Canon MAXIFY GX4040

Pisači MegaTank

Canon MAXIFY GX4040

Ispisujte velike količine vrlo kvalitetnih poslovnih dokumenata uz ogromnu uštedu na troškovima po stranici1 i ukupnim troškovima vlasništva 2 uz ovaj 4 u 1 MegaTank pisač MAXIFY GX s ADF-om te vezom Wi-Fi i Ethernet, koji se lako upotrebljava.

Briljantna produktivnost, najbolji CPP i TCO u klasi3

Trošak po stranici (CPP) novčani je iznos potreban za ispisivanje jedne stranice. Određuje se tako da se trošak tinte podijeli s učinkom po stranici.

Ukupni trošak vlasništva (TCO) izračun je troškova pisača na temelju početnog troška kupnje hardvera i troškova tinte tijekom fiksnog razdoblja.

MAXIFY GX4040

Vrlo kvalitetan poslovni MegaTank pisač za veliku količinu ispisa s iznimno niskim troškovima rada.
MAXIFY

Usporedite značajke

Odaberite pisač za kućni ured koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Serija MAXIFY GX

MAXIFY GX3000 Series

MAXIFY GX3040

MAXIFY GX4000 Series

MAXIFY GX4040

Funkcije

Ispisivanje, kopiranje, skeniranje uz Wi-Fi i računalni oblak
Ispisivanje, kopiranje, skeniranje, faksiranje uz ADF, Wi-Fi/Ethernet i oblak

Tehnologija ispisa

Pisač s punjivim spremnicima s tintom
Pisač s punjivim spremnicima s tintom

Učinak po stranici (ispisivanje A4 dokumenata u boji)

Crno-bijelo: 6000 stranica4 (u ekonomičnom načinu rada 9000 stranica5)

U boji: 14 000 stranica4 (u ekonomičnom načinu rada 21 000 stranica5)
Crno-bijelo: 6000 stranica4 (u ekonomičnom načinu rada 9000 stranica)5

U boji: 14 000 stranica4 (u ekonomičnom načinu rada 21 000 stranica)5

Zaslon

LCD od 1,35 inča / 3,4 cm, monokromatski
Dodirni zaslon od 2,7" / 6,7 cm, u boji

Velike brzine ispisivanja6

Crno-bijelo 18 ipm
U boji 13 ipm
Crno-bijelo 18 ipm
U boji 13 ipm

Vrijeme do prvog ispisa (FPOT) crno-bijelo

Pribl. 8 s
Pribl. 8 s

ADF

Nije dostupno
ADF za 35 stranica

Rukovanje raznovrsnim medijima

Obični papir, Red Label Superior, Canon Oce Office papir u boji, fotopapir Pro Luster, fotopapir Plus Glossy II, mat fotopapir, sjajni fotopapir, papir visoke razlučivosti, omotnice, polusjajni fotopapir Plus, ljepljivi fotopapir, magnetski fotopapir, papir za preslikavanje glačalom na svijetlu tkaninu, natpisi od 1200 mm
Obični papir, Red Label Superior, Canon Oce Office papir u boji, fotopapir Pro Luster, fotopapir Plus Glossy II, mat fotopapir, sjajni fotopapir, papir visoke razlučivosti, omotnice, polusjajni fotopapir Plus, ljepljivi fotopapir, magnetski fotopapir, papir za preslikavanje glačalom na svijetlu tkaninu, natpisi od 1200 mm

Potpuna povezivost

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)
USB
Wi-Fi (2,4 GHz)
Ethernet

Skeniranje

Skeniranje u e-poštu
Skeniranje u e-poštu
Skeniranje u mapu

Kapacitet običnog papira

Stražnji odlagač: 100 listova
Kaseta: 250 listova
Stražnji odlagač: 100 listova
Kaseta: 250 listova

Dimenzije

Pribl. 399 x 417 x 216 mm
Pribl. 399 x 417 x 251 mm

Spremnik za održavanje

Da – može zamijeniti korisnik
Da – može zamijeniti korisnik

Ogromne prednosti za vaše poslovanje

Ovi iznimno učinkoviti pisači MAXIFY GX osmišljeni su za zahtjevna radna okruženja.

 • Kućni ured

  Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, jednostavnom povezivanju i lako dostupnom spremniku za održavanje koji korisnik može zamijeniti, MAXIFY GX idealan je pisač velikog kapaciteta i velike učinkovitosti za zahtjevne kućne i hibridne zaposlenike.

 • Maloprodaja

  Smanjite troškove ispisivanjem više materijala unutar tvrtke. Izrađujte vrlo kvalitetne, izdržljive materijale za prodajna mjesta, natpise, promotivne natpise i etikete s pomoću stražnjeg plošnog odlagača koji podržava deblju kartonsku podlogu.

