Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

Dizajniran za prostornu fotografiju; TS-E 17 MM F/4L odlikuju niska izobličenja i izvrsna oštrina od ruba do ruba. Mehanizmima za neovisno nagibanje i pomicanje omogućava se svestranost.

TS-E 17mm f4L

Prednosti

  • Iznimno širok 17-mm objektiv za nagibanje i pomicanje
  • Nisko izobličenje i visoka rezolucija
  • Nagib od ± 6,5° i pomak od ±12 mm
  • Neovisno nagibanje ili pomicanje
  • Asferični elementi i UD staklo
  • Strukturni premazi niskih valnih duljina i super spektralni premazi
  • Kružni otvor

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon TS-E 17mm f/4L

Veće mogućnosti nagibanja i pomicanja fotografija


TS-E 17 MM F/4L je objektiv za iznimno širokokutno nagibanje i pomicanje koji omogućava širokokutni prikaz za APS-C senzore i senzore za hvatanje čitavog kadra. Zahvaljujući jedinstvenom sustavu rotacije tvrtke Canon, smjer nagibanja i pomicanja mogu se mijenjati neovisno jedan o drugom. Time se ostvaruje mogućnost zasebne kontrole perspektive i dubinske oštrine - i povećava fleksibilnost objektiva.

Širok raspon pokreta


Uz dijagonalno polje pregleda od 104° u kombinaciji s nagibom od ±6,5° i pomakom od ±12 mm te zakretanjem od ±90° za mehanizme nagibanja i pomicanja, TS-E 17 MM F/4L je jedan od najfleksibilnijih objektiva na tržištu. TS-E 17 MM F/4L sadrži i blokade na mehanizmima nagibanja i pomicanja čime se izbjegavaju neželjeni pokreti.

Elementi iznimno preciznog objektiva


U svrhu postizanja vrhunske rezolucije od ruba do ruba i niskih izobličenja, koristi se iznimno precizan, asferični objektiv velikog promjera iz odlivenog stakla. Odstupanje boja - uobičajeno kod širokokutnog snimanja - onemogućavaju četiri UD elementa. Zbog tih je značajki objektiv naročito prikladan za arhitekturalnu fotografiju.

Strukturni premazi niskih valnih duljina


Dizajniran za upotrebu u digitalnoj fotografiji, Canonov patentirani premaz leća objektiva umanjuje efekt fantomskih sjena i bliještenja uzrokovan internom refleksijom, čime pripomaže u stvaranju oštrih, jasnih fotografija.

Izdržljiva građa


Canon objektivi serije L dizajnirani su kako bi mogli izdržati upotrebu u većini testnih okruženja. Brtve protiv vlage i prašine pružaju dodatnu zaštitu, a paket također obuhvaća sjenilo za objektiv i torbicu za nošenje.

Optika koja ne sadrži olovo


Za konstrukciju TS-E 17 MM F/4L koristi se ekološki prihvatljivo staklo bez olova.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon TS-E 17mm f/4L , njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.