image.canon
alt text goes here

image.canon

Uživajte u jednostavnom prijenosu slika i videozapisa na uređaje i web-usluge, uz besplatnu pohranu u oblaku, automatski s vašeg fotoaparataCanon*.

Saznajte više i preuzmite

Jednostavan prijenos medija i besplatna pohrana

Fotoaparatom tvrtke Canon* automatski se povežite s oblakom u kojem se sve vaše fotografije i videozapisi – uključujući datoteke CR3 raw i 4K – sigurno pohranjuju na 30 dana** te automatski prenose na vaše uređaje u web-usluge. Uz to, uživajte u dugotrajnoj pohrani biblioteke u veličini za društvene medije te 10 GB za najvažnije originale.

Image.canon connects your Canon camera* to your world.

Image.canon povezuje fotoaparat tvrtke Canon* s vašim svijetom.

Pogledajte kako image.canon može promijeniti način na koji spremate, obrađujete i dijelite fotografije. Bez kablova, nezgodnih upravljačkih programa i čitača kartica. Samo vi i fotoaparat.

Pogledajte videozapis

U srcu interneta

image.canon više je od pohrane. Smješta vaše slike, automatski ili ručno poslane s fotoaparata Canon* s omogućenom Wi-Fi vezom, u centralnu sabirnicu za laku daljnju isporuku.

At the heart of the internet

Automatski prijenosi

Kada imate pristup internetu, s fotoaparatima tvrtke Canon* s omogućenom Wi-Fi vezom, izdanim od 2020., možete uživati u automatskim pozadinskim prijenosima izravno na image.canon.

Automatic transfers

Besplatna pohrana

Spremite sve medije, uključujući slike CR3 raw i videozapise 4K, na 30 dana** – dovoljno vremena za preuzimanje na svoje uređaje i prijenos na omiljene usluge. Slike dimenzionirane za društvene medije stvaraju se i spremaju u vašoj osnovnoj biblioteci. Uživajte u 10 GB za dugotrajnu pohranu najvažnijih medija.

Free storage

Brze veze

Bez obzira želite li se povezati s pohranom u oblaku radi obiteljskih snimki ili profesionalnog radnog procesa, image.canon pruža brze prijenose na vaše omiljene web-usluge i računalo.

Fast connections

Praktična, jednostavna i intuitivna

Jednostavna je i intuitivna, a praktičnost je u samoj srži usluge image.canon. Jednostavno sortirajte slike na željeni način i uživajte u laganom dijeljenju izravno na društvene medije ili u e-poštu.

Convenient, simple and intuitive

Kontinuirani razvoj

Uz partnerstvo s uslugama Google Photos i Adobe Creative Cloud, kao i s uzbudljivim planovima za nadogradnju radi podržavanja kreativnosti, image.canon vam pruža alate potrebne za održavanje koraka s 5G svijetom i svijetom umjetne inteligencije.

Continuously evolving

Povezani proizvodi

* Automatski pozadinski prijenos ne podržavaju svi fotoaparati tvrtke Canon. Drugi kompatibilni fotoaparati tvrtke Canon s omogućenom vezom Wi-Fi pružaju jednostavan ručni prijenos izravno na image.canon. Za cijeli popis kompatibilnih fotoaparata posjetite http://image.canon. Kompatibilni fotoaparati moraju Wi-Fi vezom biti povezani s internetom.
** Originalne slike brišu se nakon 30 dana, osim ako ih ne premjestite u dugotrajnu pohranu.