 • Agenti za nekretnine

  Brzo ispisujte veliku količinu letaka i brošura u boji, istovremeno zadržavajući vrhunsku kvalitetu. Potpuno pigmentna tinta znači da su ispisi svijetli, lako čitljivi, otporni na razmazivanje i bez zamućenja.

 • Obrazovne ustanove

  Ispisujte velike količine materijala za predavanja, otporne letke pune boje i administrativne dokumente, istovremeno štedeći na troškovima tinte. Bežična veza omogućuje vam nadzor djece u jednoj prostoriji dok ispisujete u drugoj.

Ključne prednosti

 • Iznimno niski troškovi rada

  Štedite tijekom vijeka trajanja pisača zahvaljujući isplativim punjivim spremnicima s tintom koji znatno smanjuju ukupne troškove vlasništva i troškove po stranici. Povećajte učinak po stranici uz ekonomični način rada5 i ispisujte do 1,5x više stranica uz istu količinu tinte

 • Briljantni ispisi poslovne kvalitete

  Uživajte u brzom ispisivanju velikih količina čitkih ispisa otpornih na vodu, trenje i marker pogodnih za poslovnu upotrebu

 • Ispisujte više materijala unutar tvrtke

  Ispisujte letke, natpise i postere unutar tvrtke zahvaljujući kompatibilnosti s raznim materijalima, uključujući magnetske medije i foto-medije, kao i novom stražnjem plošnom odlagaču koji podržava deblje i kartonske medije

 • Ispisujte bez pauziranja

  Ispisujte velike količine dokumenata bez iritantnih nadopunjavanja papira zahvaljujući stražnjem ulaganju za 100 listova i prednjoj kaseti za 250 listova koji su prozirni pa omogućuju brzu i jednostavnu provjeru razine papira. ADF za 35 listova pojednostavljuje upravljanje dokumentima s više stranica

 • Malen, ali moćan

  Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama pisača uštedite dragocjeni prostor kod kuće ili u uredu, a zahvaljujući manjoj količini plastične ambalaže, više se ambalaže lako može reciklirati

 • Jednostavna upotreba i održavanje

  Smanjite prekide rada uz spremnik za održavanje koji korisnik može zamijeniti, a kojem se lako pristupa s prednje strane pisača. Bojama označeni poklopci za dopunjavanje tinte s oprugama omogućuju jednostavno i uredno dopunjavanje

 • Kompatibilne aplikacije i softver

  Ispisujte dokumente, fotografije i još mnogo toga izravno s pametnog uređaja uz besplatnu aplikaciju Canon PRINT ili brzo dizajnirajte i ispisujte vizualno dojmljive postere i letke uz PosterArtist. Iskoristite PIXMA Cloud Link za slanje skenova u popularne usluge računalnog oblaka, među kojima su Dropbox, Google Drive i OneDrive, te ispisujte iz njih.

  Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon vaše omiljene fotografije (s uređaja ili pohrane u oblaku) pretvara u moderne, personalizirane darove kao što su čestitke i kalendari.

  Easy-Layout Editor jednostavan je za upotrebu i omogućuje vam slobodno sastavljanje rasporeda raznih dokumenata prije ispisivanja. Idealni za ispisivanje slika, postera, web-stranica i još mnogo toga.

  Pronađite inspiraciju, registrirajte se odmah

  Ne propustite najnovije ponude tvrtke Canon, najbolje savjete i praktične vodiče te novosti i pozivnice za lokalne događaje.
  What's In The Box

  Sadržaj pakiranja

  • Sve što trebate za iznimno učinkovito poslovno ispisivanje – samo dodajte papir.

  • Punjivi tintni MegaTank pisač MAXIFY GX4040

  • 4 bočice s tintom visokog učinka (1 x crna i 1 x C/M/Y)

  • Kabel za napajanje

  • Priručnici i drugi dokumenti

  • CD-ROM za postavljanje (CD samo za sustav Windows)

  Radite u harmoniji

  Upotreba tinti i papira tvrtke Canon u kombinaciji s pisačem tvrtke Canon jamči izvanredne rezultate svaki put.

 • GI-46 BK

  GI-46 BK

  Crna pigmentna tinta velikog kapaciteta za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.
 • GI-46 Y

  GI-46 Y

  Žuta pigmentna tinta velikog kapaciteta za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.
 • GI-46 M

  GI-46 M

  Magenta pigmentna tinta velikog kapaciteta za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.
 • GI-46 C

  GI-46 C

  Cijan pigmentna tinta velikog kapaciteta za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.
 • mc-g03

  Tinta

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Spremnik za održavanje koji korisnik može sam zamijeniti kako bi se prekidi rada sveli na minimum.
 • Tražite nešto slično?

  Zašto ne biste istražili neke od ovih proizvoda iz naših asortimana PIXMA i MAXIFY.

