Orange helicopter

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

Omiljena mnogima, ova nova verzija klasičnog širokokutnog objektiva sa zumiranjem pruža zadivljujuću oštrinu u cijelom rasponu zumiranja.

Galerija

Širokokutni objektiv serije L odličnih radnih značajki

EF 16-35mm f/2.8L III USM vrhunski je izrazito širokokutni objektiv sa zumiranjem koji pruža konstantni maksimalni otvor blende od f/2,8, zahvaljujući kojemu ćete uvijek moći ostvariti najbolju kvalitetu slike, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM product shot

Odličan objektiv za

Vrhunska kvaliteta slike

Objektivi velikih promjera s dvostrukim površinama od lijevanog stakla (GMo) i niska razina raspršenosti pomažu da se u značajnoj mjeri uklanjaju izobličenja slike i smanjuju kromatske aberacije. Napredni premaz sa zračnim sferama i premaz leće sa strukturom sitnijom od duljine svjetlosnih valova suzbijaju nastanak odbljesaka i lažnih slika, tako da možete bez poteškoća snimati i u nedovoljno osvijetljenim okruženjima.

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM Pack shot slanted with lens hood
Water logged beach

Bogata kolekcija širokokutnih žarišnih duljina

EF 16-35mm f/2.8L III USM zumira u rasponu od 16 – 35 mm, obuhvaćajući velik raspon širokokutnih žarišnih duljina.

Sunset at the beach with a bright sky

Velik, konstantan otvor blende

Veliki otvor blende od f/2,8 omogućuje vam da najbolje iskoristite dostupno svjetlo, dok kružni otvor blende s 9 listića pomaže u pružanju nevjerojatne dubine polja.

Izdržljiv dizajn serije L

Robustan, izdržljiv dizajn objektiva EF 16-35mm f/2.8L III USM zaštićen od nepovoljnih vremenskih uvjeta pomaže podnositi napore profesionalnog ritma upotrebe.

Tree in the desert

Napredno automatsko izoštravanje

EF 16-35mm f/2.8L III USM ima prstenasti USM motor i vrhunski procesor koji jamče značajno brže izoštravanje.

Posed portrait with umbrella
Night sky clouds

Je li stiglo vrijeme za nadogradnju?

EF 16-35mm f/2.8L III USM nadomješta EF 16-35mm f/2.8L II USM radi definiranja novih standarda po pitanju kvalitete slike izrazito širokokutnih objektiva za zumiranje.

Optički sustav

Novorazvijena optika pruža nevjerojatnu oštrinu u cijelom kadru. Mehanizam zumiranja u 5 grupa s novim dizajnom poboljšava razine otpornosti na vibracije i udarce.

Skyscrapers at night

Premazi objektiva

Premaz leće sa strukturom sitnijom od duljine svjetlosnih valova i premaz sa zračnim sferama pomažu u suzbijanju nastanka odbljesaka i lažnih slika na fotografijama.

Skyscrapers from a high angle shot

Otvor blende s 9 listića

U usporedbi s kružnim otvorom blende sa 7 listića na modelu EF 16-35mm f/2.8L II USM, EF 16-35mm f/2.8L III USM ima kružni otvor blende s 9 listića te omogućava snimanje prekrasne meko izoštrene pozadine.

Portrait shot of a bride
Wide Angle Lens

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.

Saznajte više

Dodatna oprema

Srodni proizvodi