Objektivi za DSLR

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Zumiranje velike kvalitete s inovativnim prikazom objektiva i Nano USM tehnologijom, što ih čini idealnima za snimanje divljih životinja i sportskih događaj.

Odličan objektiv za

 • Sportovi na otvorenom

  Stvorite iluziju da ste usred akcije. Snimite savršen servis, golove i slavlja na terenu.

 • Divlje životinje

  Približite se prirodi više no što ste se ikada usudili ili zamislili i snimite prelijepe snimke ptica u letu, životinja na safariju ili dok se odmaraju u parku za divlje životinje.

 • Putovanja

  Fotografiranje na putovanjima nije samo za svjetske putnike – razgledavanje znamenitosti, dani opuštanja i spontani kratki odmori – sve su to dragocjene uspomene.

Približite udaljene objekte

Telefoto objektiv najveće žarišne duljine od 300 mm pomaže vam približiti se objektu i ispuniti kadar. Odličan dodatak objektivu iz standardnog kompleta za proširenje mogućnosti fotografiranja.

Nano USM omogućuje brzo, uglađeno i tiho izoštravanje objekta. Zbog toga je ovaj objektiv idealan za snimanje fotografija objekata koji se brzo kreću, kao i za neometane zvučne podloge i prirodne prijelaze s približavanjem fokusa tijekom snimanja videozapisa.

Nano USM omogućuje brzo, uglađeno i tiho izoštravanje objekta. Zbog toga je ovaj objektiv idealan za snimanje fotografija objekata koji se brzo kreću, kao i za neometane zvučne podloge i prirodne prijelaze s približavanjem fokusa tijekom snimanja videozapisa.

Izvrsna kvaliteta slike

Kružni otvor blende s 9 listića pomaže odvojiti objekt od pozadine i stvoriti prekrasno zamućenu pozadinu. Integrirani specijalizirani elementi UD objektiva također smanjuju kromatske aberacije i pružaju vrlo kvalitetne slike visoke rezolucije kroz cijeli raspon zumiranja.

Budite informirani uz pokazivač ugrađen u objektiv

Na objektiv je ugrađen inovativni pokazivač za brzi pregled ključnih informacija s objektiva, čak i u uvjetima loše osvijetljenosti. Nevjerojatno korisno prilikom snimanja videozapisa uz prikaz uživo kako biste provjerili je li zapis stabilan, a također vam omogućava provjeru udaljenosti za izoštravanje i dubinske oštrine za različite otvore blende.

Lagan, kompaktan dizajn

Zahvaljujući težini od 710 g i uvučenoj duljini od 14,55 cm objektiv EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS II USM idealan je za snimanje na lokaciji i tijekom putovanja.

Je li stiglo vrijeme za nadogradnju?

EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS II USM s poboljšanim optičkim radnim značajkama i dizajnom zamjenjuje model EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS USM.
Canon Camera

Razvijeni optički dizajn

Sofisticirana optika koja obuhvaća element objektiva s vrlo niskom disperzijom (UD) osigurava odličnu kvalitetu slike s visokim kontrastom i razlučivošću kroz cijeli raspon zumiranja, čak i u teškim uvjetima snimanja.

Poboljšani stabilizator slike

Stabilizator slike objektiva EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS II USM smanjuje trešnju fotoaparata do 4 stupnja i dopušta korištenje 4 stupnja sporije brzine zatvarača od uobičajene za postizanje oštre snimke.

Canon Camera
Ruke koje drže fotoaparat EOS R tvrtke Canon i objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu.

Srodni proizvodi

Dodatna oprema

 • Poklopac za objektiv E-67 II

  Štiti objektiv od prašine

 • Sjenilo objektiva ET-74B

  Štiti objektiv od zalutalih zraka svjetla

 • Torbica za objektiv LP1222

  Kompaktna torbica za objektiv

Telefoto objektivi

S telefoto objektivima iz daljine možete snimati sportove, divlje životinje i događaje, bez utjecaja na događanja. Pregledajte telefoto objektive tvrtke Canon i prepustite se kreativnosti.
Saznajte više