Canon MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Dizajniran za produktivan rad, učinkovitost i pouzdanost. Brz crno-bijeli ispis brzinom od 24 ipm te ispis u boji brzinom od 15,5 ipm uz učinak do 2500 stranica, niske troškove vlasništva i Wi-Fi dodatak - savršeno za male urede.

iB4050_Detail

Prednosti

 • Brz ispis; 24 ipm crno-bijelo, 15,5 ipm u boji
 • Wi-Fi i LAN povezivanje
 • Ispis iz popularnih usluga informatičkog oblaka
 • Tinta visokog učinka: 2500 stranica crno-bijelo / 1500 u boji
 • Velik kapacitet od 500 listova

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon MAXIFY iB4150

Robusni pisač za užurbane urede


Zahvaljujući brzini, kapacitetu i ekonomičnosti, ovaj tintni pisač u boji može biti ključni dio bilo kojeg malog ureda. Zahvaljujući kaseti za papir velikog kapaciteta od 500 listova, Canon MAXIFY iB4150 izrađuje vrhunske otiske živopisnih boja i oštrog teksta pomoću svojih DRHD tinti otpornih na habanje i trenje. Canon MAXIFY iB4150 A4 formate ispisuje izuzetnom brzinom od 24 ipm crno-bijelo i 15,5 ipm u boji, uz vrijeme do prvog ispisa (FPOT) od svega 6 sekundi.

Vrhunska ekonomičnost


Od male potrošnje energije do spremnika s tintom velikog učinka i mogućnosti zasebne zamjene spremnika s tintom, Canon MAXIFY iB4150 dizajniran je tako da smanjuje troškove rada. Crni spremnici osiguravaju ISO učinak od 2500 stranica, a spremnici u boji 1500 stranica, tako da možete uživati u radu uz manje prekida zbog zamjene spremnika. Osim toga, dostupno je i opcionalno višestruko pakiranje s 4 boje za još isplativiji ispis.

Svestran uredski ispis


Canon MAXIFY iB4150 olakšava produktivnost i izvršavanje zadataka. Uz podršku za obostrani ispis te razne formate i vrste papira, od običnih A4 papira do naljepnica, omotnica i fotopapira, obavljanje standardnih uredskih zadataka iznimno je jednostavno. Canon MAXIFY iB4150 opremljen je jednostavnim značajkama i pruža sve opcije ispisa koje se traže u tipičnom uredskom okruženju.

U računalnom oblaku ili mobilno


Podržani su Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria i aplikacija Canon PRINT, za brz i jednostavan ispis putem mobilnih uređaja. Možete ispisivati i iz popularnih usluga računalnog oblaka, uključujući Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote i OneDrive. Ugrađeni način pristupne točke znači kako se korisnici pametnih uređaja s pisačem mogu povezati i bez Wi-Fi mreže.

Jednostavan nadzor i praćenje


Canon MAXIFY iB4150 donosi izuzetnu kvalitetu ispisa i veću produktivnost za male urede, ali pruža i napredne administratorske značajke za jednostavnije upravljanje, održavanje i kontrolu. Brojne dodatne opcije omogućavaju administratorima sustava brzo i jednostavno konfiguriranje pisača te ograničavanje radnji.

Integracija u SNMP mrežu


Kompatibilnost modela Canon MAXIFY iB4150 s protokolom za jednostavno upravljanje mrežom (SNMP) olakšava integraciju pisača u postojeće uredske mreže. SNMP pruža brojne funkcije održavanja i praćenja, uključujući praćenje razine tinte, pogrešaka i broja stranica.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon MAXIFY iB4150, njegovim značajkama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi ispis u roku od 6 sekundi

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Koristite bežično i dijelite

Auto 2-sided Print

Automatski obostrani ispis

500 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

MAXIFY Cloud Link

Ispis iz usluga informatičkog oblaka

Smartphone and Tablet print

Aplikacija Canon PRINT

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

High Page Yield

Izuzetno veliki učinkoviti spremnici s tintom

 • MAXIFY iB4150
 • Kabel za napajanje
 • Spremnici s tintom za upotrebu prilikom prvog postavljanja
 • CD za podešavanje za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabel za faks/telefon