image.canon 1.5.0

APLIKACIJE TVRTKE CANON ZA FOTOAPARATE I PISAČE

IMAGE.CANON

Uživajte u jednostavnom prijenosu fotografija i videozapisa na uređaje i web-usluge, automatski s vašeg fotoaparata tvrtke Canon1.

Jednostavan prijenos medija i besplatna pohrana

Fotoaparatom tvrtke Canon1 automatski se povežite s oblakom u kojem se sve vaše fotografije i videozapisi – uključujući datoteke raw i 4K – sigurno pohranjuju na 30 dana2 te automatski prenose na vaše uređaje i web-usluge.

Više od pohrane

image.canon besprijekorno sprema fotografije i videozapise te ih stavlja na mjesta na kojima želite da budu – kako biste svoje priče lakše ispričali prijateljima, obitelji ili široj publici.

Najnovije značajke

Neprestano dodajemo značajke kako bismo vaše slike i videozapise mogli zadržati tamo gdje ih trebate radi jednostavne integracije s raznim tijekovima poslovnog procesa, uključujući sve račune za Google fotografije.

 • Podrška za Frame.io

  Automatski prenosite fotografije i videozapise snimljene fotoaparatima u softver za nelinearno uređivanje kao što je Adobe Premiere Pro putem Frame.io.

 • Podrška za Adobe Photoshop Lightroom videozapise

  Kratke videozapise prenosite u Lightroom zajedno s fotografijama.

 • Podrška za korporativne korisnike programa Adobe Lightroom

  Upotrijebite svoj poslovni račun za Lightroom za jednostavnu integraciju s uslugom image.canon.

image.canon povezuje fotoaparat tvrtke Canon1 s vašim svijetom.

Pogledajte kako image.canon može promijeniti način na koji spremate, obrađujete i dijelite fotografije. Bez kablova, nezgodnih upravljačkih programa i čitača kartica. Samo vi i fotoaparat.

image.canon spremanje i dijeljenje

Jednostavan prijenos u oblak tek je početak vašeg putovanja u pripovijedanju priča.

 • Besprijekoran prijenos

  Od fotoaparata do računalnog oblaka, automatski.1

 • 30-dnevno neograničeno pohranjivanje

  Spremite sve prebacivanja u dugotrajnu pohranu.

 • Automatsko preuzimanje

  Automatski preuzmite slike kako biste radili na njima lokalno.

 • Automatsko prosljeđivanje slika

  Prosljeđivanje na vašu platformu Adobe, Frame.io, Flickr ili Google.

An LCD screen of a Canon camera showing transfer of images to image.canon.

Automatski prijenosi

Fotoaparati tvrtke Canon1 s omogućenom vezom Wi-Fi u prodaji od 2020., omogućuju uživanje u automatskim pozadinskim prijenosima izravno na image.canon koji predstavlja vašu vezu za pohranu ili uređivanje u oblaku.

U srcu interneta

image.canon više je od pohrane. Smješta vaše slike, automatski ili ručno poslane s fotoaparata tvrtke Canon1 s omogućenom vezom Wi-Fi, u centralnu lokaciju za laku daljnju isporuku.

A man is sitting at the desk with a laptop showing image.canon with pictures on the screen. Below there is a smartphone with the same images on the screen. In the background there is a Canon camera and in foreground Canon SELPHY QX10 compact printer.
Image.canon app is shown on a smartphone. Next to it a man is tapping the option on the Canon camera LCD.

Brze veze

Bez obzira želite li se povezati s pohranom u oblaku radi obiteljskih snimki ili profesionalnog radnog procesa, image.canon pruža brze prijenose na vaše omiljene web-usluge i računalo.

Besplatna pohrana

Spremite sve medije, uključujući RAW slike i 4K videozapise, 30 dana2 – dovoljno vremena za preuzimanje na uređaje i prijenos na omiljene usluge. Slike dimenzionirane za društvene medije stvaraju se i spremaju u vašoj osnovnoj biblioteci.

Seascape image on a smartphone shown on image.canon app. Canon camera is seen in the background.
Muškarac drži pametni telefon u jednoj ruci, a fotoaparat tvrtke Canon u drugoj dok gleda LCD zaslon fotoaparata.

Praktična, jednostavna i intuitivna

Jednostavna je i intuitivna, a praktičnost je u samoj srži usluge image.canon. Jednostavno sortirajte slike na željeni način i uživajte u laganom dijeljenju izravno na društvene medije ili u e-poštu.

Kompatibilnost s fotoaparatima tvrtke Canon

Ovdje otkrijte cijeli popis fotoaparata tvrtke Canon koji se mogu povezati s uslugom image.canon.
Saznajte više

Usluge pretplate

Saznajte više o uslugama pretplate tvrtke Canon za obradu slika s pomoću neuronske mreže.
Saznajte više

Podrška

Tražite ovaj softver za svoj proizvod tvrtke Canon?
Saznajte više

Slični proizvodi

 • Canon Camera Connect

  Povežite fotoaparat tvrtke Canon s Apple ili Android uređajem kako biste snimali udaljenim putem i lako dijelili fotografije.

 • Digital Photo Professional

  Obrađujte snimke ovim namjenskim softverom za uređivanje tvrtke Canon koji vam omogućuje uvoz, pretraživanje i uređivanje datoteka Canon .CR3 RAW, HEIF ili JPEG.

 • Aplikacija Canon PRINT

  Otvorite svijet Wi-Fi povezivanja i unaprijedite način ispisivanja, kopiranja i skeniranja.

 • Google Drive, Google Photos, Google One i YouTube zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC. Adobe, Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Frame.io i logotipovi tih usluga registrirani su zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi tvrtke Adobe u Sjedinjenim Američkim Državama i/ili drugim državama. Wi-Fi® je registrirani zaštitni znak udruženja Wi-Fi Alliance. Ostali nazivi tvrtki, proizvoda i usluga koji se spominju zaštitni su znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.
  1. Automatski pozadinski prijenos ne podržavaju svi fotoaparati tvrtke Canon. Drugi kompatibilni fotoaparati tvrtke Canon s omogućenom vezom Wi-Fi pružaju jednostavan ručni prijenos izravno na image.canon. Cijeli popis kompatibilnih fotoaparata potražite na https://image.canon/st/en/connectable-models.html. Kompatibilni fotoaparati moraju Wi-Fi vezom biti povezani s internetom.
  2. Originalne slike brišu se nakon 30 dana, osim ako ih ne premjestite u dugotrajnu pohranu