A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

KREATIVNO ISPISIVANJE

Vaš svijet ispisivanja: prilagodite, izradite, nadahnite!

Papir, aplikacije i pisač tvrtke Canon pružaju vam brojne mogućnosti kreativnog stvaranja u domu.

Kada želite oživjeti svoje zamisli, ne morate tražiti dalje od asortimana papira za kreativno ispisivanje tvrtke Canon. Matirani fotopapir ili obostrani matirani papir visoke kvalitete čestitkama, dodacima u spomenar i modelarskim projektima iz Creative Parka daje profesionalan izgled. Sjajni fotopapir savršen je za ispisivanje najdražih društvenih snimaka radi prikazivanja na zidovima. Ljepljivi fotopapir i magnetski fotopapir omogućuju premještanje slika kada god to poželite, papir za preslikavanje glačalom za svijetlu i tamnu tkaninu omogućuje oživljavanje vašeg unutarnjeg stilista.

Povezivanje pisača sa svim snimkama na pametnom telefonu ne može biti lakše zahvaljujući aplikaciji Canon PRINT, dok je aplikacija Easy-PhotoPrint Editor idealna za uređivanje fotografija ili izradu kolaža, kartica te bezbroj drugih stvari.

Stoga nabavite papir, isprobajte ove zabavne ideje i iskušajte se u personaliziranju, prilagodbi i oživljavanju omiljenih fotografija.

Izradite uz Creative Park

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
Creative Park je odličan način za zbližavanje cijele obitelji. Zašto vanjski sadržaj ne biste unijeli unutra i izradili zbirku slatkih životinjskih prijatelja?

Ako tražite nadahnuće, pregledajte fantastičnu ponudu predložaka dostupnih na Creative Park, besplatnom izvoru materijala za modeliranje papirom tvrtke Canon vaš pisač Canon. Zaista ima ponešto za svakoga. Možda započnete izradom trodimenzionalne divovske pande, slatkog ježa koji stane na dlan ili nizom papirnatih gatara koje izgledaju poput Crvenkapice? Jednostavno odaberite što želite izraditi, preuzmite predložak i jasne upute, ispišite na preporučeni papir i spremni ste za sate zabave!

Želite li nešto izazovnije? Zašto ne biste probali izraditi minijaturnu verziju znamenitosti kao što je Tower Bridge u Londonu, dinosaura poput Tiranosaura ili Triceratopsa, ili klasični kabrio Mercedes Benz 500K? Ako pak želite dodati malo boje u svoj dom, dostupni su predlošci za mobil s leptirima, ukrasne vjenčiće pa čak i izbor cvijeća i vaza koje možete ispisati za oblikovanje papirnatog buketa.

Oživite svoj dom

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Odaberite omiljene snimke i ispišite ih na magnetskom fotopapiru kako biste svoju kuhinju uredili šarenim kolažom na hladnjaku.

U pisač umetnite magnetski fotopapir i možete stvoriti jedinstveni prikaz za svoj hladnjak – koji je jednostavno izmiješati kada poželite osvježiti prizor. Zašto ne biste uljepšali kućni ured kolažom kako biste se lakše usredotočili na svoje ideje? Svoje magnete možete urediti Canonovom aplikacijom Easy-PhotoPrint Editor za stvaranje trenutačnih, privlačnih izložaka.

Prijeđite na ljepljivi fotopapir i na zrcalu sastavite kolaž s najdražim osobama ili podsjetnik na posljednji godišnji odmor na zidu dnevne sobe. Ljepljivim fotopapirom također možete personalizirati prijenosna računala, bilježnice, ormariće i još mnogo toga. Ispišite ljepljive slike djece kada dosegnu ključne točke u rastu i zalijepite ih na njihov vlastiti Creative Park grafikon rasta – obožavat će ga!

Dotjerajte svoj telefon

Smartphones decorated with Canon Restickable Photo Paper RP-101.
Zahvaljujući ljepljivom fotopapiru dosadne maske za telefone postaju stvar prošlosti. Personalizirati pametni telefon je jednostavno – kao i po želji mijenjati stav sukladno vašem raspoloženju.

Većina nas nosi pametne telefone, no oni mogu biti vizualno vrlo dosadni. Zašto i njih ne biste oživjeli i personalizirali? Aplikaciju Creative Park možete upotrebljavati čak i za izravno stvaranje personaliziranog sadržaja na pametnom telefonu. Možete pristupiti kolekciji obrazaca i naljepnica za preuzimanje i ispisivanje na ljepljivi fotopapir. Nakon što ispišete vlastiti dizajn, obrežite na odgovarajuću veličinu i oblik, odlijepite poleđinu i glatko zalijepite na mjesto. Želite promjenu? Jednostavno odlijepite i ispišite novi. Ljepljiva poleđina ne ostavlja ostatke, stoga možete ponovno lijepiti i mijenjati kada god to poželite.

