KREATIVNO ISPISIVANJE

Napravite fotokabinu po principu „uradi sam” uz Canon Zoemini S2

Isplative uspomene u stilu fotokabine: evo kako pripremiti sve za ispisivanje instant fotografija.
Dvije žene poziraju s rekvizitima s temom karnevala ispred ružičasto-zlatnog modela Canon Zoemini S2 na stolu. Iz uređaja Canon Zoemini S2 izlazi ispis koji prikazuje dvije žene u drugoj pozi.

Kod posebnih događaja bitno je stvaranje uspomena, a bilježenje radosnih trenutaka na fotografijama može biti zabavno i odličan način dokumentiranja dana. Bilo da se radi o vjenčanju, rođendanu ili tematskoj zabavi s prijateljima, fotokabine su postale popularan način da se svi uključe. Svoje goste možete zainteresirati za igranje s rekvizitima i uređivanje fotografija te im dati opipljivu uspomenu koju će ponijeti kući i koja će im mamiti osmijeh na lice u nadolazećim godinama.

Fotokabine mogu biti skupe za unajmljivanje i zahtijevaju mnogo prostora, ali uz Canon Zoemini S2 moći ćete izraditi vlastitu fotokabinu te se zabaviti uređivanjem i ispisivanjem instant fotografija koje ćete cijeniti i dijeliti. Ovdje objašnjavamo kako možete postaviti vlastitu fotokabinu po principu „uradi sam” uz Canon Zoemini S2 i aplikaciju Canon Mini Print.

Gdje postaviti Canon Zoemini fotokabinu

Dvije se žene smiješe i poziraju ispred ružičasto-zlatnog modela Canon Zoemini S2 na drvenom stolu.

Za postavljanje Canon Zoemini fotokabine možete kreirati prostor koji je jednostavan ili složen onoliko koliko želite tako da kreirate pozadine i dodate rekvizite, a možete i snimiti fotografije na različitim mjestima na događaju kako biste unijeli raznolikost.

Ruka odlaže ružičasto-zlatni Canon Zoemini S2 na drveni stol.

Canon Zoemini S2 dostupan je u tri boje – tirkizna, bijela i ružičasto-zlatna – tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašoj osobnosti i interijeru.

Možda ste upotrebljavali fotokabinu na vjenčanju, poslovnom događaju ili rođendanskoj zabavi, no stvaranje interaktivnog prostora za fotografiranje može biti odlično za bilo koji događaj. Zašto svoju Canon Zoemini fotokabinu ne biste postavili na djevojačkoj večeri, okupljanju povodom Božića ili Noći vještica, na rođendanskoj zabavi, godišnjici mature ili zabavi s prijateljima na temu karnevala? Iako se tradicionalne fotokabine obično upotrebljavaju u velikim interijerima, uz Canon Zoemini S2 mogućnosti su beskonačne. Budući da nema velikog uređaja koji treba priključiti na električno napajanje, svoju fotokabinu po principu „uradi sam” možete postaviti u dražesnom, ugodnom kutu ili čak na otvorenom, za vrtnu zabavu ili roštilj.

Mogli biste odabrati određeno mjesto za fotografiranje gostiju u bilo kojem trenutku tijekom događaja, možda postaviti fotokabinu kod ulaza ili izlaza kako biste snimali fotografije gostiju dok dolaze ili odlaze, ili mijenjati lokacije tijekom događaja. Canon Zoemini S2 ispisuje na papir s ljepljivom poleđinom, tako da možete kreirati instant fotografsku galeriju na zidu. Tu je i aplikacija za uređivanje snimki i opcija za ispisivanje više verzija iste fotografije radi dijeljenja s prijateljima.

Pobrinite se da Canon Zoemini S2 postavite na odgovarajuću visinu na polici ili stolu za snimke koje želite dobiti. Ako u vašem prostoru nema odgovarajuće lokacije, budite kreativni i snimajte fotografije u stilu fotokabine iz niskog kuta s prijateljima u čudnim ili smiješnim pozama.

