Canon MAXIFY serije MB5150

MAXIFY serije MB5150

Robusni višenamjenski tintni pisač, skener, fotokopirni uređaj i faks u boji, s podrškom za mobilne uređaje računalne oblake, brzine crno-bijelog ispisivanja od 24 ipm i mogućnošću jednostavne mrežne integracije.

MAXIFY MB5150

Prednosti

 • Produktivnost uz brzine od 24 ipm crno-bijelo, 15,5 ipm u boji
 • Bežični ispis za pametne telefone i tablete
 • Povezivanje s računalnim oblakom: skeniranje u oblak ili e-poštu
 • Tinta visokog učinka: 2500 stranica crno-bijelo / 1500 u boji
 • Velika kaseta za 250 listova, D-ADF za 50 listova

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon MAXIFY serije MB5150

Malen ured, velika produktivnost


Bogato opremljen pisač, skener, fotokopirni uređaj i faks dizajniran za male urede u kojima se traži visoka kvaliteta crno-bijelog ispisa i ispisa u boji uz ekonomičan rad. DRHD pigmentne tinte otporne na habanje i trenje daju upečatljive i intenzivne crne tonove, duboke boje i oštar tekst. Canon MAXIFY serije MB5150 ispisuje stranice formata A4 izuzetnom brzinom od 24 ipm crno-bijelo i 15,5 u boji, uz vrijeme do prvog ispisa (FPOT) od svega 6 sekundi, a zbog podrške za obostrano skeniranje u jednom prolazu moći ćete skenirati brže no ikad.

Vrhunska ekonomičnost ispisa


Od niske potrošnje energije od svega 0,2 kWh (TEC) do mogućnosti zasebne zamjene spremnika s tintom, ekonomičnost je prioritet. Crni spremnici osiguravaju ISO učinak od 2500 stranica, a spremnici u boji 1500 stranica, tako da možete uživati u radu uz manje prekida. Opcionalno višestruko pakiranje s 4 boje omogućava još isplativiji ispis.

Veća produktivnost i jednostavnost upotrebe


Canon MAXIFY serije MB5150 ima veliki TFT dodirni zaslon u boji dijagonale 8,8 cm (3,5 inča) s naprednim korisničkim sučeljem za jednostavniji ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje. Uz veliki ulagač kapaciteta 250 listova i automatski ulagač dokumenata kapaciteta 50 listova, pisač omogućava obostrani ispis i omogućava upotrebu raznih formata i vrsta papira - od običnih A4 papira do naljepnica, omotnica, fotopapira, kao i mogućnost obostranog kopiranja osobnih dokumenata - za izuzetno jednostavno obavljanje standardnih uredskih zadataka.

Mogućnost rada s mobilnim uređajima i informatičkim oblacima za veću produktivnost


Podržani su Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria i aplikacija Canon PRINT, za brz i jednostavan ispis i skeniranje putem mobilnih uređaja. Možete ispisivati iz računalnog oblaka te čak skenirati i spremati dokumente u popularne usluge računalnog oblaka, uključujući Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive i Concur. Način pristupne točke znači kako se korisnici mobilnih uređaja s pisačem mogu povezati i bez Wi-Fi mreže.

Bogate mogućnosti nadzora i održavanja


Filtriranje IP adresa znači da pristup po želji možete odobriti samo određenom broju korisnika, a podrška za SMTP e-poštu omogućava sigurno skeniranje u e-poštu. Administratori sustava mogu brzo i jednostavno konfigurirati pisač i ograničiti određene radnje, primjerice skeniranje na USB.

Jednostavna integracija u mrežu


Kompatibilnost s protokolom za jednostavno upravljanje mrežom (SNMP) olakšava integraciju pisača u postojeće uredske mreže. Standard SNMP pruža brojne funkcije za praćenje održavanja, uključujući praćenje razine tinte, pogrešaka i broja stranica.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon MAXIFY serije MB5150, njegovim značajkama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi ispis u roku od 6 sekundi

Single Pass 2-sided Scan

Skenira obje strane dokumenta

50-sheet 2-sided ADF

Automatsko kopiranje više stranica

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Koristite bežično i dijelite

250 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

Touch Screen

Dodirni zaslon dijagonale 8,8 cm (3,5 inča) koji se lako koristi

Scan to Cloud

Prenosite dokumente u usluge informatičkog oblaka

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

 • MAXIFY serije MB5150
 • Kabel za napajanje
 • Spremnici s tintom za upotrebu prilikom prvog postavljanja
 • CD za podešavanje za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabel za faks/telefon

Modeli u ovoj seriji*

MAXIFY MB5150
MAXIFY MB5155
*neki modeli dostupni su samo u određenim trgovinama