Kao korak više, zašto ne biste personalizirali pametne telefone naljepnicama izrađenim od omiljenih fotografija? To mogu biti vaši najbolji prijatelji, djeca ili omiljeni kućni ljubimac. Ili ispišite fotografiju vlastitog lica kako bi svi mogli i dalje gledati vaš osmijeh dok upotrebljavate uređaj. Možete se i zabaviti tako da svom telefonu date izgled nečega drugog – primjerice hrpe vaših omiljenih slatkiša ili kriške lubenice.

Istaknite se u masi

A woman wearing a t-shirt decorated with an iron-on transfer of a polar bear (left). A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear (right).
Personalizirajte svoj izgled prilagodljivim preslikavanjem glačalom. Ispišite omiljene snimke ili slike na majice kratkih rukava, velike torbe ili jastuke.

Želite izraziti stil? Imate sportsku ekipu ili grupu prijatelja koje želite ujediniti? Preslikavanja glačalom mogu se primjenjivati na brojnim vrstama tkanine, uključujući odjeću, torbe, šalove i još mnogo toga – najbolje uspijevaju na prirodnim tkaninama poput onih od pamuka i lana. Možda ste osmislili odličan dizajn za majicu kratkih rukava ili želite jastuk s licem vašeg psa na njemu? Bez obzira što ste zamislili, jednostavno to ispišite na papir za preslikavanje glačalom tvrtke Canon te glačalom preslikajte na tkaninu.

Dvije su vrste preslikavanja glačalom, za svijetlu tkaninu i tamnu tkaninu, kako biste mogli dobiti željenu boju bez obzira što prilagođavate. Creative Park vam također nudi cijeli spektar dizajna za preslikavanje glačalom, uključujući životinje, biljke i piktograme.

Podijelite ljubav

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Uredite svoju kuću ispisanim natpisima ili napravite opremu za zabavu.

Bilo da slavite sa sustanarima i obitelji ili dijelite događaj na mreži, svatko se može pridružiti s vlastitom odjećom i opremom za zabavu iz aplikacije Creative Park – koja je prepuna ideja za ručnu izradu stvari za zabave, a vrlo kvalitetni matirani fotopapir tvrtke Canon savršen je za izrađivanje tematskih dekoracija.

a rope with pegged images with writing on them

Nastavite slaviti ispisivanjem slika prijatelja koje možete okačiti na zid. U pisač ubacite kvadratni fotopapir Plus Glossy II dimenzija 5'' x 5'' (ili 3,5'' x 3,5'', ako je kompatibilan s vašim pisačem) i ispisujte omiljene snimke u formatu za Instagram. Ovi retro ispisi izgledaju odlično gdje god ih postavite, no najpopularnije ih je okačiti na uzicu ili vrpcu kako biste, dodavanjem boje na zid ili policu, stvorili slavljeničku atmosferu.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Čak i ako se ne možete okupiti radi proslave rođendana ili nekog drugog posebnog dana, ljubav možete podijeliti slanjem prilagođenih razglednica. Obostrano matirani papir tvrtke Canon od 7'' x 10'' ima središnji nabor za slanje personaliziranih razglednica u priloženim omotnicama – kakav predivan način za pokazivanje voljenim osobama koliko vam znače!

Napisala Angela Nicholson

Slični članci
Printer fun for everyone

KREATIVAN ISPIS

Zabava ispisivanja za sve

Šest načina na koje vaš pisač PIXMA može unijeti novu energiju u vaš dom, vaše obiteljske aktivnosti i vaše uređaje.

A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

ISPIS I UMIJEĆE IZRADE

Otkrijte stotine besplatnih i zabavnih projekata za izradu papirnatih modela

Od lutkarskih predstava do društvenih igara, pomoći za učenje ili zahtjevnih labirinata; iskoristite Creative Park papirnate modele kako biste zaokupili i zabavili djecu.

Printing bespoke cards

KREATIVAN ISPIS

Ispisivanje prilagođenih čestitki

Šest koraka za izrađivanje predivnih personaliziranih čestitki.

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

Preporučene aplikacije

Slični članci

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na Svi savjeti i tehnike