RJEŠENJA ZA SNIMANJE

Korporacijska rješenja za fotografije i videozapise

Vrlo kvalitetne fotografije i videozapisi za vašu organizaciju važni su komunikacijski alati koji su ključni za povećanje svijesti o robnoj marki i slanje prave poruke vašim klijentima. Canon ima širok asortiman fotoaparata, videoopreme, objektiva za emitiranje, rješenja za prijenos i tijekove poslovnog procesa koji pružaju isplative i vremenski učinkovite načine za usavršavanje vizualnog marketinga.
Korporacijska fotografija i videozapisi

Predivno prezentirajte svoju tvrtku

Od društvenih mreža do godišnjih izvješća i korporativnih komunikacija, kreiranje vrlo kvalitetnih fotografija i videozapisa unutar tvrtke pomaže u smanjenju troškova te vam omogućuje da zadržite kontrolu i održite dosljedno visoke standarde. Od ključne je važnosti to učiniti kako bi se predstavila prava slika tvrtke, a željena poruka proširila na pravi način. Naš asortiman profesionalnih DSLR fotoaparata, laganih fotoaparata bez zrcala i videosustava omogućuje izradu zapanjujućeg sadržaja i pruža standardnu mogućnost povezivanja, uz objektive koji pružaju nevjerojatnu kvalitetu slike. Nastavite čitati i saznajte kako Canon ima pravo rješenje za vašu tvrtku – slika vaše tvrtke u sigurnim je rukama.

 • Vrlo kvalitetan sadržaj koji je lako kreirati

  Izrađujte i lako dijelite fotografije i videozapise za svoje web-mjesto, interne odnose s javnošću ili društvene mreže koji se ističu preciznom bojom, imaju vrhunsku oštrinu i izgledaju odlično na zaslonu zahvaljujući našim senzorima visoke razlučivosti.

 • Fotografije i videozapisi uz hibridno rješenje

  Dosljedan i vrlo kvalitetan rad s iznimnim rezultatima snimljen fotoaparatima koji sve mogu obaviti uz intuitivnu kontrolu te uz mogućnosti snimanja i prijenosa za dijeljenje događaja sa svijetom.

 • Vrhunska pouzdanost

  Canon ima odličan ugled kad su u pitanju proizvodi koji su dizajnirani za dosljedno iznimno učinkovit rad. Napajajte fotoaparate putem AC adaptera ili baterije i uživajte u mnogim godinama rada zahvaljujući legendarnoj izdržljivosti proizvoda tvrtke Canon.

 • Povezivanje uz jednostavnu kontrolu

  Uživajte u jednostavnoj kontroli fotoaparata uz dosljedni SDK otvorenog koda putem USB veze i preciznu sinkronizaciju.

PROCES

Rješenje za svaku potrebu

Korporacijski sadržaj ima razne oblike, kao što su fotografije i videozapisi te sve više prijenosa i emitiranja. Važno je razmotriti odgovarajuću opremu pa stoga imamo asortiman fotoaparata za sve vještine i svrhe.
Fotoaparati i objektivi tvrtke Canon za vrlo kvalitetan sadržaj

Fotoaparati i objektivi tvrtke Canon za vrlo kvalitetan sadržaj

Nagrađivani asortiman fotoaparata i objektiva visoke razlučivosti tvrtke Canon pruža iznimno precizan prikaz boja i oštrinu.


 • Birajte iz asortimana fotoaparata bez zrcala, DSLR fotoaparata i videokamera
 • Iznimno oštri i lagani objektivi
 • Lako povezivanje s vanjskim uređajima

Fotografije, videozapisi i još mnogo toga

Tvrtka Canon predstavila je prvi DSLR fotoaparat sa senzorom punog kadra za snimanje Full HD videozapisa, a od tada smo kreirali asortiman filmskih kamera i videokamera koje sada mogu snimati do 8K razlučivosti.


 • Canonov EOS sustav izmjenjivih objektiva, fotoaparata i dodatne opreme među najvećima je na svijetu
 • Asortiman fotoaparata koji snimaju filmove, videozapise, prijenose i fotografije po cijeni koja odgovara vašem budžetu
 • Brzo i lako dijelite objektive između kompatibilnih fotoaparata

Fotografije, videozapisi i još mnogo toga
Pouzdanost po bilo kojoj cijeni

Pouzdanost po bilo kojoj cijeni

Svjesni smo da prekid rada povećava troškove, zbog čega su fotoaparati tvrtke Canon dokazali pouzdanost i funkcioniraju u zahtjevnim uvjetima.


