eum-emb-lifestyle

Pisači MegaTank

Canon MAXIFY GX5540

Zadovoljite poslovne potrebe i uživajte u naprednom rukovanju medijima, niskim troškovima rada i poboljšanoj zaštiti, sve u kompaktnom dizajnu prilagođenom korisniku. Bez muke – samo vrlo kvalitetno ispisivanje.

 • Zadovoljite sve svoje poslovne potrebe

  Idealno za maloprodajna, logistička i ljekarnička okruženja, zahvaljujući rukovanju raznim medijima ispisujte na raznim gramaturama papira, sjajnim naljepnicama, omotnicama, dostavnim listovima i drugim medijima.

 • Niski troškovi koji ostaju niski

  Održavajte troškove ispisivanja niskima uz veliku učinkovitost od 14.000 stranica s pomoću kompleta bočica s tintom u boji ili 6000 stranica s pomoću bočice s crnom tintom3. Prijeđite na ekonomični način rada kako biste još više uštedjeli4.

 • Izdržljivi dokumenti – vrlo brzo

  Ispisujte dokumente s izuzetno oštrim, trajnim detaljima pri brzinama od 24 ipm crno-bijelo i 15,5 ipm u boji2. Pigmentne tinte pružaju ispise otporne na tragove markera, trenje i vodu.

 • Velik kapacitet u kompaktnom obliku

  Postignite veliku produktivnost bez kompromisa po pitanju prostora zahvaljujući urednom dizajnu s dvije kasete, svaka s kapacitetom od 250 listova i stražnjim odlagačem s kapacitetom od 100 listova.

 • Jednostavan korisnički doživljaj

  Maksimalno smanjite zastoje u radu zahvaljujući spremniku za održavanje i bočicama s tintom koje korisnik može sam zamijeniti te jednim pogledom provjerite status pisača zahvaljujući poboljšanom korisničkom sučelju.

 • Zaštitite svoje dokumente

  Poboljšana mrežna sigurnost za bezbrižan ispis osjetljivih dokumenata kao što su adrese i naljepnice za lijekove na recept.

 • Tehnički podaci

  • Rad s raznim medijima

   Podržava širok raspon medija, od tankog do debelog papira, fotopapira, omotnica, naljepnica i natpisa

  • Bočice s tintom visokog učinka

   Do 6000 stranica s pomoću bočice s crnom tintom ili do 14.000 stranica s pomoću kompleta bočica s tintom u boji3.

  • Brzo ispisivanje

   Povećajte produktivnost uz crno-bijeli ispis od 24 ipm i ispis u boji od 15,5 ipm2.

  • Sigurno povezivanje

   LAN i WLAN veze s poboljšanom mrežnom sigurnosti za zaštitu dokumenata

  • LCD dodirni zaslon u boji od 2,7”

   Intuitivna upotreba nadohvat ruke

  • Kapacitet običnog papira od 600 listova

   Ispisujte bez prekida zahvaljujući stražnjem ulagaču za 100 listova i dvije prednje kasete za 250 listova

  • Intuitivni korisnički doživljaj

   LED statusna traka i prozirni izlazni odlagač za provjeru statusa pisača te spremnik za održavanje i bočice s tintom koje se mogu jednostavno zamijeniti

  • Kompatibilan sa sustavima Mac i Windows OS

   Jednostavna upotreba s operacijskim sustavom ili pametnim uređajem putem aplikacije Canon PRINT

  vista eum-emb

  Sadržaj pakiranja

  • MAXIFY GX5540

  • Kabel za napajanje

  • GI-46 PGBK x1

  • GI-46 C x1

  • GI-46 M x1

  • GI-46 Y x1

  • CD-ROM za postavljanje (CD samo za Windows)

  • Priručnik i drugi dokumenti

  eum-emb-pharmaceutical_lifestyle

  Izvrsnost u svakom okruženju

  Farmaceutika

  Ispisujte velike količine savjetodavnih brošura i naljepnica za lijekove na recept, čak i izravno na omotnice, a da se ne morate brinuti hoće vam ponestati tinte ili je li vaša mreža sigurna.

  Maloprodaja

  Ispisujte račune bez napora zahvaljujući dosljednoj pouzdanosti, velikoj brzini i kompaktnim dimenzijama. Izrađujte vrlo kvalitetan, trajan materijal za prodajna mjesta, promotivne natpise, etikete i naljepnice – sve unutar tvrtke.

  -emb-retail_lifestyle
  eum-emb-logistics_lifestyle

  Logistika

  Ispisujte PD oznake, naljepnice za preuzimanje pošiljke i bilješke o isporuci uz minimalnu interakciju korisnika zahvaljujući višestrukim kasetama koje omogućuju rukovanje različitim vrstama medija.