Kako postaviti Canon Zoemini fotokabinu

Dvije se žene smiješe i poziraju ispred ružičasto-zlatnog modela Canon Zoemini S2 na drvenom stolu, dok se njihovi odrazi vide u zrcalu za selfie snimke na uređaju Canon Zoemini S2.

Prije nego što se odlučite za pozu, frizuru i stil možete provjeriti u zrcalu za selfie snimke uređaja Canon Zoemini S2.

Ruka drži pametni telefon na kojem je prikazan način rada prikaza uživo u aplikaciji Canon Mini Print.

Način rada prikaza uživo u aplikaciji Canon Mini Print idealan je kad se želite pobrinuti da izgledate najbolje moguće za fotografiranje u stilu fotokabine.

U klasičnim fotokabinama obično sjedite u malom, skučenom prostoru, ali fotokabina uz Canon Zoemini S2 omogućuje vam veću kreativnost. Eksperimentirajte s pozadinama – bilo da se radi o raspoređivanju ukrasa, oblikovanju cijele pozadine ili jednostavno pronalaženju običnog zida koji će poslužiti kao prazno platno – i razmislite želite li svojim gostima dati rekvizite s kojima bi mogli pozirati. Ovdje vidimo kako su pozadine i rekviziti iz usluge Creative Park učinili snimke sa zabave na temu karnevala punima života i boja, a u sljedećoj fazi možete dodati i ukrase i personalizaciju.

Nakon što organizirate prostor, isprobajte na kojoj udaljenosti želite postaviti Canon Zoemini S2 radi fotografiranja. Za neke snimke možda ćete stajati neposredno ispred pozadine, dok ćete se za druge približiti fotoaparatu, ovisno o tome želite li fotografirati samo lice ili cijelo tijelo. Fotoaparat od 8 MP može vrlo detaljno snimiti prizore s raznih udaljenosti.

Zadatak fotografa ne morate dodjeljivati nikome, tko onda ne bi bio na fotografijama, jer besplatna aplikacija Canon Mini Print omogućuje daljinsko snimanje i ispisivanje. Nakon što pametni telefon povežete s uređajem Canon Zoemini S2 putem Bluetooth veze, možete upotrebljavati samookidač i daljinski okidač u aplikaciji kako biste postigli savršene snimke. U zrcalu za selfie provjerite jeste li spremni za snimanje izbliza, a zatim u aplikaciji postavite odgodu od tri, pet ili deset sekundi kako biste sebi i prijateljima dali dovoljno vremena za poziranje. Samo stavite fotoaparat na zid ili čvrstu površinu i spremni ste! Uz trajanje baterije za do 25 listova fotopapira možete nastaviti fotografirati i snimiti mnogo uspomena prije sljedećeg punjenja.

Načini personaliziranja ispisa s uređaja Canon Zoemini

Prst osobe uređuje kolaž od fotografija u aplikaciji Canon Mini Print na pametnom telefonu, pokraj ružičasto-zlatnog uređaja Canon Zoemini S2 na drvenom stolu.

Aplikacija Canon Mini Print omogućuje vam kreiranje izgleda kolaža te dodavanje teksta, slika, okvira i filtara ispisima u stilu japanskih fotokabina (purikura). Uživite se i podijelite osjećaj s drugima na društvenim mrežama uz označavanje prijatelja.

Dvije žene sjede zajedno, jedna drži ružičasto-zlatni Canon Zoemini S2 iz kojeg izlazi ispis, a druga pametni telefon na kojem je otvorena aplikacija Canon Mini Print.

Ne vole se svi fotografirati, ali interaktivni aspekt snimanja fotografija u stilu fotokabine kod modela Canon Zoemini S2 čini proces razigranijim i zabavnijim – uz aplikaciju Canon Mini Print možete filtrirati i uređivati koliko god želite.

Aplikacija Canon Mini Print ne omogućuje samo daljinsko snimanje i ispisivanje; možete je upotrebljavati i za dodavanje mnogo zabavnih dodataka i efekata za fotokabinu. Omogućuje vam izradu slika poput onih u stilu legendarnih japanskih purikura – fotokabina koje su popularne među mladima od 90-ih i gdje se influenceri danas okupljaju za fotografiranje s prijateljima. Iznimno popularna purikura pruža poboljšan doživljaj klasične fotokabine zahvaljujući raznim dodatnim mogućnostima, primjerice naljepnicama, filtrima i grafikama, što je idealno za društvene mreže.