 • Sustav EOS odlikuje se legendarnom izdržljivošću i pouzdanošću
 • Originalne baterije tvrtke Canon napravljene su kako bi pružale dugotrajnu učinkovitost
 • Odlična postprodajna usluga i podrška s opremom za najam te ekspresnim servisom i popravkom

Uspostavljajte vezu i dijelite u roku od nekoliko sekundi

Snimanje odličnog sadržaja tek je prvi dio besprijekornog tijeka poslovnog procesa; njegovo je dijeljenje jednako važno, stoga se naši fotoaparati mogu pohvaliti zapanjujućim mogućnostima povezivanja te aplikacijama i prilagođenim softverom koji će vam pomoći da isporučite više sadržaja na svim platformama.


 • Opcije za Wi-Fi, USB i Bluetooth u cijelom asortimanu EOS
 • Podrška za lako dostupnu SD memorijsku karticu osigurava praktičnost i brzinu
 • Odabrani modeli podržavaju dva utora za memorijsku karticu

Uspostavljajte vezu i dijelite u roku od nekoliko sekundi

Spremni pomoći vašem poslovanju

Pregledajte mnoga područja industrije, poslovanja i trgovine u kojima naši fotoaparati mogu poboljšati i unaprijediti poslovanje.

 • Turizam

  Upotrebljavajte opremu tvrtke Canon za primamljivo realističan internetski sadržaj prilikom promocije odredišta i smještaja.

 • Sportski klubovi

  Pružite obožavateljima uvid u svakodnevni život u klubu i osigurajte lojalnost.

 • Maloprodaja

  Upotrijebite vrhunske proizvode tvrtke Canon kako biste brzo i lako redovno objavljivali na društvenim mrežama.

 • Vjerske ustanove

  Prenosite događaje uživo svojoj kongregaciji uz PTZ kamere i kontrolere tvrtke Canon.

Zašto Canon?

Tvrtka Canon već je više od 80 godina vodeća tvrtka na polju snimanja. Uz širok asortiman proizvoda i rješenja najveći smo davatelj potrošačkih, poslovnih i industrijskih digitalnih rješenja za obradu slike, od SDK aplikacija za komercijalne, vladine i medicinske do profesionalne fotoaparate, videokamere i objektive s uslugom sigurnosnog kopiranja i podrške kojoj nijedna druga nije ravna.

 • Fotoaparati visoke razlučivosti

 • Vrhunski asortiman objektiva

 • Prilagođena softverska rješenja

Slična rješenja

 • RJEŠENJA ZA SNIMANJE

  3D fotogrametrija

  3D fotogrametrija proces je mjerenja s fotografija koji omogućuje brzo i jednostavno skeniranje, uređivanje i reprodukciju fizičkih stavki.

 • RJEŠENJA ZA SNIMANJE

  Foto-kabina

  Stanica za snimanje sve-u-jednom koja nudi brz i jednostavan način snimanja portreta na raznim događajima i okupljanjima. Jednostavno pozirajte, pritisnite i uzmite ispis u roku od nekoliko sekundi.

 • RJEŠENJA ZA SNIMANJE

  Fotografija i videografija za trgovinu

  Otkrijte kako modna industrija svakodnevno generira tisuće uvjerljivih fotografija proizvoda pri čemu brzina isporuke čini razliku da se istaknu na prepunom tržištu.

 • RJEŠENJA ZA SNIMANJE

  Canon Developer Programme

  Najnovije web-mjesto tvrtke Canon za razvojne inženjere prepuno je korisnih resursa za zajednicu razvojnih inženjera, bez obzira na to jesu li u pitanju poslovna rješenja ili digitalna obrada slika.

 • Povezani proizvodi

  ŽELITE SAZNATI VIŠE?

  Trebate dodatne informacije?

  Ako želite detaljnije razumjeti poslovna rješenja tvrtke Canon, odaberite poveznicu „Razgovarajte s tvrtkom Canon“, unesite informacije i kontaktirat će vas član našeg posebnog tima za B2B segment za profesionalne proizvode za obradu slike.