Canon EF 50mm f/1.4 USM

EF 50mm f/1.4 USM

Možete se pouzdati u vrhunske radne značajke standardnog objektiva EF 50 mm f/1,4 USM za sve vrste fotografiranja zahvaljujući velikom maksimalnom otvoru blende i sustavu brzog izoštravanja.

Prednosti

  • Široki otvor blende od f/1,4
  • Standardni kut gledanja: 46°
  • USM motor za izoštravanje s potpuno ručnom kontrolom izoštravanja
  • Najmanja udaljenost izoštravanja: 45 cm
  • Asferični element objektiva
  • Veličina filtra: 58 mm

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF 50mm f/1.4 USM

Višenamjenski, kompaktni dizajn standardnog objektiva


Gaussova optika u kombinaciji s dva elementa s velikim prelamanjem fotografima omogućuje rad na svim područjima fotografije za snimanje oštrih i jasnih slika, čak i sa širokim otvorom blende od f/1,4. Ovaj je objektiv idealan za fotografiranje krajolika i fotografiranje na putovanjima, kao i za fotografiranje portreta i reportažnu primjenu.

Ultrazvučno izoštravanje


Ultrazvučni motor omogućava izuzetno brzo, i gotovo nečujno, automatsko izoštravanje. Odličan statički moment motora osigurava precizno dosezanje točke izoštravanja, bez pogrešaka. Štoviše, dostupno je ručno dotjerivanje koje omogućava prilagodbu fokusa bez izlaza iz načina rada automatskog izoštravanja.

Ujednačeno zamućenje pozadine


Gotovo kružna opna otvora blende područjima izvan fokusa daje mekoću i ravnotežu. Izoštreni objekti u prednjem planu ističu se na ujednačeno zamućenoj pozadini.

Super Spectra premaz


Super Spectra premazi osiguravaju preciznu ravnotežu boje i poboljšavaju kontrast. Osim toga, smanjuju odbljesak i dvostruku sliku - uobičajen problem uzrokovan odbijanjem svjetla od senzora fotoaparata.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 50mm f/1.4 USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Related Products