Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Izrazito širokokutan objektiv sa zumiranjem i mogućnostima dramatične izražajnosti za sve EOS fotoaparate s EF-S držačem. Izrazito malih dimenzija i lagan, pa omogućuje maksimalnu pokretljivost.

Prednosti

  • Izrazito širokokutno zumiranje za sve EF-S fotoaparate
  • Izvrsna kvaliteta slike
  • Lagan i kompaktan
  • Udaljenost fokusa od samo 24 cm.
  • Brz i gotovo nečujan USM automatski fokus
  • Super Spectra premazi
  • Kružni otvor
  • Dodatno ekskluzivno sjenilo objektiva

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Izuzetno širokokutni objektiv za senzore veličine APS-C


Uz učinkovit raspon duljine fokusiranja od oko 16 - 35 mm u formatu 35 mm, EF-S 10 - 22 mm f/3,5 - 4,5 USM dojmljiv je objektiv s izrazitom kvalitetom slike koja će vaše fotografije uvesti u nove izražajne dimenzije i područja.

S onu stranu ljudske perspektive


Izrazito širokokutno zumiranje ne daje vam samo slobodu smještanja u fotografiju svega što želite, već i dramatično mijenja perspektivu omogućujući dramatičnu izražajnost. Ovaj vam objektiv omogućuje da se u potpunosti približite objektu snimanja, uveličavajući razliku u veličini između bliskog objekta i pozadine. Kreativni fotografi mogu taj fenomen iskoristiti za izdvajanje objekta iz pozadine radi stvaranje snažnog dojma prisutnosti ili pak za učinak "panfokusiranja" pri čemu su i prednji plan i pozadina u fokusu.

Malih dimenzija, lagan i blizak


Izrazito lagan i kompaktan za svoj raspon duljine fokusa objektiv EF-S 10 - 22 mm f/3,5 - 4,5 USM ima i minimalnu daljinu fokusiranja od samo 24 cm.

Brzi fokus


Prstenasti USM radi u kombinaciji s fotoaparatom i omogućuje izrazito brzo i prediktivno praćenje, s mogućnošću ručnog dotjerivanja izoštravanja u bilo kojem trenutku.

Dizajniran za digitalno


Dizajniran posebno za digitalno fotografiranje ovaj objektiv ima posebno oblikovane elemente i Super Spectra premaz koji prigušuje pojavu dvostruke slike i odbljeska uzrokovanog refleksijom svjetla na senzoru fotoaparata. Posebno dodatno sjenilo objektiva može dodatno smanjiti pojavu odbljeska.

Zamućivanje pozadine


Kružni otvor blende omogućuje privlačno zamućenje pozadine prilikom fotografiranja s velikim otvorom blende. To je idealno za dobivanje dojma dubine i izdvajanje objekta ili modela iz pozadine.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Related Products

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu. 

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.