Rock climber landscape close up portrait action

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Zumiranje velike kvalitete s inovativnim prikazom objektiva i Nano USM tehnologijom, što ih čini idealnima za snimanje divljih životinja i sportskih događaj.

Vrhunske radne značajke pri snimanju s udaljenosti

Idealno za snimke sportskih događaja na otvorenom i divljih životinja. Objektiv EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS II USM je kompatibilan s fotoaparatima EOS DSLR sa senzorom punog kadra i senzorom APS-C.

Više informacija potražite na stranici za kompatibilnost

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USMpack shot straight on
Close up sports action

Odličan objektiv za

Približite udaljene objekte

Telefoto objektiv najveće žarišne duljine od 300 mm pomaže vam približiti se objektu i ispuniti kadar. Odličan dodatak objektivu iz standardnog kompleta za proširenje mogućnosti fotografiranja.

Izoštravanje odličnih radnih značajki

Nano USM omogućuje brzo, uglađeno i tiho izoštravanje objekta. Zbog toga je ovaj objektiv idealan za snimanje fotografija objekata koji se brzo kreću, kao i za neometane zvučne podloge i prirodne prijelaze s približavanjem fokusa tijekom snimanja videozapisa.

Saznajte više o tehnologiji izoštravanja

NANOUSM

Izvrsna kvaliteta slike

Kružni otvor blende s 9 listića pomaže odvojiti objekt od pozadine i stvoriti prekrasno zamućenu pozadinu. Integrirani specijalizirani elementi UD objektiva također smanjuju kromatske aberacije i pružaju vrlo kvalitetne slike visoke rezolucije kroz cijeli raspon zumiranja.

Fact action close up bird wildlife

Budite informirani uz pokazivač ugrađen u objektiv

Na objektiv je ugrađen inovativni pokazivač za brzi pregled ključnih informacija s objektiva, čak i u uvjetima loše osvijetljenosti. Nevjerojatno korisno prilikom snimanja videozapisa uz prikaz uživo kako biste provjerili je li zapis stabilan, a također vam omogućava provjeru udaljenosti za izoštravanje i dubinske oštrine za različite otvore blende.

Lagan, kompaktan dizajn

Zahvaljujući težini od 710 g i uvučenoj duljini od 14,55 cm objektiv EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS II USM idealan je za snimanje na lokaciji i tijekom putovanja.

Holiday travelling landscape shot
Landscape mountain range

Je li stiglo vrijeme za nadogradnju?

EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS II USM s poboljšanim optičkim radnim značajkama i dizajnom zamjenjuje model EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS USM.

Razvijeni optički dizajn

Sofisticirana optika koja obuhvaća element objektiva s vrlo niskom disperzijom (UD) osigurava odličnu kvalitetu slike s visokim kontrastom i razlučivošću kroz cijeli raspon zumiranja, čak i u teškim uvjetima snimanja.

Small plane flying lake

Poboljšani stabilizator slike

Stabilizator slike objektiva EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS II USM smanjuje trešnju fotoaparata do 4 stupnja i dopušta korištenje 4 stupnja sporije brzine zatvarača od uobičajene za postizanje oštre snimke.

Low light close up child bike ride

Galerija

Srodni proizvodi

Dodatna oprema

Telephoto lens range packshots

Telefoto objektivi

S telefoto objektivima iz daljine možete snimati sportove, divlje životinje i događaje, bez utjecaja na događanja. Pregledajte telefoto objektive tvrtke Canon i prepustite se kreativnosti.

Saznajte više