Canon_Girl_Hero
Blank-Rect Image

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Ovaj brzi telefoto objektiv iz serije L savršen je paket koji donosi napredan optički inženjering, što ga čini savršenim za snimanje kreativnih portretnih fotografija.

Zabilježite priču u obliku portreta vrhunskih detalja

Ovaj brzi objektiv za portrete snima jasne, oštre snimke izraženog kontrasta i jarkih boja, bogate detaljima, što ga čini savršenim za senzore visoke razlučivosti. Premaz sa sićušnim česticama zraka (ASC) sprječava internu pojavu dvostrukih slika i odbljesaka, a veliki otvor blende od f/1,4 omogućuje pliće polje dubinske oštrine.

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Canon_Side_Without_Cap

Velik, svijetao otvor blende za dobru izoštrenost na svim razinama osvjetljenja

Velik otvor blende od f/1,4 omogućava precizno izoštravanje i veće brzine zatvarača, čak i pri slabom osvjetljenju. Pliće polje dubinske oštrine koje omogućava širok maksimalni otvor blende pruža privlačnu zamućenost, a portretima daje na dubini.

Large, bright aperture

Uglađena i precizna stabilizacija slike u 4 koraka

Izazovni uvjeti osvjetljenja mogu biti od presudne važnosti za fotografiju. Stabilizacija slike u 4 koraka pomaže kompenzirati podrhtavanje fotoaparata te fotografima i snimateljima koji rade u zahtjevnim uvjetima pruža dodatnu prednost kad im je ona najpotrebnija.

Dancing_in_the_rain

Odzivno, brzo i precizno automatsko izoštravanje za izvrsnu prilagodljivost fokusa

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji automatskog izoštravanja, objektiv reagira brzo i precizno, omogućavajući gotovo nečujno izoštravanje. Jasne oznake izoštravanja i potpuna kompatibilnost s automatskim izoštravanjem EOS sustava ovaj objektiv čini savršenim partnerom fotografa i snimatelja.

Dance_Couple

Čvrsta konstrukcija, sjajna otpornost na teške vremenske uvjete, puna kompatibilnost

Čvrsta konstrukcija uključuje i prednju cijev s mehanizmom za ublažavanje udaraca koja jamči visoku učinkovitost u svim uvjetima. Fluorski premazi na prednjim i stražnjim elementima objektiva pružaju zaštitu od prašine i vlage, a precizne oznake udaljenosti omogućavaju E-TTL izračune prilikom upotrebe bljeskalice.

Angled_Shot

Kombinacija umjetnosti i učinkovitosti

Fotoaparat je dobar koliko i objektiv koji je na njega postavljen, a svi su objektivi serije L dizajnirani za ostvarivanje vrhunskih radnih značajki. Potpuna kompatibilnost sa Dual Pixel CMOS senzorima za automatsko izoštravanje znači kako objektiv ostvaruje vrhunske rezultate kod snimanja fotografija i videozapisa.

Girl_Dark_BlueRed_Room

Tehnički podaci

85 mm

Žarišna duljina

f/1,4

Maksimalni otvor blende

4 koraka

stabilizator slike

Prstenasti USM

Automatsko izoštravanje

88,6 x 105,4

Maks. promjer x duljina (mm)

950

Masa (g)

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Slant_Without_Cap

Otkrijte što objektiv vidi kroz oči Canonovih pripovjedača

EF 85mm f/1.4L IS USM izuzetno je svestran, savršen objektiv za razne zadaće. Od dopadljivih, iznimno oštrih portreta do brzih životnih situacija, provjerite zašto Canonovi pripovjedači sa sobom uvijek nose taj objektiv.

Wide Angle Lens

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.

Saznajte više

Awards

Dodatna oprema

Srodni proizvodi