Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Kompatibilan sa svim fotoaparatima EOS, uključujući i one bez zrcala koji koriste adapter za montažu EF-EOS M

Objektiv s fiksnom žarišnom duljinom i izvrsnim mogućnostima makro snimanja

EF 100 mm f/2.8L Macro IS USM ima stvarni omjer povećanja za makro snimanje od 1:1, što znači da je senzoru fotoaparata predmet koji snimate jednake veličine kao i u stvarnosti. Zahvaljujući mogućnosti postizanja male dubinske oštrine s prekrasnim zamućenjem, hibridnoj stabilizaciji slike i laganom dizajnu, ovaj svestrani objektiv daje izvanredne rezultate pri portretiranju i ručnom snimanju videozapisa.

EF 100 mm f/2.8L Macro IS USM je izvrstan objektiv za:

Oštri rezultati makro fotografiranja

Iako mnogi objektivi tvrtke Canon imaju tehnologiju stabilizatora slike (IS) koja može regulirati podrhtavanje fotoaparata tijekom snimanja iz ruke, ovaj objektiv ima revolucionarni sustav hibridnog stabilizatora slike za neutralizaciju uobičajenog kutnog podrhtavanja i bočnog podrhtavanja koje je naglašenije prilikom snimanja iz velike blizine.

Hybrid IS ON IS OFF

Slika prikazana za "UKLJUČENO" demonstrira upotrebu hibridne stabilizacije slike, a "ISKLJUČENO" prikazuje sliku bez upotrebe stabilizacije slike.

Pomicanje i podrhtavanje

Podrhtavanje zbog pomaka nastaje kada fotoaparat pomičete paralelno sa scenom senzora slike, a to je znatno izraženije u makro fotografiji. Makro fotografiranje uobičajeno zahtijeva stabilan stativ, no nova hibridna tehnologija IS pomaže ukloniti kutno i uzdužno podrhtavanja fotoaparata. Na taj način fleksibilnije možete neutralizirati prirodno podrhtavanje kamere i reagirati na promjenu položaja objekta te biti sigurni kako ćete fotografirajući vrlo male objekte dobiti oštre slike.

Shift-blurring

Jedinstveni objektiv

Brzi i tihi odziv za odlične rezultate

Kada i najmanje ometanje može uništiti savršeno pripremljenu snimku uživo, vrhunska brzina i tiho automatsko izoštravanje USM motora u kombinaciji sa žarišnom duljinom od 100 mm osiguravaju vam najbolje rezultate, a pri tome ste i dovoljno udaljeni od objekta kako ga ne biste uznemirili. Koristite ugrađeni preklopnik za ograničavanje fokusa kako biste dodatno povećali brzinu automatskog izoštravanja ograničavajući žarište na specifični raspon udaljenosti.

IMG_0308
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Kvaliteta izrade serije L

Kao dio prestižne linije objektiva serije L, objektiv EF 100 mm f/2.8L Macro IS USM izrađen je od najkvalitetnijih materijala i zaštićen od nepovoljnih vremenskih uvjeta kako bi bio dovoljno izdržljiv za sve uvjete snimanja.

Ovaj objektiv odličan je izbor za portrete jer leća niske razine raspršenosti (UD) otklanja kromatska odstupanja, a kružni otvor blende s 9 listića od f/2,8 daje iznimno zamućenje.

Ovaj jedinstveni objektiv zahvaljujući kombinaciji iznimne hibridne tehnologije IS, otvora blende f/2,8 i brzog USM sustava automatskog izoštravanja iznimno je kvalitetan, zbog čega je popularan među onima koji žele povremeno snimati makro fotografije, kao i među onima koji se žele specijalizirati na tom području.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM

Svestrani objektiv, odličan za portrete

EF 100 mm f/2.8L Macro IS USM odličan je objektiv za portretnu fotografiju koji vam dopušta iznimno blizak prilaz objektu uz zadržavanje nevjerojatno oštre kvalitete slike, stoga je odličan dodatak s dvije funkcije vašem kompletu opreme.

Prelijepi portreti kristalno jasnih pojedinosti

EF 100 mm f/2.8L Macro IS USM sve je što očekujete od objektiva s fiksnom žarišnom duljinom. Izvrsna optička kvaliteta i vrhunsko snimanje iznimno preciznih pojedinosti čine ga odličnim za naglašavanje značajki lica na portretima.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Savršena perspektiva

Žarišna duljina od 100 mm savršena je za portrete i omogućava dopadljive snimke iz velike blizine bez iskrivljenja karakteristika lica. Hibridna stabilizacija slike omogućuje vam snimanje predivnih slika iz ruke u uvjetima slabog osvjetljenja.

Zadržite pažnju na pojedinostima

Otvor blende f2,8 dopušta malu dubinsku oštrinu i stvara dojam udaljenosti. To pomaže pri odvajanju objekta od pozadine i privlači na izoštravanje pojedinosti koje zaista želite.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Tehnički podaci

Kako bi se prikazali potpuni tehnički podaci za EF 100mm f/2.8L Macro IS USM, pritisnite tipku u nastavku.

Dodatna oprema