Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Kompaktni objektiv za zumiranje od 100 - 400 mm, odličnih radnih značajki, idealan za one koji snimaju sport, akciju i divlje životinje. Stabilizator slike s 4 koraka i vrlo kvalitetna optika pružaju vrhunsku oštrinu.

Prednosti

  • Višenamjenski, prijenosni super-telefoto objektiv za zumiranje
  • Vrhunska kvaliteta slike u cijelom kadru
  • Spriječite podrhtavanje fotoaparata uz stabilizaciju slike u 4 koraka
  • Prilagodite kontrolu zumiranja sukladno različitim situacijama
  • Brzo, gotovo nečujno izoštravanje
  • Pouzdano snimajte u zahtjevnim vremenskim uvjetima

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Višenamjenske značajke super-telefoto snimanja


EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM idealan je za fotografe koji putuju s malo opreme i žele nositi sa sobom samo jedan telefoto objektiv. Odličan izbor za snimanje sportskih događaja i divljih životinja - raspon zumiranja od 100 - 400 mm približit će vas tik uz udaljene objekte i omogućiti vam da brzo reagirate na brze promjene. Kada se koristi na fotoaparatima sa senzorom APS-C formata, EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM pruža kutove gledanja ekvivalentne rasponu 160 - 640 mm na fotoaparatu sa senzorom punog kadra.

Osigurajte oštrinu, bez obzira na osvjetljenje


EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM pruža oštre snimke visokog kontrasta, koristeći fluoritne i Super UD (izuzetno niska disperzija) elemente objektiva koji sprječavaju izobličenja. Stabilizacija slike s tri načina rada štiti od zamućenja nastalog uslijed podrhtavanja fotoaparata, što omogućava snimanje iz ruke uz brzine zatvarača do 4 koraka sporije od uobičajenih.

Ne brinite zbog odbljeska


Pouzdano usmjerite fotoaparat prema svjetlu znajući da će višeslojni premaz Air Sphere Coating (ASC) tvrtke Canon štititi od odbljeska, dvostruke slike i smanjenog kontrasta. ASC koristi višeslojni premaz za smanjenje odbljesaka, uključujući sloj zračnih sfera nano veličine na površini objektiva koje postepeno usporavaju svjetlost dok ulazi u objektiv, čime se sprječavaju interni odbljesci koji smanjuju kvalitetu slike.

Ergonomsko rukovanje


Različiti fotografi rade na različite načine. Koristite prsten za prilagodbu osjetljivosti zumiranja kako biste postavili otpor koji se osjeti prilikom zumiranja: lagan dodir idealan je kada radite u brzim situacijama. S druge strane, možda ćete poželjeti zadržati ili zaključati mehanizam za zumiranje kada ne želite da se žarišna duljina slučajno promijeni.

Brzo izoštravanje kada poželite


Uživajte u brzom USM automatskom izoštravanju koje se precizno i gotovo nečujno izvršava. Potpuno ručna prilagodba izoštravanja omogućava preciznu prilagodbu bez odmicanja fotoaparata od oka. EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM izoštrava do 0,98 m, što vam omogućava da reagirate na neočekivano približavanje objekata.

Zaštićeni prilikom snimanja u prirodi


Nastavite snimati čak i u zahtjevnim vremenskim uvjetima. Kao objektiv serije L, EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM zaštićen je od prodiranja prašine i vlage, tako da možete nastaviti snimati čak i u lošim vremenskim uvjetima. Fluorinski premaz na prednjem elementu objektiva odbija prljavštinu, čineći objektiv jednostavnim za čišćenje.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Related Products

Telefoto objektivi

Zahvaljujući većim žarišnim duljinama, možete se približiti objektu bez utjecaja na prizor.