Aplikacija Mini Print otvara isti svijet mogućnosti za vaš Canon Zoemini S2 uz slične načine promjene izgleda, dodavanja teksta, okvira, crteža i filtara ili testiranja efekata kamere uživo i proširene stvarnosti kako biste postigli posebne ispise koji se mogu dijeliti.

Što učiniti s ispisima

Ruka lijepi fotografije dviju žena na zid sa zelenim pločicama. Fotografije su ispisane s pomoću modela Canon Zoemini S2 i aplikacije Canon Mini Print.

Fotopapir ZINK TM s ljepljivom poleđinom omogućuje ispise otporne na razmazivanje, cijepanje i vodu koje možete zalijepiti u albume, kao i na telefone, prijenosna računala ili druge površine, kako bi vaše omiljene snimke bile izložene ili podijeljene s prijateljima.

Dvije žene poziraju s rekvizitima s temom karnevala ispred ružičasto-zlatnog modela Canon Zoemini S2 na drvenom stolu. Na drvenom stolu nalaze se ostali rekviziti s temom karnevala.

Fotografije u stilu fotokabine odličan su način za dočaravanje ugođaja i energije na događaju. Ove snimke na temu karnevala prepune su boja i izraza, tako da mogu podsjetiti goste na to koliko su se zabavili te noći.

Mnogo je toga što možete raditi s ispisima iz Canon Zoemini fotokabine. Zašto ne biste upotrijebili papir s ljepljivom poleđinom za kreiranje instant naljepnica za personalizirane zabave s igrama? U Canon Zoemini S2 istovremeno možete umetnuti do 10 listova fotopapira ZINK, bilo onoga formata 5 x 7,6 cm ili prethodno izrezanih okruglih naljepnica formata 3,3 cm, a ispisivanje svakog lista traje manje od minute. Gosti mogu i uzeti ispise kao suvenir.

Snimke prenesite izravno na društvene mreže ili kreirajte objavu s prijateljima koji drže fotografije. Možete ih i prikupiti za upotrebu u spomenaru ili zašto ne biste na događanju imali zid s galerijom fotografija kako bi vaši prijatelji mogli dodati svoje fotografije te tako kreirati ogroman kolaž koji poslije možete uokviriti kao sjećanje na dan.

Osim mogućnosti ispisivanja na licu mjesta, Canon Zoemini S2 ima utor za Micro SD karticu, tako da možete spremiti još mnogo fotografija koje ćete poslije urediti i ispisati. Fotografije biste mogli poslati kao zahvalu gostima za prisustvovanje na važnoj proslavi, a mogli biste i s pomoću aplikacije izraditi kolaže ili ljepljivi poster sastavljen od manjih fotografija koji onda možete staviti na zid kao dekorativni podsjetnik na čaroban dan.

Snimka odozgo prikazuje dva modela Canon Zoemini S2 – jedan ružičasto-zlatne, a drugi tirkizne boje – okružena s nekoliko ispisa u stilu fotokabine.

Aplikacija Canon Mini Print kompatibilna je sa svim modelima Canon Zoemini i omogućuje dodavanje obruba ispisima, čime oni poprimaju analogni, retro dojam, vjeran izgledu koji pruža profesionalna fotokabina.

Uparivanje modela Canon Zoemini S2 s aplikacijom Mini Print savršen je način za stvaranje vlastite zabave s fotokabinom, što vam omogućuje ogromnu kreativnost bez velikih troškova. To je odličan način da potaknete goste da sudjeluju u stvaranju uspomena, a bezbroj je načina na koje ispise možete iskoristiti kako biste podijelili radost u nadolazećim godinama. Bilo da imate zabavu povodom useljenja, proslavu mature ili tematsku večer u petak s prijateljima, zašto doživljaj ne biste obogatili vlastitom Canon Zoemini fotokabinom?

Napisala Kat Halstead

Slični proizvodi

Slični članci