  Moglo bi vas zanimati

 • Tinta, toner i papir

  Potpun asortiman tinti, tonera i papira tvrtke Canon za vaš pisač.

 • Originalni potrošni materijal

  Originalni potrošni materijal tvrtke Canon dizajniran je za rad u savršenoj harmoniji s vašim pisačem tvrtke Canon.

 • Poslovni pisači

  Bez napora ispisujte, kopirajte, skenirajte i faksirajte pomoću našeg opsežnog portfelja pisača.

  1. Trošak po stranici (CPP) novčani je iznos potreban za ispisivanje jedne stranice. Određuje se tako da se trošak tinte podijeli s učinkom po stranici.
  2. Ukupni trošak vlasništva (TCO) izračun je troškova pisača na temelju početnog troška kupnje hardvera i troškova tinte tijekom fiksnog razdoblja.
  3. Odricanje odgovornosti: ukupni trošak vlasništva (TCO) temelji se na početnom trošku kupnje hardvera i troškovima tinte ili tonera tijekom fiksnog razdoblja (uvjete potražite u nastavku). Imajte na umu da dodatni varijabilni troškovi mogu utjecati na ukupni trošak vlasništva, uključujući, ali ne ograničavajući se na, druge potrošne materijale, komplete tinte i tonera, komplete tinte i tonera velikog učinka, servisiranje, potrošnju energije i zamjenske dijelove.

   Navedena ušteda u postotcima predstavlja procjenu ukupne uštede za navedenu količinu ispisa od 1000 stranica mjesečno (50 % u boji i 50 % monokromatski) tijekom razdoblja od 60 mjeseci (5 godina).

   Ukupni trošak vlasništva (TCO) temelji se na sljedećem izračunu: [prosječni trošak po stranici u boji x količina ispisa u boji - minus broj stranica za tintu/toner iz kompleta] plus [prosječni trošak po stranici monokromatski x količina ispisa monokromatski - minus broj stranica za tintu/toner iz kompleta] plus [trošak hardvera] plus [trošak spremnika za održavanje samo za modele MAXIFY GX].

   Modeli za usporedbu uštede u ukupnom trošku vlasništva (TCO) obuhvaćaju usporedive konkurentske modele tvrtke Epson. Prodajna cijena pisača u eurima (€) i cijena potrošnog materijala preuzete su sa službenog web-mjesta proizvođača (https://www.epson.de/) 12. rujna 2022.

   Obuhvaćeni su hardver i potrošni materijal serija MAXIFY GX7000, GX6000, GX5000, GX4000 i GX3000 tvrtke Canon te isključivo u svrhu ovog TCO kalkulatora uz upotrebu preporučene maloprodajne cijene („RRP“) koja uključuje PDV.

   PDV je uključen, ali imajte na umu da naknade za dostavu nisu uključene u izračun cijena. Cijene su podložne promjenama zbog tržišnih uvjeta.

   Troškovi ispisivanja temelje se na upotrebi zadanih postavki na pisačima tvrtke Canon i konkurentnim pisačima. To je u skladu s uvjetima testiranja koji su se primjenjivali u ISO/IEC testiranju učinka za odgovarajuću kategoriju.

   Trošak po stranici izračunat je na temelju prodajne cijene potrošnog materijala, koja je navedena na web-mjestima proizvođača, podijeljene s učinkom koji su proizvođači službeno objavili u javno dostupnim informacijama. Trošak po stranici temelji se na simulaciji ispisivanja testnih uzoraka iz ISO/IEC24712 za tintne pisače.

   Sve specifikacije i podaci o radu koje su dali proizvođači razvrstavali su se iz javno dostupnih informacija, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vlastite brošure i web-mjesta proizvođača. Učinci tinte tvrtke Canon i konkurencije uzeti su iz objavljenih tehničkih podataka proizvođača.

   U svrhu poštene usporedbe i preciznog izvješćivanja o podacima, podaci o učinku potrošnog materijala uzeti su toner ili tintu najvišeg standardnog učinka dostupnu u vrijeme objave, a utvrđeno prema ISO standardima. Usporedba isključuje kombinirana pakiranja, kao i XL i višestruka pakiranja. Ti su podaci javno dostupni.
  4. Učinak po stranici procijenjena je vrijednost utemeljena na metodi za pojedinačno testiranje tvrtke Canon koja upotrebljava tablicu ISO/IEC 24712 i simulaciju kontinuiranog ispisivanja uz zamjenu spremnika nakon početnog postavljanja.
  5. Ekonomični način rada smanjuje potrošnju tinte smanjenjem gustoće, može se ispisati 50 % više stranica nego u standardnom načinu rada.
  6. Brzina ispisivanja A4 dokumenata na običnom papiru temelji se na prosjeku za ESAT u uredskom testu za ispis prema standardu ISO/IEC 24734.