Canon TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E 24 mm f/3,5L II je dizajniran za reproduciranje iznimne kvalitete slike od sve do samih rubova. Mehanizmima za neovisno nagibanje i pomicanje omogućava se maksimalna kreativna sloboda.

TS-E 24mm f3.5L II

Prednosti

  • 24-mm objektiv za nagibanje i pomicanje
  • Nisko izobličenje i visoka rezolucija
  • Nagib od ± 8,5° i pomak od ±12 mm
  • Neovisno nagibanje ili pomicanje
  • Asferične i UD leće objektiva
  • Strukturni premazi niskih valnih duljina i super spektralni premazi
  • Kružni otvor

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon TS-E 24mm f/3.5L II

Veće mogućnosti nagibanja i pomicanja fotografija


Zahvaljujući jedinstvenom sustavu rotacije tvrtke Canon, TS-E 24 mm f/3.5L II omogućava nagibanje i pomicanje neovisno jedno o drugom. Time se omogućuje razdvojena kontrola perspektive i dubinske oštrine - i izrazito povećava fleksibilnost objektiva.

Najširi raspon pokreta


Uz širokokutnu 24-mm žarišnu duljinu i ±8,5° nagiba te ±12 mm pomaka i ±90° rotacije mehanizama za nagibanje i pomicanje, TS-E 24 mm f/3,5L II omogućava iznimnu fleksibilnost. TS-E 24 mm f/3,5L II sadrži i blokade na mehanizmima nagibanja i pomicanja čime se izbjegavaju neželjeni pokreti.

Iznimno precizne leće objektiva


U svrhu postizanja vrhunske rezolucije od ruba do ruba i niskih izobličenja, koristi se iznimno precizna asferična leća velikog promjera iz odlivenog stakla. Za što manje odstupanje boja, koje je uobičajeno kod širokokutnog snimanja, brinu se tri UD leće. Zbog tih je značajki objektiv naročito prikladan za fotografiranje pejzaža i građevina.

Strukturni premazi niskih valnih duljina


Dizajniran za digitalnu fotografiju, Canonov patentirani premaz leće objektiva sprječava efekt fantomskih sjena i blještenja uzrokovan internom refleksijom, čime pripomaže u stvaranju oštrih, jasnih fotografija.

Izdržljiva građa


Canon objektivi serije L dizajnirani su kako bi mogli izdržati upotrebu u većini testnih okruženja. Brtve protiv vlage i prašine pružaju dodatnu zaštitu, a paket također obuhvaća sjenilo za objektiv i torbicu za nošenje.

Optika koja ne sadrži olovo


Za konstrukciju TS-E 24 mm f/3,5L II koristi se ekološki prihvatljivo staklo bez olova.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon TS-E 24mm f/3.5L II , njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Related Products

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu. 

Pomoć u odabiru

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.