Canon MAXIFY MB2150 Serie

MAXIFY MB2150 Serie

Vrhunski višenamjenski tintni pisač, skener, fotokopirni uređaj i faks u boji, s podrškom za ispis i skeniranje s mobilnih uređaja i iz računalnih oblaka, brzine crno-bijelog ispisivanja od 19 ipm i širokog asortimana mrežnih značajki.

MAXIFY MB2150

Prednosti

 • Brz ispis: 19 ipm crno-bijelo, 13 ipm u boji
 • Wi-Fi umrežavanje za izravan ispis s mobilnih uređaja
 • Ispisujte s i skenirajte u usluge informatičkog oblaka
 • Spremnici kapaciteta 1200 stranica crno-bijelog ispisa i 900 stranica u boji
 • Za veću produktivnost: kapacitet od 250 listova i ADF od 50 listova

Detaljne značajke

Pogledajte detaljnije informacije za Canon MAXIFY MB2150 Serie

Velik kapacitet, visoka kvaliteta


Svestrani pisač, skener, fotokopirni uređaj i faks dizajniran za kućne urede u kojima se traži visoka kvaliteta crno-bijelog ispisa i ispisa u boji uz niske troškove po stranici. Zahvaljujući velikom ulagaču kapaciteta 250 listova i automatskom ulagaču dokumenata kapaciteta 50 listova, Canon MAXIFY serije MB2150 izrađuje vrhunske otiske živopisnih boja i oštrog teksta pomoću svojih DRHD tinti otpornih na habanje i trenje. Canon MAXIFY serije MB2150 A4 formate ispisuje brzinom od 19 ipm crno-bijelo i 13 ipm u boji, uz vrijeme do prvog ispisa (FPOT) od svega 6 sekundi.

Ekonomičan rad


Počevši od niske potrošnje energije od svega 0,2 kWh (TEC) do visokog učinka i mogućnosti zasebne zamjene spremnika s tintom, ekonomičnost je prioritet. Crni spremnici osiguravaju ISO učinak od 1200 stranica, a spremnici u boji 900 stranica, tako da možete uživati u radu uz manje prekida. Opcionalno višestruko pakiranje s 4 boje omogućava još isplativiji ispis.

Produktivan i jednostavan za upotrebu


Uz podršku za obostrani ispis te razne formate i vrste papira - od običnih A4 papira do naljepnica, omotnica, fotopapira, kao i mogućnost obostranog kopiranja osobnih dokumenata - obavljanje standardnih uredskih zadataka iznimno je jednostavno. Dizajniran za produktivan rad, pisač je brz i jednostavan za upotrebu: bez obzira na to ispisujete li, kopirate, skenirate ili faksirate, Canon MAXIFY serije MB2150 olakšat će vam pristup putem svojeg TFT zaslona u boji dijagonale 6,2 cm (2,5 inča).

Ispis s pametnih telefona, tableta i iz računalnih oblaka


Podržani su Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria i aplikacija Canon PRINT, kao i ispis iz računalnih oblaka, pa čak i skeniranje i spremanje dokumenata u popularne usluge računalnih oblaka, uključujući Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive i Concur. Način pristupne točke znači kako se korisnici pametnih uređaja s pisačem mogu povezati čak i bez Wi-Fi mreže.

Mogućnosti nadzora i održavanja


Filtriranje IP adresa omogućava pravo pristupa samo odabranom broju korisnika, a podrška za SMTP omogućava sigurno skeniranje u e-poštu unutar uredske mreže. Administratori sustava mogu brzo i jednostavno konfigurirati pisač i ograničiti određene radnje, primjerice skeniranje na USB.

Jednostavna mrežna integracija


Administratori sustava moći će uživati u kompatibilnosti uređaja Canon MAXIFY serije MB2150 s protokolom za jednostavno upravljanje mrežom (SNMP); u pitanju je standard za upravljanje uređajima koji olakšava integraciju pisača u postojeće uredske mreže. SNMP pruža brojne funkcije za praćenje održavanja, uključujući praćenje razine tinte, pogrešaka i broja stranica.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon MAXIFY MB2150 Serie, njegovim značajkama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi ispis u roku od 6 sekundi

50-sheet ADF

Automatsko kopiranje više stranica

Connectivity (Wi-Fi)

Koristite bežično i dijelite

250 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

6.2 cm (2.5”) easy-to-use screen

Zaslon dijagonale 6,2 cm (2,5 inča) koji se lako koristi

Scan to Cloud

Prijenos dokumenata u usluge oblaka*

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

High Page Yield

Izuzetno veliki učinkoviti spremnici s tintom

 • MAXIFY serije MB2150
 • Kabel za napajanje
 • Spremnici s tintom za upotrebu prilikom prvog postavljanja
 • CD za podešavanje za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabel za faks/telefon

Modeli u ovoj seriji*

MAXIFY MB2150
MAXIFY MB2155
*neki modeli dostupni su samo u određenim trgovinama