  Slični proizvodi

 • Pisači MegaTank

  MAXIFY GX4040

  Mali poslovni 4 u 1 pisač koji pruža ogromnu uštedu
 • MAXIFY GX6050

  Pisači MegaTank

  MAXIFY GX6040

  Ovi pisači MegaTank s punjivim spremnikom za tintu velikog kapaciteta omogućuju svakodnevnu izradu dokumenata poslovne kvalitete uz prosječnu uštedu od 90 % na ukupni trošak vlasništva, u usporedbi s 10 laserskih i tintnih pisača.
 • MAXIFY GX7050

  Pisači MegaTank

  MAXIFY GX7040

  Ovi pisači MegaTank s punjivim spremnikom za tintu velikog kapaciteta omogućuju svakodnevnu izradu dokumenata poslovne kvalitete uz prosječnu uštedu od 90 % na ukupni trošak vlasništva, u usporedbi s 10 laserskih i tintnih pisača.
  1. Ukupni trošak vlasništva (TCO) temelji se na početnom trošku kupnje hardvera i troškovima tinte ili tonera tijekom fiksnog razdoblja (uvjete potražite u nastavku). Imajte na umu da dodatni varijabilni troškovi mogu utjecati na ukupni trošak vlasništva, uključujući, ali ne ograničavajući se na, druge potrošne materijale, komplete tinte i tonera, komplete tinte i tonera velikog učinka, servisiranje, potrošnju energije i zamjenske dijelove.

   Navedena ušteda u postotcima predstavlja procjenu ukupne uštede za navedenu količinu ispisa od 1000 stranica mjesečno (50 % u boji i 50 % monokromatski) tijekom razdoblja od 60 mjeseci (5 godina).

   Ukupni trošak vlasništva (TCO) temelji se na sljedećem izračunu: [prosječni trošak po stranici u boji x količina ispisa u boji - minus broj stranica za tintu/toner iz kompleta] plus [prosječni trošak po stranici monokromatski x količina ispisa monokromatski - minus broj stranica za tintu/toner iz kompleta] plus [trošak hardvera] plus [trošak spremnika za održavanje samo za modele MAXIFY GX].

   Modeli za usporedbu uštede u ukupnom trošku vlasništva (TCO) obuhvaćaju 10 najprodavanijih laserskih pisača u boji i 10 najprodavanijih tintnih pisača sukladno IDC EMEA sustavu za praćenje primjeraka (podaci od 1. – 3. tromjesečja 2020.). Prosječna prodajna cijena (ASP) pisača u eurima (€) dobivena je od IDC EMEA sustava za praćenje primjeraka (podaci od 1. – 3. tromjesečja 2020.) i cijene potrošnog materijala sa službenih web-mjesta proizvođača.

   Obuhvaćeni su hardver i potrošni materijal serija MAXIFY GX7000 tvrtke Canon, MAXIFY GX6000 tvrtke Canon i MAXIFY GX5000 tvrtke Canon te isključivo u svrhu ovog TCO kalkulatora uz upotrebu preporučene maloprodajne cijene („RRP”) koja uključuje PDV.

   PDV je uključen, ali imajte na umu da naknade za dostavu nisu uključene u izračun cijena. Cijene su podložne promjenama zbog tržišnih uvjeta. Troškovi ispisivanja temelje se na upotrebi zadanih postavki na pisačima tvrtke Canon i konkurentnim pisačima. To je u skladu s uvjetima testiranja koji su se primjenjivali u ISO/IEC testiranju učinka za odgovarajuću kategoriju.

   Trošak po stranici izračunat je na temelju prodajne cijene potrošnog materijala, koja je navedena na web-mjestima proizvođača, podijeljene s učinkom koji su proizvođači službeno objavili u javno dostupnim informacijama. Trošak po stranici temelji se na simulaciji ispisivanja testnih uzoraka iz ISO/IEC24712 za tintne pisače i ISO/IEC 19798 za laserske pisače u boji. Sve specifikacije i podaci o radu koje su dali proizvođači razvrstavali su se iz javno dostupnih informacija, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vlastite brošure i web-mjesta proizvođača. Učinci tonera i tinte tvrtke Canon i konkurencije uzeti su iz objavljenih tehničkih podataka proizvođača.

   U svrhu poštene usporedbe i preciznog izvješćivanja o podacima, podaci o učinku potrošnog materijala uzeti su toner ili tintu najvišeg standardnog učinka dostupnu u vrijeme objave, a utvrđeno prema ISO standardima. Usporedba isključuje kombinirana pakiranja, kao i XL i višestruka pakiranja. Ti su podaci javno dostupni.
  2. Brzina ispisivanja A4 dokumenata na običnom papiru temelji se na prosjeku za ESAT u uredskom testu za ispis prema standardu ISO/IEC 24734.
  3. Učinak po stranici procijenjena je vrijednost utemeljena na metodi za pojedinačno testiranje tvrtke Canon koja upotrebljava tablicu ISO/IEC 24712 i simulaciju kontinuiranog ispisivanja uz zamjenu spremnika nakon početnog postavljanja.
  4. Ekonomični način rada smanjuje potrošnju tinte smanjenjem gustoće; može se ispisati 50 % više stranica nego u standardnom načinu rada
  5. Svi se podaci temelje na Canonovim standardnim metodama testiranja, osim ako je naznačeno drukčije.
   Podložno promjenama bez upozorenja.