ISPISIVANJE

Izrađujte postere, letke i još mnogo toga uz Canon PosterArtist

Otkrijte kako male tvrtke mogu brzo, jednostavno i besplatno izrađivati profesionalne postere koji privlače pažnju.
Ispisani dizajni Canon PosterArtist na stolu ispred pisača MAXIFY tvrtke Canon.

Bilo da reklamirate malu tvrtku, organizirate dobrotvorni događaj, organizirate lokalni sastanak ili promovirate bilo kakvu vrstu usluge, poruku morate prenijeti jasno i kreativno. Uz širok raspon predložaka, slika i fontova, Canon PosterArtist pruža vam sve alate koje trebate za besplatnu online izradu postera.

Web-aplikacija omogućuje brz i jednostavan pristup stotinama profesionalno dizajniranih predložaka koji obuhvaćaju sve, od postera, natpisa i letaka do jelovnika, pozivnica za zabave, kalendara, certifikata i još mnogo toga.

Predloške možete jednostavno prilagoditi svojim tekstom i slikama, a možete čak i generirati QR kodove – što je idealan način da potencijalne klijente uputite u svoje usluge.

Početak rada s Canonovim online alatom za izradu postera

Snimka zaslona softvera Canon PosterArtist koja prikazuje dostupne proizvode i teme.

Predlošci koje nudi PosterArtist omogućuju brzu i jednostavnu izradu gotovog proizvoda. Ažuriranjem softvera uvedeno je dodatnih 300 dizajna, odnosno ukupno 1400.

Snimka zaslona softvera Canon PosterArtist koja prikazuje predložak u kategoriji Hrana i piće.

Ako želite dizajnirati poster za promidžbu slastičarnice, npr., možete odabrati predložak iz kategorije Food and Beverage (Hrana i piće).

Canon PosterArtist kompatibilan je sa sustavima Windows i MacOS. Možete se prijaviti s pomoću postojećeg online računa kao što je Google, Facebook ili Twitter, ili izraditi vlastiti zaštićeni Canon ID.

Na početnoj stranici softvera PosterArtist možete odabrati što želite izraditi ili pretraživati tematske predloške. Kategorije obuhvaćaju maloprodaju/distribuciju, hranu i piće, školu/obrazovanje, događaje i još mnogo toga.

Ako ste u žurbi, tu je i opcija Auto Design (Automatski dizajn). Odaberite svoj proizvod, unesite kategoriju, naslov, podnaslov i poruku, kao i do tri slike, a PosterArtist će trenutno generirati izbor opcija.

PosterArtist v1.1 dodao je nekoliko dodatnih značajki kojima štedi vrijeme i povećava učinkovitost tijekova poslovnog procesa. Dostupan je niz novih predložaka za obostrano ispisivanje, tako da vlasnik restorana, npr., može jednostavno ispisati obostrane jelovnike. Sada Microsoft Excel® proračunsku tablicu možete uvesti u predloške, što vam omogućuje stvaranje personaliziranih ili prilagođenih predložaka istog dizajna, npr. skupa kupona, s jedinstvenim kodovima.

Dodavanje slika

Snimka zaslona softvera Canon PosterArtist s prikazom predloška postera u kategoriji Hrana i piće s ažuriranim slikama.

Za prijenos slika odaberite Add Files (Dodaj datoteke) na zaslonu Files (Datoteke). Na zaslonu Photos (Fotografije) možete odabrati „stock“ fotografije i prethodno učitani sadržaj.

Snimka zaslona softvera Canon PosterArtist koja prikazuje predložak postera s ažuriranim slikama.

Odaberite sliku predloška koju želite zamijeniti i dvaput pritisnite sličicu na zaslonu Files (Datoteke) kako biste uvezli novu sliku u svoj dizajn.

Možete dodavati vlastite slike s uređaja koji upotrebljavate ili iz usluga utemeljenih na računalnom oblaku među kojima su Google Drive™, Dropbox™ i Microsoft OneDrive®. Postoji i mogućnost pretraživanja i izravnog dodavanja fotografija bez naknade iz raznih biblioteka fotografija.

Na raspolaganju su vam i razne mogućnosti uređivanja fotografija, uključujući alat Auto Photo Fix koji primjenjuje pozadinsko osvjetljenje i korekciju ekspozicije, kao i mogućnost ručnog podešavanja korekcije boja i oštrine, uključujući i prebacivanje na crno-bijeli prikaz ili primjenu sepije.

Personalizacija sadržaja

Snimka zaslona softvera Canon PosterArtist koja prikazuje poster za lokalnu slastičarnicu, s opcijama za uređivanje na zaslonu s desne strane.

