ISPISIVANJE

Pametni načini upotrebe bežičnog pisača

Uz bežični pisač i aplikacije tvrtke Canon možete ispisivati što god poželite s bilo kojeg mjesta putem Wi-Fi veze te s pametnog telefona pratiti rad, učenje i kućnu administraciju. Otkrijte mnoge mogućnosti.
Osoba na tabletu upotrebljava aplikaciju Easy-PhotoPrint Editor za bežično ispisivanje fotografije obitelji s pomoću pisača PIXMA tvrtke Canon na stolu.

Svakom uredu i učionici treba pisač – a kako se vremena mijenjaju i sve više nas bira raditi i učiti s udaljenosti, treba i u svakom domu.

Jedna od najboljih stvari kod rada od kuće jest da možete raditi u prostoriji koja odgovara vašem raspoloženju. Zahvaljujući bežičnom pisaču koji podržava računalni oblak ne morate sjediti uz pisač – možete ispisivati odakle god poželite. Ako ujutro želite raditi na fotelji, a zatim se preseliti u vrt na poslijepodnevno sunce, možete to učiniti. Šaljite dokumente pisaču kad budete spremni i preuzmite ih kad ih budete trebali.

Korisnik drži pametni telefon na čijem se zaslonu prikazuje povezivanje s pisačem serije PIXMA G3570 tvrtke Canon putem Wi-Fi veze.

Bežični pisači tvrtke Canon lako se postavljaju i upotrebljavaju. Uz mogućnost Wi-Fi povezivanja i aplikacije kao što je aplikacija Canon PRINT, funkcijama pisača možete upravljati s pametnog telefona ili tableta – više o tome poslije. Postavljanje je jednostavno, s pomoću aplikacije za pametni telefon ili mrežnog vodiča za podršku tvrtke Canon – samo pronađite broj modela pisača i slijedite detaljni vodič.

Bežično ispisivanje za pametni dom

Osoba proučava ispis koji izlazi iz pisača PIXMA tvrtke Canon na stolu.

Kompaktna, a ipak vrlo svestrana, serija PIXMA TR4650 odličan je izbor za bežično ispisivanje kod kuće. Za spremnike s crnom i trobojnom tintom dostupne su opcije velikog učinka koje štede novac, a lako se upotrebljavaju za ispisivanje, skeniranje, fotokopiranje i čak faksiranje.

Pisač MegaTank tvrtke Canon na bijelom radnom stolu između prijenosnog računala, biljke i pisaćeg pribora.

MAXIFY GX6040 je MegaTank pisač sa spremnicima za tintu velikog kapaciteta koji pruža iznimno niske ukupne troškove vlasništva u usporedbi sa standardnim laserskim i tintnim pisačima, a jednako se dobro snalazi u malom uredu i kućnom uredu. Bočice sa zamjenskom tintom koje se ne stišću i imaju jedinstven način priključivanja čine nadopunjavanje brzim, jednostavnim i potpuno urednim.

Kućni život danas je neodvojiv od Wi-Fi mreže. Pojedinci, parovi i obitelji svakodnevno se oslanjaju na računala, prijenosna računala, tablete i pametne telefone. Dodajte pisač tvrtke Canon kućnoj Wi-Fi mreži i bežično ispisujte sa svih tih uređaja i još mnogo toga, s bilo kojeg mjesta u kući. Štoviše, upotrebom aplikacija tvrtke Canon možete ispisivati ili skenirati daljinski s udaljenog mjesta, gdje god imate Wi-Fi vezu, na primjer ispisivati dokumente ili fotografije na kućnom pisaču dok ste u vlaku ili kafiću.

Uz praktičnu mogućnost izrade dopisa i naljepnica za svakodnevni rad, pomoću pisača možete biti produktivniji i učinkovitiji. Manja je vjerojatnost da će vas pri čitanju ispisanih materijala ometati obavijesti na zaslonu ili nove poruke e-pošte. Važno je i imati na umu da oči trebaju redovite odmore od zaslona.

Serija PIXMA G3470 s podrškom za Wi-Fi (pogledajte videozapis iznad) idealna je za užurbane pametne domove, kombinirajući ispisivanje, skeniranje i fotokopiranje sa spremnicima s tintom velikog kapaciteta koji pružaju do 6000 crno-bijelih dokumenata i 7700 dokumenata u boji.1Canonov sustav MegaTank također olakšava punjenje zahvaljujući jednostavnim, urednim i iznimno isplativim bočicama s tintom. PIXMA G4470 dodaje automatski ulagač dokumenata za lako skeniranje više stranica i fotokopiranje.

Tinejdžer sjedi prekriženih nogu na krevetu i proučava udžbenike. Pisač PIXMA tvrtke Canon nalazi se na stolu pokraj kreveta.

Bežični pisač neprocjenjiv je učenicima i studentima, koji na njemu mogu ispisivati zadaće ili provoditi završne provjere rada. PIXMA Cloud Link podržava i Google Classroom, koji učenicima olakšava održavanje kontakta s učiteljima tijekom učenja od kuće.

