Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

EF-S 24mm f/2.8 STM

Ovaj prijenosni plosnati objektiv idealan je za putovanja i uličnu fotografiju. Njegov napredni optički dizajn osigurava odličnu kvalitetu slike, a velik maksimalni otvor blende od f/2,8 omogućava snimanje iz ruke pri slabom osvjetljenju. STM omogućava ravnomjerno, gotovo nečujno automatsko izoštravanje prilikom snimanja videozapisa.

Prednosti

  • Iznimno tanak, plosnati dizajn
  • Prirodna perspektiva ljudskog oka
  • Uglađeno i tiho izoštravanje prilikom snimanja videozapisa*
  • Veliki otvori blende za snimanje pri slabom osvjetljenju
  • Mala udaljenost fokusiranja od 0,16 m

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Prijenosni plosnati dizajn


Dubine samo 22,8 mm i težine svega 125 g, EF-S 24mm f/2.8 STM prijenosni je objektiv uz koji ćete svoj EOS moći ponijeti kamo god išli. Njegove ga sićušne dimenzije čine i diskretnim - te idealnim za uličnu fotografiju.

Prirodna perspektiva


Objektiv žarišne duljine od 24 mm na APS-C EOS kućištu pruža isti kut gledanja kao i objektiv od 38 mm na DSLR fotoaparatu sa senzorom punog kadra. To je usporedivo s ljudskim okom, zbog čega će dobivene fotografije izgledati prirodno.

Ravnomjerno, tiho izoštravanje


Prilikom fotografiranja, gotovo nečujno STM izoštravanje djeluje vrlo brzo, a kod snimanja videozapisa omogućava ravnomjerne prijelaze, za videosnimke lišene neželjenih šumova izoštravanja.*

Širok otvor blende za snimanje pri slabom osvjetljenju


Širok maksimalni otvor blende od f/2,8 propušta puno svjetlosti i omogućava snimanje pri slabom osvjetljenju bez bljeskalice. Idealan je i za stvaranje efekata plitkog polja i isticanje objekata u odnosu na meku, nefokusiranu pozadinu.

Napredan optički dizajn


Uživajte zahvaljujući vrhunskoj izoštrenosti unutar cijelog kadra uz veliku otpornost na odsjaje i nedostatke u boji. Približite se malim objektima na svega 16 cm i snimite svijet izbliza.
* Kada se koristi u kombinaciji s EOS kućištima.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF-S 24mm f/2.8 STM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Related Products

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu. 

Pronađite objektiv koji vam savršeno odgovara