Prilagodite poster podešavanjem veličine fonta, boje pozadine i razmaka između teksta ili promjenom omjera.

Snimka zaslona softvera Canon PosterArtist koja prikazuje natpis za lokalnu slastičarnicu.

Nakon što odaberete boje i fontove, možete isprobati izrađivanje odgovarajućih natpisa i letaka.

Tekst se može dodati vodoravno ili okomito, a lako možete eksperimentirati s bojama i stotinama dostupnih fontova kako biste dobili upravo onakav stil i izgled kakav želite. Opcije umjetničkih isječaka idealne su za izradu jedinstvenih logotipova.

Kako biste istaknuli svoj dizajn, na bogatoj paleti boja dostupne su zlatne i srebrne nijanse. Dostupne su i fluorescentne spot boje, pod uvjetom da ih podržavaju pisači za velike formate serije imagePROGRAF GP tvrtke Canon.

Ako niste zadovoljni s bilo kojom od svojih promjena, jednostavno poništite/ponovite postupak s pomoću strelica za natrag/naprijed.

Ispisivanje dizajna

Prilagođeni poster izrađen softverom Canon PosterArtist izlazi iz pisača MAXIFY tvrtke Canon.

Kako biste ispisali svoje kreacije, treba vam kompatibilni pisač Canon, npr. MAXIFY GX3040 tvrtke Canon, kao cijenom prihvatljivo rješenje za ispisivanje velikih količina materijala.

Ako ste spremni za ispisivanje, pritisnite tipku Proceed to print (Prijeđi na ispisivanje) – ako to činite po prvi put, morat ćete preuzeti i instalirati programski dodatak za ispisivanje.

Pisač MegaTank tvrtke Canon odličnih performansi, kao što je MAXIFY GX3040 ili GX4040, idealan je za ispisivanje velikih količina kvalitetnih dokumenata. Oba modela mogu ispisivati i natpise duljine do 1,2 m te su opremljena stražnjim plošnim odlagačem za medije debljine do 0,7 mm, što ih čini idealnima za izradu materijala za prodajna mjesta.

Pisači MAXIFY i PIXMA tvrtke Canon koji podržavaju ispisivanje iz računalnog oblaka omogućuju izradu dizajna kod kuće ili kad radite na daljinu te njihovo ispisivanje u uredu.

Proširite svoju poruku

Ispisani poster i reklamni natpis za slastičarnicu smješteni na sivoj pregači pokraj mjernih čašica i drvene žlice.

Eksperimentirajte s odvažnim bojama, privlačnim slikama i nezaboravnom porukom te izrađujte privlačne postere, natpise i letke uz minimalan trud.

Poster, natpis, letak ili jelovnik lako je promatrati čisto kao fizičku stvar, ali svoje dizajne možete preuzimati i za upotrebu na web-mjestima te društvenim mrežama.

Dizajne možete spremiti na računalo, a ažuriranje softvera PosterArtist uključuje i ugrađene opcije za njihovo spremanje u Google Drive, Dropbox i Microsoft OneDrive, kako biste im mogli pristupiti s bilo kojeg mjesta, ali i podijeliti ih sa suradnicima, članovima obitelji i prijateljima.

Od natpisa za pekare i jelovnika za burgere do oglasa za ljetne rasprodaje i radna mjesta, Canon PosterArtist može vam smanjiti stres prilikom izrade marketinških materijala za vašu tvrtku.

Matthew Richards & Sarah Bakkland
 1. macOS je zaštitni znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim državama i regijama.
 2. TWITTER je zaštitni znak tvrtke Twitter Inc. ili njezinih podružnica.
 3. Google i Google Drive zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC, a tvrtka Google ni na koji način ne podržava ovo web-mjesto niti je s njim povezana.
 4. Dropbox je zaštitni znak tvrtke Dropbox Inc.
 5. Microsoft Excel i OneDrive registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Microsoft Corporation u SAD-u i drugim državama.

Slični proizvodi

Slični članci

 • ISPISIVANJE

  Aplikacija tvrtke Canon za ispisivanje koja vam odgovara

  Budite kreativni i organizirani uz aplikacije za ispisivanje tvrtke Canon – naći ćete odgovarajuću za svaki projekt.

 • ISPISIVANJE

  MegaTank pisači za tvrtke

  Način na koji kvaliteta i niski troškovi rada MegaTank pisača mogu osigurati korist tvrtkama.

 • ISPISIVANJE

  Način upotrebe bežičnog pisača

  Pametni načini najboljeg iskorištavanja pisača.

 • ISPISIVANJE

  Najbolji pisači za dizajnere

  Pisači su osnovni alati za dizajnere – pomoći ćemo vam da odaberete odgovarajući model za svoje potrebe.