U prednostima bežičnog pisača u domu ne uživaju samo profesionalci. PIXMA Cloud Link podržava i Google Classroom, što znači da ga mogu upotrebljavati učenici i studenti. Aplikacija Google Classroom dizajnirana je kao pomoć u komunikaciji između učitelja i učenika. Upotrebljavajući PIXMA Cloud Link i Google Classroom, studenti mogu ispisivati popise predmeta koje polaze, a s aplikacijom Canon PRINT zadatke mogu ispisivati izravno sa zaslona pisača ili pametnog uređaja. Dodatna prednost za nastavnike mogućnost je jednostavnog ispisivanja rasporeda predmeta za prikaz članovima odabranog razreda.

Aplikacije tvrtke Canon pružaju više

Osoba uzima ispis koji izlazi iz pisača PIXMA tvrtke Canon. Na stolu pokraj pisača nalazi se nekoliko drugih ispisa.

Aplikacija Canon PRINT savršen je partner za ispisivanje i za obitelji i za uredske zaposlenike. Možete skenirati, ispisivati, kopirati i čak uspostavljati vezu s oblakom.

Osoba drži tablet s fotografijom grupe prijatelja na zaslonu. U pozadini pisač PIXMA tvrtke Canon ispisuje istu fotografiju.

Asortiman aplikacija tvrtke Canon, uključujući Easy-PhotoPrint Editor i softver utemeljen na webu PosterArtist, čine ispisivanje jednostavnim i omogućuju vam i da oslobodite svoju kreativnu stranu.

Za vrhunsku jednostavnost, svestranost, učinkovitost i kreativnost, Canon pruža velik izbor besplatnih aplikacija i softvera za poboljšanje doživljaja bežičnog ispisivanja. Aplikacija Canon PRINT omogućuje bežično ispisivanje, kopiranje i skeniranje s pametnih uređaja, kao i promjenu postavki ispisivanja, provjeru razine tinte i pokretanje postupaka održavanja.

Kao što smo vidjeli, aplikacije tvrtke Canon olakšavaju ispisivanje bežičnim pisačem izravno s telefona. Kad radite kod kuće ili na terenu, aplikacija Canon PRINT i PIXMA Cloud Link omogućuju bežično povezivanje s uredskim pisačem, tako da dokumente možete dijeliti s drugim članovima tima. Možete i daljinski skenirati dokumente fotoaparatom pametnog telefona te ih ispisati kad se vratite u ured ili skenirati dokumente pisačem i poslati ih na pametni telefon. Radi na oba načina.

Aplikacija Easy-PhotoPrint Editor pruža kreativne opcije pa vam omogućuje pretvaranje digitalnih fotografija u moderne ispise i jedinstvene darove, uz predloške za kalendare, čestitke, postere i još mnogo toga.

Tu je i usluga na mreži PosterArtist za kreiranje vlastitih postera, natpisa i letaka. MegaTank pisači MAXIFY GX3040 i MAXIFY GX4040 naročito su dobri za to zahvaljujući stražnjem plošnom ulaznom odlagaču koji olakšava izradu natpisa duljine do 1,2 m i na kartonskim podlogama debljine do 0,7 mm.

Easy-Layout Editor za računala sa sustavom Windows koristan je modul za proširenje upravljačkih programa pisača koji vam omogućuje pregled na zaslonu radi raspoređivanja i ispisivanja više slika. Ili čak i bez preuzimanja aplikacije, pisači tvrtke Canon koji podržavaju Chromebook, Apple AirPrint i Mopria® za Android omogućuju vam jednostavno povezivanje i bežično ispisivanje putem ugrađenog protokola ispisivanja na pametnom telefonu ili tabletu.

Besprijekorna upotreba

Pisač PIXMA tvrtke Canon na stolu ispisuje predložak suncokreta, dok u pozadini otac i kćer izrađuju isti suncokret.

Bežično ispisivanje znači da ne morate sjediti uz pisač, ne trebate namjenski kućni ured i možete raditi – i igrati se – gdje god želite.

Naposljetku, pisači tvrtke Canon s omogućenom Wi-Fi vezom i asortiman aplikacija osmišljeni su da besprijekorno rade zajedno. Od fizičkih upravljačkih ploča pisača do značajki i sučelja aplikacija, sve je dizajnirano da bude lako i intuitivno za upotrebu, a pruža vam slobodu da zadatke skeniranja i ispisivanja izvršavate što je brže i jednostavnije moguće. Uz Canon na vašoj strani bežično ispisivanje ne može biti jednostavnije.


Napisali Angela Nicholson i Matthew Richards

  1. Učinak po stranici procijenjena je vrijednost koja se temelji na metodi za pojedinačno testiranje tvrtke Canon koja upotrebljava tablicu ISO/IEC 24712 i simulaciju kontinuiranog ispisivanja uz zamjenski spremnik s tintom nakon početnog postavljanja.

Slični proizvodi

Slični članci