Tintni poslovni pisači MAXIFY

Poslovni pisači MAXIFY malim i kućnim uredima osiguravaju profesionalnu kvalitetu, ispis u boji i visoke razine produktivnosti.  Od jednostavnih do višenamjenskih pisača s funkcijama za kopiranje, skeniranje i faksiranje, asortiman MAXIFY nudi visoku učinkovitost i velik izbor mogućnosti povezivanja, uključujući ispis s mobilnih uređaja i iz usluga informatičkog oblaka.

Pisači za kućni ured

Pisači za male urede

Bežični pisači

Uz mogućnost Wi-Fi povezivanja u cijelom asortimanu, funkcije bežičnog poslovnog pisača MAXIFY može dijeliti više korisnika s bilo kojeg mjesta u uredu. Jednostavno ispisujte s pametnih telefona i tableta uz besplatnu aplikaciju tvrtke Canon ili značajku Apple AirPrint™.

Pisači s podrškom za ispis iz informatičkog oblaka

Poslovni pisači MAXIFY s podrškom za ispis iz informatičkog oblaka pružaju vam slobodu ispisa iz mrežnih usluga u informatičkom oblaku izravno sa zaslona pisača. Osim toga, možete ispisivati s bilo kojeg mjesta putem interneta koristeći mobilne uređaje.

Tinta za poslovnu kvalitetu

Tinte velike gustoće s dvostrukom otpornošću omogućavaju oštar tekst i živopisne boje. Boje pigmentnih tinti MAXIFY iznimno su postojane te otporne na tragove markera i trenje, što ih čini savršenima za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.

Vrlo brz ispis

Nikada više nećete čekati na dokumente.  Velike brzine ispisa crno-bijelih dokumenata i dokumenata u boji u kombinaciji s brzim ispisom prve stranice skraćuju ukupno vrijeme od pritiska tipke za ispis do trenutka kad pisač završi s ispisom.

MAXIFY-Productive-Software

Produktivni softver

Softver Canon Quick Toolbox omogućava jednostavan udaljeni pristup svim postavkama pisača s jedne praktične lokacije. Možete pokrenuti softver za skeniranje višenamjenskog poslovnog pisača i postaviti mrežnu mapu za skeniranje dokumenata. Udaljeno korisničko sučelje dostupno iz softvera Quick Toolbox omogućava vam provjeru statusa pisača, podešavanje usluga informatičkog oblaka i provjeru zapisa o upotrebi.

Uštedite novac na tinti i papiru

Izuzetno veliki spremnici s tintom velikog kapaciteta omogućavaju ispis dokumenata u boji uz nizak trošak po stranici. Opcija višestrukog pakiranja s 4 boje sadrži cijeli komplet zamjenskih tinti za još isplativiji ispis. Automatski obostrani ispis smanjuje količinu papira koji se koristi i omogućava izradu obostranih dokumenata profesionalnog izgleda.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Tražite tinte?

Pronađite odgovarajući spremnik s tintom ili višestruko pakiranje za svoj poslovni pisač MAXIFY zahvaljujući našem pretraživaču potrošnog materijala.

MAXIFY, podrška i preuzimanja

Preuzmite upravljačke programe, softver, programske datoteke i priručnike te pristupite resursima tehničke podrške na mreži i rješavanju problema za poslovni tintni pisač MAXIFY.

Trebate pomoć u pronalaženju pisača?

Pronađite najbolji pisač za dom ili ured pomoću našeg alata za odabir pisača. Usporedite naše stolne višenamjenske, laserske i tintne fotopisače.

AirPrint je zaštitni znak tvrtke Apple Inc.