene u ispise zahvaljujući džepnom pisaču – idealnom suputniku dok ste u pokretu