A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

SAVJETI ZA ISPISIVANJE

Povratak u školu: učinite učenje zabavnim s pisačem PIXMA tvrtke Canon

Nijedno iskustvo nije ispunjavajuće kao promatranje djece kako rastu. Dok traže svoj put u svijetu, povlastica je promatrati kako im se širi svijest i razvija kreativnost. Išla vaša djeca u školu ili ih školovali doma, učenje doma važan je dio putovanja djeteta. Udoban i poznat prostor pruža sigurno i stimulativno okruženje u kojem mogu istraživati, slijediti interese te stvarati osobne projekte. Dostupni odgovarajući alati će, uz osiguranje uspjeha, olakšati vaše sudjelovanje u njihovom putovanju.

Kada promišljate o potrebama vašeg djeteta za sljedeću školsku godinu, prilagodljiv obiteljski pisač trebao bi biti na vrhu vašeg popisa.

Uspostavite vezu

The hand of a small child touching a smartphone that is on top of a Canon PIXMA TS5350 Series printer.
Ispisujte s pametnog telefona aplikacijom Canon PRINT – a ako vaša djeca žele kreativno rješavati domaću zadaću, u aplikacijama Canon Easy-PhotoPrint Editor i Canon Creative Park mogu uređivati i prilagođavati vlastite dizajne.

PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon, smještena u sredinu asortimana, za mnoge je odličan izbor – jednostavno se upotrebljava, pristupačna je i kompatibilna s pametnim telefonima. Djeca će s jednom od brojnih aplikacija tvrtke Canon ispisivati "bez po muke" (prema petogodišnjaku)! Bežična veza lako se uspostavlja, a pisač istovremeno možete povezati s više računala ili pametnih uređaja za potpunu obiteljsku prilagodljivost.

Ušteda vremena

A cat looks at a Canon PIXMA TS5350 Series printer that is surrounded by printouts.
Učenje doma u kombinaciji s svakodnevnom kućnom rutinom može djelovati kao posao, no pisači PIXMA tvrtke Canon omogućuju ispisivanje namjenskih materijala za učenje doma i organiziranje.

Pisač PIXMA serije TS5350 kompatibilan je s brojnim aplikacijama za ispisivanje tvrtke Canon (iOS ili Android), no svestranost aplikacije Canon PRINT dobar je početak. Jednostavno je preuzmite na pametni uređaj, pratite upute na zaslonu za povezivanje pisača i spremni ste za ispisivanje fotografija i dokumenata, skeniranje i kopiranje. Aplikacija se također povezuje na vanjske usluge računalnog oblaka, uključujući image.canon, Dropbox, Google Classroom, Google Drive, Instagram i OneDrive. Odrasli, tinejdžeri i starija djeca će pristup i izravno ispisivanje s tih popularnih platformi i usluga za spremanje u računalnom oblaku smatrati odličnom značajkom za uštedu vremena. Pisač PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon nakon početnog postavljanja također je kompatibilan s Apple AirPrint i Mopria za Android, što znači da pritiskom gumba možete ispisivati sa svih proizvoda tvrtke Apple ili uređaja Android gdje god ste povezani s mrežom.

A child takes a printout from the paper tray of a Canon PIXMA TS5350 Series printer. A man sits on a sofa in the background looking at a smartphone.
Aplikacijom Canon PRINT edukativne materijale možete ispisivati iz udobnosti svoje fotelje, što pojednostavlja i ubrzava učenje doma.

Uz odlične mogućnosti ispisivanja, PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon također je opremljena skenerom (do razlučivosti 1200 x 2400 dpi), što fotokopiranje materijala za učenje i reproduciranje radnih listova čini brzim i jednostavnim zadatkom. Ponovno aplikacijom Canon PRINT jednostavno prilagodite postavke i teži dio posla prepustite pisaču PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon.

Nadahnite i podržite kreativnost

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk in front of a pinboard covered in printouts.
Ispisivanje materijala za učenje doma otvara svijet kreativnosti kojeg možete prilagoditi potrebama djece. Trebaju li vježbati rukopis? Ispišite upute za rukopis!

Želite više? Uz aplikaciju Canon PRINT, Canon Easy-PhotoPrint Editor i aplikaciju Canon Creative Park također vrijedi instalirati na pametni telefon za više kreativnih opcija. Koristeći Canon Easy-PhotoPrint Editor možete stvarati kolaže od više slika, izraditi kalendar, dizajnirati poster i ispisivati naljepnice, a to su samo neke od dostupnih mogućnosti. Raspon modernih predložaka u aplikaciji seže od individualnih rasporeda koje možete potpuno personalizirati do pripremljenih grafičkih predložaka. S aplikacijom Canon Creative Park tijekom samo jednog poslijepodneva možete izraditi obiteljski album, ispisati komplet abecednih kartica i izraditi poster za poseban događaj. Osim što vaša djeca mogu uživati u zabavi i kreativnoj svestranosti ovih aplikacija, također su sigurne te ih mogu upotrebljavati i mlađi članovi obitelji.

Ispisujte bez ograničenja

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a tabletop printing out photo collages.
U pisaču PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon upotrebljavaju se tinte ChromaLife100 tvrtke Canon za živopisne i dugovječne rezultate.

U obiteljskom domu u kojem svatko upotrebljava isti pisač, veliki kapacitet sustava za dvosmjerno ulaganje papira osigurava mir – pisač PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon možete napuniti s do 200 listova običnog papira (100 listova straga i 100 listova u podesivoj prednjoj kaseti) ili s do 20 listova fotopapira (samo stražnji odlagač). PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon također omogućuje obostrano ispisivanje pa potrošnju papira možete svesti na minimum i smanjiti količinu otpada. PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon opremljena je sa sustavom s dva spremnika s tintom (crna i u boji) koji koristi tinte ChromaLife100 tvrtke Canon za živopisne rezultate. Spremnici su dostupni u standardnoj ili XL veličini – sa spremnikom XL možete ispisati dvostruko više stranica, što znači da je trošak ispisa manji.

Zahvaljujući inventivnim aplikacijama, PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon mnogo je više od pisača! To je alat koji primjenom tehnologije pametnih telefona i kreativnih predložaka za dizajn omogućuje materijaliziranje neograničenih količina digitalnih informacija, slika i dokumenata dodirom gumba.

Odabir pisača

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk next to a pencil case and stationery.
Serija PIXMA TS obuhvaća niz pisača prikladnih vašim potrebama, a svaki doma pruža kreativnu slobodu za savladavanje školskih zadataka i još mnogo toga.

U asortimanu tintnih pisača PIXMA tvrtke Canon ima ponešto za svakoga. Uz pisač PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon, donosimo neke druge pisače iz asortimana PIXMA TS.

Serija PIXMA TS3350 tvrtke Canon

A Canon PIXMA TS3350 Series printer on a desk. Printouts, photos and a notebook are on the desk beside it.

Ovaj model za početnike ispisuje slike bez obruba do 5'' x 7'' i opremljen je LCD zaslonom od 1,5''. Ovaj pristupačni pisač ističe se povoljnim omjerom cijene i kvalitete, odličan je izbor ako ne trebate sustav dvostrukog ulaganja papira te je savršen za domaće zadaće ili opće ispisivanje doma.

Serija PIXMA TS5150 tvrtke Canon

A Canon PIXMA TS5150 Series printer with its paper tray extended.

Obiteljski pisač PIXMA serije TS5150 tvrtke Canon u asortimanu modela PIXMA odmah je uz pisač PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon te mu je vrlo sličan, no ima veći LCD zaslon od 2,5''. Poput pisača PIXMA serije TS5350 tvrtke Canon, PIXMA serije TS5150 tvrtke Canon ima sustav dvostrukog ulagivanja papira. Stražnji odlagač i prednja kaseta podržavaju asortiman papira i omotnica do formata A4.

Serija PIXMA TS6350 tvrtke Canon

A Canon PIXMA TS6350 Series printer surrounded by papercraft materials, pencils and a pair of scissors.

Želite se usredotočiti na ispisivanje fotografija visoke kvalitete? PIXMA serije TS6350 tvrtke Canon opremljen je sustavom s pet zasebnih spremnika s tintom (pigmentna crna, crna, cijan, magenta i žuta), što omogućuje zamjenu pojedinačnih spremnika s tintom kada se istroše. Ovaj višenamjenski pisač ispisuje fotografije 10 x 15 cm bez obruba za brzih 21 sekundu, a veza za bežično ispisivanje lako se primjenjuje.

Serija PIXMA TS8350 tvrtke Canon

A woman holds a smartphone above a Canon PIXMA TS8350 Series printer.

Na vrhu grupe PIXMA TS nalazi se elegantni i moderni pisač PIXMA serije TS8350 tvrtke Canon. Ovim pisačem sa sustavom sa šest zasebnih spremnika s tintom (pigmentna crna, crna, cijan, magenta, žuta i plava za fotografije) možete ispisivati vrhunske ispise. Prikladan je svima koji cijene kvalitetu i žele ispisivati savršene fotografije. Opremljen je utorom za SD memorijske kartice za izravno ispisivanje s vaše memorijske kartice, dodirnim zaslonom od 4,3'' i svestranim višenamjenskim diskom ulagača za ispisivanje medija poput naljepnica i ukrasa za nokte.

Napisala Claire Gillo

Slični članci
Printer fun for everyone

KREATIVAN ISPIS

Zabava ispisivanja za sve

Šest načina na koje vaš pisač PIXMA može unijeti novu energiju u vaš dom, vaše obiteljske aktivnosti i vaše uređaje.

A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

ISPIS I UMIJEĆE IZRADE

Otkrijte stotine besplatnih i zabavnih projekata za izradu papirnatih modela

Od lutkarskih predstava do društvenih igara, pomoći za učenje ili zahtjevnih labirinata; iskoristite Creative Park papirnate modele kako biste zaokupili i zabavili djecu.

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

Slični članci

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na Svi savjeti i tehnike